Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

TUSIM SA TO TU UZ PRED DLHSIM CASOM RIESILO, ALE NEVIEM TO NIJAKO VYHLADAT...IDE MI O TO CI EXISTUJE NEJAKY PRIPRAVOK ALEBO NEJAKA MOZNOST ODSTRANIT TAKY STARY ZVRASKAVENY POVRCH ZO SKLA PREDNEHO SVETLA NA 307....RESP JEMNE SKRABANCE.....NIECO SA MI MARí ZE JE TO MOZNE.....

Odesláno

To sklo není skleněný, ale plastový, ne? A jak moc to máš zvrásněné? Viděl jsem světlo, co mělo mikrotrhlinky úplně všude (asi od nějaké chemikálie) a s tím už nejde dělat nic.

Na druhou stranu, měl jsem tupý škrábanec na zadním světle a nádherně jsem to rozleštil leštící pastou.

Myslím si, že na tvé světlo žádná chemikálie nepomůže. Leda mechanická cesta, ale na to bych šel opatrně. Začít někde, kde to nevadí, třeba u blinkru.

Odesláno

Sám to doma nespravíš. Existujú firmy čo to robia. Predné svetlá majú ochranný film, ktorý chráni ten plast mechanicky ale aj proti UV. Keď ho narušíš, treba ho potom obnoviť.

Odesláno

jasne ze neni sklenene, ale budem to tak volat ze sklo :mrk

pri smerovke je to najviac poskodene..... mam doma nahradne svetla ,so krasnym povrchom....su z auta co malo najazdene 5 000 km...,len problem je ten ze su z buracky a vsetky nozicky su odtrhnute....takze uz by som to davno vymenil...potom som rozmyslal ze vymenim to predne sklo, ale ked som sa pokusal to oddelit aj teplovzdusnou pistolou, tak to nieje take jednoduche ako napr pri starsej 406...tam to islo krasne dole....tuto to drzi taka seda pasta, a nahrievanie snou vobec nic nerobí.....tak neviem.....

Původně zaslal: Ticcino

To sklo není skleněný, ale plastový, ne? A jak moc to máš zvrásněné? Viděl jsem světlo, co mělo mikrotrhlinky úplně všude (asi od nějaké chemikálie) a s tím už nejde dělat nic.

Na druhou stranu, měl jsem tupý škrábanec na zadním světle a nádherně jsem to rozleštil leštící pastou.

Myslím si, že na tvé světlo žádná chemikálie nepomůže. Leda mechanická cesta, ale na to bych šel opatrně. Začít někde, kde to nevadí, třeba u blinkru.

Odesláno

aha,,,tak potom ten UV film je pekne v prdely.....a toho som sa bal, aj keby som to vycistil tak po urciitej dobe by to bolo rovnake ako teraz....

Původně zaslal: AnotherOne

Sám to doma nespravíš. Existujú firmy čo to robia. Predné svetlá majú ochranný film, ktorý chráni ten plast mechanicky ale aj proti UV. Keď ho narušíš, treba ho potom obnoviť.

Odesláno

Žádné obavy, jak píšou zde přítomní. Můžeš klidně rozleštit.Pokud hmota není chemicky poškozená, pak je výsledek skoro 100%. Mám to odzkoušeno i z Focuse i P307. 2 roky a pořád stejné.To ošetření povrchu a vytvrzení .... hi,hi

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Ten plast pôsobením slnka zožltne a skrehne. Nejaký ten rok to ale potrvá.

dobre, ale da sa to opravit nejakymi lestiacimi pastami?

Odesláno

tak presne aj ja to mam na tomto istom mieste...skusim kupit totalne jemny smirgel a posmirglujem to.....a potom to s komunistickou TEMPO pastou rozlestim....som rad ze to este niekto pozna....Tempo je najlepsia.....uvidime vyskusame,dame vediet....dakujem

• O 5 týdnů později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...