Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

potrebujem vytiahnut klimove potrubie z mojej 307 2,0 hdi....chcem sa spýtat ako to je uchytene na stene za motorom , myslim v tom precode do interieru, co je potrebne vymontovat aby som to dokazal vytiahnut..myslim toto....

DSC00532.JPG

DSC00537.JPG

viem ze na to su take kruzky , to si viem zohnat, len pred pracou chcem vediet co kde povolit a co bude treba vyhodit....

dakujem za kazdu radu

Odesláno

vieš, kukal som na to za motorom, bol som v montaznej jame, a je tam taky naprd pristup ako mraky......preto sa pytam ci stym niekto nieco robil, ci budem musiet vyhodit motor zo silentblokov a posunut ho kusok dopredu,aby som sa tam dostal......

preco ta to prekvapkuje??:P hladam najjednoduchsie riesenie....

inak toto je prva 307 co mam...tak neviem...pytam sa

:super:super

Původně zaslal: Pe.Tr

u tebe mě teda překvapuje název vlákna, tak nezlob.

[upravil dne 13/8/08 marisw]

Odesláno

inak jukol som na to, a je to tam pekne narvane okolo turba to ani neprepcham.....bude to mazec....

zlata dobra 406....ta to tam ma pekne pri ruke :super:super

tu je to sproste predne sklo tahane pomaly az po predne svetla:P, a tým padom sa ubera priestor na manipulaciu okolo motora

Odesláno

aha tak sorry. zmena nazvu temy... Ako su pripojene trubky klimi na 307 na zadnej stene k vyparníku.:super:super

Původně zaslal: AnotherOne

preco ta to prekvapkuje??:P hladam najjednoduchsie riesenie....

Asi preto, že nič nehovorí.

Odesláno

Dalsia hlupa otazka.....

je klimove potrubie na 307 rovnake aj na 2,0 hdi, 1,6 hdi, resp 1,6 benzin..... viem ze 1,6 hdi a 1,6 benzin su rovnake...ale aj na 2,0 HDi

dakujem za kazdy postreh

Odesláno
Původně zaslal: marisw

Dalsia hlupa otazka.....

je klimove potrubie na 307 rovnake aj na 2,0 hdi, 1,6 hdi, resp 1,6 benzin..... viem ze 1,6 hdi a 1,6 benzin su rovnake...ale aj na 2,0 HDi

dakujem za kazdy postreh

každy motor má jine trubky

Odesláno

a ako to ze z 1,6 hdi to ide na 1,6 benzin, a naopak...a podla podla foto to vsetko sedi, aj na obrazku...presne tak isto......

radsej sa spytam aby som nekupil na ine.....aj ked sa mi osobne zda ze hje to uplne rovnake

Dalsia hlupa otazka.....

dakujem za kazdy postreh

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Takze zohnal som trubky z 1,6 Hdi rok 2005 a vsetko je to to iste...a manik mi ukazal trubky z kratkej 307 1,4 benzin a to su tiez tie iste...cize ::::

Klimove trubky v kazdej 307 rozneho prevedenia a motorizacie su tie iste....:D:D

Dalsia hlupa otazka.....

dakujem za kazdy postreh

Odesláno

Takze zohnal som trubky z 1,6 Hdi rok 2005 a vsetko je to to iste...a manik mi ukazal trubky z kratkej 307 1,4 benzin a to su tiez tie iste...cize ::::

Klimove trubky v kazdej 307 rozneho prevedenia a motorizacie su tie iste....:D:D

Dalsia hlupa otazka.....

dakujem za kazdy postreh

Pokud mají stejné ref.číslo tak jsou stejné. Pokud ne tak tam nějaký rozdíl bude. :papa

Odesláno

no praveze ref. cisla su ine.....

rozdiel neni v nicom.....absulutne ...len v tom ze trubka z kompresora do chladica je na gumovej casti dlhsia o 5 milimetrov co nema absolutne ziadny vyznam, ani funkcny ,ani esteticky ani nijaky iny.....tak preto som sa cudoval na co tam davaly rozdielne ref cisla....ale aspon to je tak ako pisem...a niekto kto bude riesit tento problem bude vediet ze ho rozdielne referencne cislo neodradi od kupy z inej 307......:papa:papa:super

Původně zaslal: Dave_k

Dalsia hlupa otazka.....

dakujem za kazdy postreh

Pokud mají stejné ref.číslo tak jsou stejné. Pokud ne tak tam nějaký rozdíl bude. :papa

Odesláno

:papa

Dalsia hlupa otazka.....

dakujem za kazdy postreh

[upravil dne 12/9/08 marisw]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...