Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes sem byls Jardou v nemecku pro jednu auto a cestou dom zpet me potakla nemila vec. Na dalnici to do m zezadu narval chlap s Berlingem. Jeho vina.... Policajti u toho byli, protokol od nich mam.

Me jde o to jak postupovat s pojistovnou. Jestli pojistovna zaplati plnou castku a nebude strhavat amortizaci nebo jak?

jop a fotky

crash.jpg

crash2.jpg

crash3.jpg

crash4.jpg

crash5.jpg

crash6.jpg

crash7.jpg

Odesláno

jj potvrdzujem, mal by si dostať celú sumu. Poišťovák na moju rovnakú otázku odpovedal tak, že keď je auto nové 4-5 ročné oprava po havárii znižuje jeho celkovú hodnotu, u starších áut je to opačne preto tam uplatňujú amortizáciu. Ale to bolo z poviného ručenia. Pri klasickej havarijnej by si mal dostať plnú sumu vždy.

Odesláno

tohle by melo jit z povineho ruceni nemce.

Ted sem volal na pojistovnu co zastupuje tu nemeckou. Patal sem se po likvidatorovy a bylo mi receno ze nemaji. ze si mam nechat vycislit skodu v servisu a opravit a pak predlozit fakturu a pry to proplati. ALe nejak se mi to nezda.

Sem z toho zmateny.

asi zavolam na DAS, tam by mohli vedet vic.

Odesláno

Predtým, než čokoľvek opravíš, by si mal mať absolvovanú obhliadku. Neskôr by sa mohli vykrúcať. Následný postup je ako píšeš - oprava v servise a odovzdanie faktúry na preplatenie.

Tu máš čo som absolvoval ja, síce to bolo búrané u nás, ale keď vravíš, že to riešiš cez zastupujúcu poisťovňu mohlo by to byť rovnaké.

Odesláno

u nas existuje slovenska kancelaria poistovatelov (dalej skp) ktora riesi vsetky nehody v zahranici v tvojom zastupeni.v mojom pripade to bolo tak,ze skp poverila nimi vybranu poistovnu z sk na obhliadku vozidla a dalej uz riesila skp podla toho vsetko sama s cudzou poistovnou v tvojom pripade nemeckou.mne potom doslo uz len vyrozumenie ze ci suhlasim s preplatenim takej a takej sumy.trvalo to sice cca 1 rok ale bolo to kvoli tomu,ze ten kto mi sposobil skodu odmietal spolupracovat a nebol spisany ani protokol.

mali by ste mat aj v cz nieco take

Odesláno

na ceskou akncelar sem volal a ty me odkazali na ceske zastoupeni te nemecke. Tak sem zvedav jak to vse bude a jak se to bdue resit.

V pripade, ze se behem rpistich par dni nebude nic dit, volma nemcovi o cislo pojistky a primo do nemecko na tu jeho pojistovnu a pokusit se to vyresit primo s ni.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...