vasik Odesláno 18. březen 2004 Odesláno 18. březen 2004 Nemate nekdo nebo nevite kde sehnat manual k peugeotu 306? ptal sem se primo u peugeotu a rekli mi, ze uz ho nevydavaj a na vrakovistich ho taky nemaj:-( klidne zaplatim cokoli - je to fakt nutny!!! predem dik a cau Citovat
MaxVR Odesláno 12. únor 2005 Odesláno 12. únor 2005 Doporucuji publikaci \"Jak na to - Peugeot 306\" od nakladatelstvi \"Kopp\" ... k sehnani v knihkupectvi s technickou literaturou Citovat
Ferry Odesláno 12. únor 2005 Odesláno 12. únor 2005 Doporucuju presunout tenhle prispevek do uplne jine sekce napriklad Pokec by byl vhodny, nebo primo do Modelu/306 popr do Servisu a tady ho smazat. Tady se moc odpovedi nedockas rekl bych Citovat
lampa Odesláno 14. únor 2005 Odesláno 14. únor 2005 2 ferry: nevim proc by se nedockal 1. moznost je si opravdu koupit tu knizku - je cesky (viz druhy bod) a je v ni temer vse 2.moznost stahnout si tu knizku zde http://www.peugeot-club.com/main.php?co=novinky/clanek.php&id=119 kde to je v anglictine a je to defacto ta ceska knizka (resp. ta z toho vychazela) i kdyz v te knizce taky neni vse - mam 306 sedan 1.9D ale v knizce o tom neni zadna zminka (digitalni tachomer, ...., takze vse musim brat 1.9 hatchback) Citovat
snowboy Odesláno 14. únor 2005 Odesláno 14. únor 2005 Jen je otazka, jestli chces \"navod na pouziti\" a nebo \"servisni manual\" se kterym se jde v aute starat a vrtat To prvni se tu uz taky probiralo, existuji dva - jeden je pro 306 do restylingu a druhy na novejsi. Na starsi radu ho mam v PDF, ale ma to v kuse cca 55 Mega. Pokud chces opravovat, ta knizka z nakladatelstvi Kopp \"Oprav si svou 306\" je dobra. Citovat
Radar Odesláno 9. duben 2005 Odesláno 9. duben 2005 Stoprocentně je manual 306 ke stažení v sekci SERVIS Citovat
vector Odesláno 23. duben 2005 Odesláno 23. duben 2005 Napsán autorem vasik Nemate nekdo nebo nevite kde sehnat manual k peugeotu 306? ptal sem se primo u peugeotu a rekli mi, ze uz ho nevydavaj a na vrakovistich ho taky nemaj:-( klidne zaplatim cokoli - je to fakt nutny!!! predem dik a cau Reklama http://306.frikulin.com Konec reklamy Citovat
Dramik Odesláno 26. duben 2005 Odesláno 26. duben 2005 Už jsem ti ho poslal na mejl!Je tam všechno formou formátu jpg,který spustíš v klasickýk prohlížeči. Citovat
Dramik Odesláno 26. duben 2005 Odesláno 26. duben 2005 Ten soubor byl moc velký tak jsem ti to rozdělil nezlob se ale hlavně že to máš ne!Pak dej info na mejl!Čau Citovat
Guest Ludweek Odesláno 27. duben 2005 Odesláno 27. duben 2005 no ja nevim ale kdyz kouknu na datum kdy to vasik vlozil a ze to je jediny jeho thread tak si myslim ze zas tak dulezitej ten manual pro nej neni :D Citovat
Miki106 Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 http://jirkoun.webnode.cz/products/manual-peugeot-306/ tady ho máte v CZ Stepanjarda ohodnotil 1 Citovat
pipistrel Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 miki podla prispevku pred tebou (datum) myslim ze uz to tak nehori Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.