Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim. Poradi mi nekdo, co vse to obnasi prosim?? Chtel bych je dodelat, ale nevim jesli je tam nejaka priprava nebo ne.

Jesli je u P206 nejaka vlasni jednotka na zrcatka bo ne. Nemam s 206tou este takove zkusenosti...

Dikes moc:)

Guest servisman
Odesláno

já sehnal na svou 406 za dobrou cenu tak jsem si je udělal a jsou i vyhřívaná.Tak se mne to třeba vyplatilo,ale to je na každém co si udělá;)

Odesláno
Původně zaslal: honza406

já sehnal na svou 406 za dobrou cenu tak jsem si je udělal a jsou i vyhřívaná.Tak se mne to třeba vyplatilo,ale to je na každém co si udělá;)

Samozřejmě je to na něm;)

Asi by chtělo zjistit jestli je tam příprava.

Odesláno

abych rekl pravdu, tak to neni pro me, ale pro kamaradku.Chce si koupit kola ale boji se, ze je odre, tak proto ta zrcatka. Priprava tam neni pravdepodobne zadna..:(

Odesláno
Původně zaslal: hnusoba

Máš pravdu, predpríprava tam je len pre vyhrievanie...

Teď budu asi trochu za lojzu, ale myslel jsi tím, že ty zrcátka co mají vyhřívání, mají i přípravu na elektriku, nebo že do každých zrcátek vede jen příprava na vyhřívání.

Odesláno

nj..alejak je to s tou dodatecnou montazi??

nebo takle, bude stacit, kdyz sezenu z bouracky, vrakace, bo tak kabelaz? Zrcatka koupim treba v kelly, stejne tak ovladani :)

je k tomu ete nejaka ridici jednotka jako to je napr. v Honde?? Nebo to je jednoduche jako v E30, kdy tam je jen ovladani, kabel a zrcatko :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...