Škof Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Zdravím všechny... Neměli byste někdo na prodej tento bílý plastový díl ze stahování okýnka řidiče (LP dveře). Celé se mi to rozlámalo...A zvlášť tento kus nemůžu sehnat. Mám dvoulankový systém elektrického stahování...novější model 406. Nevím jestli to ale není u starších modelů nebo neelektrických stejné...Kdyby někdo měl...budu rád. Díky moc a čao Citovat
Škof Odesláno 14. srpen 2008 Autor Odesláno 14. srpen 2008 kruci nejde mi tu přidat foto... aspoň popis...je to plastový dil, do kterého je okno usazeno a pod tapecem jezdí tento díl po plechové liště nahoru a dolů po lankách a vytahuje a zatahuje okno... Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Na serviceboxu jsi koukal? Předpokládám ale, že to tam stejně nebude jako samostatný díl :-( Jinak vodící plastíky na uchycení okna do boční lišty dveří mají za Kč 108,- jsem kupoval. Ale toto se asi moc často nekazí... Zavolej do peugeota, jestli to nemají. Buď ti řeknou Kč 7000,- za komplet (bych se ani nedivil) nebo to prostě buou mít! Přinejhorším to řeší vrakáč! Citovat
Škof Odesláno 14. srpen 2008 Autor Odesláno 14. srpen 2008 no přesně tak...v peugeotu mi řekli, že to se jako samostatná součástka neprodává, jedině celé stahování...a cenu jsem se radši ani neptal...nedivil bych se kdyby to bylo třeba těch 7000 Jj vodicí plastíky mají, tak trochu nechápu proč nemají tohle... A na houby je, že vrakáče mi to střelit taky nechcou, padž to smaozřejmě mají jako součást celého stahování a na co by jim to pak bylo... Tak zkouším jestli někdo tady... Georginho_cz406: servicebox? Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 JJ...sertvicebox....tam se zdarma zaregistruješ a máš pak možnost procházet nákresy dílů a získat přibližné koncesionářské ceny dílů. Viz. tady: a service box je zde: http://public.servicebox.peugeot.com/ Jinak ten tvůj problém je docela průšvih. Zkus dát vlákno do bazaru, koupím!!! Citovat
Ferry Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 tenhle plast jako nahradni dil neni, jedine komplet cela stahovacka, bud nova nebo na vrakovisti, popripade od nekoho komu se spalil motor stahovani a prodava zbytek na inzerat. Mam stahovacku z bouranych dveri a tam je bohuzel tenhle plast taky prasklej, navic je ohnuta cela ta vodici lista, takze ja zase prodavam samotny motor jako nahradni dil Citovat
dire Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 prodava se to jako celek v ACI maji celek za 3450 kc Citovat
Škof Odesláno 14. srpen 2008 Autor Odesláno 14. srpen 2008 to Ferry: a je ten plast moc prasklej?...já ten svuj mám asi na 6 kousků a ještě mi něco chybí, tak kdyby se ten tvůj dal nějak rozumně slepit, svařit...vzal bych ho...určitě by mi to bodlo víc, než kupovat celé stahování...Dík moc Citovat
Přema Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Měl bych ale ze spolujezdcových.....ale nevím jestli to nebude zrcadlově otočené.......??????:myslim mám na něm spálený motorek.....prodám ti to celé i se spáleným motorkem a stahovačkou,mě je to na prd.... [upravil dne 14-8-08 Přema] Citovat
Ferry Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Původně zaslal: Přema Měl bych ale ze spolujezdcových.....ale nevím jestli to nebude zrcadlově otočené.......??????:myslim bohuzel neni to zamenitelne, musi byt pravy nebo levy Jinak ten muj je na dva kousky, jestli by to slo svarit si ted od PC netroufnu rict, material je to asi nejaky polypropylen, coz by svarit melo jit, bylo by asi jen treba pridat nejaky material do toho svarovaneho spoje, pristi stredu se dostanu domu abych se na to podival a muzu to zkusit, zda to pujde svarit a zda to bude drzet ( svaroval uz jsem par plastovych veci a vetsinou se povedlo, dokonce i namahane spoje v servomotoru centralniho zamykani se mi takhle podarilo opravit ) a dal bych ti vedet, kdyz by to bylo v pohode, nechal bych ti ten plast tak za 300-400Kc, slo by ? Citovat
P607Olda Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Bohužel můj servisák má teď dovolenou, jinak bych podal informaci. Teď jsem tento díl sháněl na XM-ko, a tzv. opravná sada, tedy levý a pravý výlisek stál asi 350 Kč. Tak jestli není něco takového i pro 406. Citovat
Škof Odesláno 14. srpen 2008 Autor Odesláno 14. srpen 2008 Jo nejaky ten den to vydrzim...okno mam sprajcli napevno. Jinak fotka dilu je z pravejch dveri, ale potrebuju to na leve predni a zamenit se to opravdu neda...Ale dikes To Ferry: supr a dik...zkus se mrknout a dej vedet. Svareny za 300 je v poho To P607Olda: kdybys mel info driv nez mi to Ferry svari...nebudu se zlobit a taky moc dik Citovat
P607Olda Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Ja budu mit info az po 24.8. Leda ze bys zavolal primo do Autobenexu, oni tam zrejme berou dily. Je mozny, ze to (ten opravny komplet) v serviceboxu nenajdes, protoze to samozrejme neni na aute od vyroby. Citovat
Škof Odesláno 4. září 2008 Autor Odesláno 4. září 2008 ...stále sháním...tak kdo by měl. Díky z autobenexu zatím žádné info... Citovat
ivanh Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 A nebolo by riešením odmerať romery z pravej strany zobrať blok silonu pilku, pilník a za 2 hoďky by to bolo. Tam asi na nejakej desatinke až tak nezáleží. Mne sa podarilo vyrobiť iba s vrtačkou a pilníkom mosadzný pastorok do akuvrtačky kde sa mi roztrhol originál keď som vymenil aku za nove a zdalo sa mi sprosté vyhodiť vrtačku s novým akupackom. Ale ber to asi ako posledné riešenie. Citovat
Škof Odesláno 15. říjen 2008 Autor Odesláno 15. říjen 2008 Stále zkouším sehnat...original díl...Díky moc Citovat
oni Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 tenhle problem jsem resil vic jak rok a pul a skoncilo to tak,ze jsem ten malej plast jakoby obalil do plechu a ty pacicky co se ulamali nahradil ten plech,jinak nekoliba se ti okno ze strany na stranu,jakoze ti nedrzi v B-ckovym sloupku? ja to mel u 306,koukal jsem ze 406 to ma trochu jinak,ale ne zase tak,urco by to slo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.