marisw Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 TUSIM SA TO TU UZ PRED DLHSIM CASOM RIESILO, ALE NEVIEM TO NIJAKO VYHLADAT...IDE MI O TO CI EXISTUJE NEJAKY PRIPRAVOK ALEBO NEJAKA MOZNOST ODSTRANIT TAKY STARY ZVRASKAVENY POVRCH ZO SKLA PREDNEHO SVETLA NA 307....RESP JEMNE SKRABANCE.....NIECO SA MI MARí ZE JE TO MOZNE..... Citovat
Ticcino Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 To sklo není skleněný, ale plastový, ne? A jak moc to máš zvrásněné? Viděl jsem světlo, co mělo mikrotrhlinky úplně všude (asi od nějaké chemikálie) a s tím už nejde dělat nic. Na druhou stranu, měl jsem tupý škrábanec na zadním světle a nádherně jsem to rozleštil leštící pastou. Myslím si, že na tvé světlo žádná chemikálie nepomůže. Leda mechanická cesta, ale na to bych šel opatrně. Začít někde, kde to nevadí, třeba u blinkru. Citovat
AnotherOne Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Sám to doma nespravíš. Existujú firmy čo to robia. Predné svetlá majú ochranný film, ktorý chráni ten plast mechanicky ale aj proti UV. Keď ho narušíš, treba ho potom obnoviť. Citovat
marisw Odesláno 15. srpen 2008 Autor Odesláno 15. srpen 2008 jasne ze neni sklenene, ale budem to tak volat ze sklo pri smerovke je to najviac poskodene..... mam doma nahradne svetla ,so krasnym povrchom....su z auta co malo najazdene 5 000 km...,len problem je ten ze su z buracky a vsetky nozicky su odtrhnute....takze uz by som to davno vymenil...potom som rozmyslal ze vymenim to predne sklo, ale ked som sa pokusal to oddelit aj teplovzdusnou pistolou, tak to nieje take jednoduche ako napr pri starsej 406...tam to islo krasne dole....tuto to drzi taka seda pasta, a nahrievanie snou vobec nic nerobí.....tak neviem..... Původně zaslal: Ticcino To sklo není skleněný, ale plastový, ne? A jak moc to máš zvrásněné? Viděl jsem světlo, co mělo mikrotrhlinky úplně všude (asi od nějaké chemikálie) a s tím už nejde dělat nic. Na druhou stranu, měl jsem tupý škrábanec na zadním světle a nádherně jsem to rozleštil leštící pastou. Myslím si, že na tvé světlo žádná chemikálie nepomůže. Leda mechanická cesta, ale na to bych šel opatrně. Začít někde, kde to nevadí, třeba u blinkru. Citovat
marisw Odesláno 15. srpen 2008 Autor Odesláno 15. srpen 2008 aha,,,tak potom ten UV film je pekne v prdely.....a toho som sa bal, aj keby som to vycistil tak po urciitej dobe by to bolo rovnake ako teraz.... Původně zaslal: AnotherOne Sám to doma nespravíš. Existujú firmy čo to robia. Predné svetlá majú ochranný film, ktorý chráni ten plast mechanicky ale aj proti UV. Keď ho narušíš, treba ho potom obnoviť. Citovat
ekino Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Vymenou svetla Mne sa to tiez zacina robit na lavom svetle tak zacinam pomaly rozmyslat o jeho vymene. Podla mna sa s tym neda nic robit. Citovat
Berkoff Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 odrbat smirkem, a rozlestit lestickou a tempem, smirk tak 8000, nebo neco hooodne jemnyho .... a rozlestit ... Citovat
janou Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Plexisklo sa dá krásne vylešiť pastou TEMPO.Opravoval som zadné a po zarovnaní šmirglom som ho vzleštil Citovat
toro Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Žádné obavy, jak píšou zde přítomní. Můžeš klidně rozleštit.Pokud hmota není chemicky poškozená, pak je výsledek skoro 100%. Mám to odzkoušeno i z Focuse i P307. 2 roky a pořád stejné.To ošetření povrchu a vytvrzení .... hi,hi Citovat
ekino Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Myslite ze toto je ten pripad? Da sa to na fotke opravit lestiacou pastou? Citovat
AnotherOne Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Ten plast pôsobením slnka zožltne a skrehne. Nejaký ten rok to ale potrvá. Citovat
ekino Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Ten plast pôsobením slnka zožltne a skrehne. Nejaký ten rok to ale potrvá. dobre, ale da sa to opravit nejakymi lestiacimi pastami? Citovat
marisw Odesláno 15. srpen 2008 Autor Odesláno 15. srpen 2008 tak presne aj ja to mam na tomto istom mieste...skusim kupit totalne jemny smirgel a posmirglujem to.....a potom to s komunistickou TEMPO pastou rozlestim....som rad ze to este niekto pozna....Tempo je najlepsia.....uvidime vyskusame,dame vediet....dakujem Citovat
Martensio Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 Tak jak to dopadlo ? Nebo s tím má někdo taky zkušenost ? Citovat
siskin Odesláno 14. září 2008 Odesláno 14. září 2008 mna by to tiez zaujimalo, chvapi dajte vediet ci sa vam to podarilo Citovat
Martensio Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 Opravdu se na to jde smirglem a pastou ? Citovat
marisw Odesláno 18. září 2008 Autor Odesláno 18. září 2008 že vraj hej...ale furt som s a ktomu nedostal :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.