ccatar Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Zdravim. Poradi mi nekdo, co vse to obnasi prosim?? Chtel bych je dodelat, ale nevim jesli je tam nejaka priprava nebo ne. Jesli je u P206 nejaka vlasni jednotka na zrcatka bo ne. Nemam s 206tou este takove zkusenosti... Dikes moc:) Citovat
AnotherOne Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 To nastavuješ zrkadlá tak často aby sa ti to vyplatilo? Citovat
Guest servisman Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 já sehnal na svou 406 za dobrou cenu tak jsem si je udělal a jsou i vyhřívaná.Tak se mne to třeba vyplatilo,ale to je na každém co si udělá Citovat
čakom Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Původně zaslal: honza406 já sehnal na svou 406 za dobrou cenu tak jsem si je udělal a jsou i vyhřívaná.Tak se mne to třeba vyplatilo,ale to je na každém co si udělá Samozřejmě je to na něm;) Asi by chtělo zjistit jestli je tam příprava. Citovat
ccatar Odesláno 13. srpen 2008 Autor Odesláno 13. srpen 2008 abych rekl pravdu, tak to neni pro me, ale pro kamaradku.Chce si koupit kola ale boji se, ze je odre, tak proto ta zrcatka. Priprava tam neni pravdepodobne zadna.. Citovat
hnusoba Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Máš pravdu, predpríprava tam je len pre vyhrievanie... Citovat
Thor Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Původně zaslal: hnusoba Máš pravdu, predpríprava tam je len pre vyhrievanie... Teď budu asi trochu za lojzu, ale myslel jsi tím, že ty zrcátka co mají vyhřívání, mají i přípravu na elektriku, nebo že do každých zrcátek vede jen příprava na vyhřívání. Citovat
ccatar Odesláno 16. srpen 2008 Autor Odesláno 16. srpen 2008 nj..alejak je to s tou dodatecnou montazi?? nebo takle, bude stacit, kdyz sezenu z bouracky, vrakace, bo tak kabelaz? Zrcatka koupim treba v kelly, stejne tak ovladani je k tomu ete nejaka ridici jednotka jako to je napr. v Honde?? Nebo to je jednoduche jako v E30, kdy tam je jen ovladani, kabel a zrcatko Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.