geos Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 Zdravím všechny:mrk Chci se optat, kolik je skutečná velikost nádrže u 207 SW r.v. 2008. V příručce je napsáno cca 50 litrů ale mě se do auta zatím nepodařilo dostat víc jak 45 litrů (na vypnutí pistole při tankování) a to ručičku palivoměru vyjíždím skoro až na O;)??? Tak jak jste na tom Vy? Geoš Citovat
Ticcino Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 I když vyjedeš ručičku palivoměru na 0, tak v nádrži něco zbyde. Těch 5l bez problémů. Možná i víc. Nepíšeš, zda máš naftu nebo benzín. Pokud benzín, tak můžeš zkusit vyjet nádrž takzvaně do sucha. S naftou bych to ale rozhodně nedělal. Citovat
Marlin Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 co ja vim tak uz sem tam jednou narval pres 50.Holt se nesmis byt a cepovat co to jde Citovat
geos Odesláno 13. srpen 2008 Autor Odesláno 13. srpen 2008 Dík za info, já sem to už chtěl posledně vyjet až na doraz, ale jel jsem s přítelkyní a ta byla zásadně proti;) No tak to zkusím až pofrčím sám:mrk Stejně je ale ve mě malý červík pochybností jestli ta nádrž má těch 50....no uvidíme Citovat
MartinR Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 205, měla 50l, 206 měla 50l a 207 má 50l.To že se tam vejde o něco méně nebo více je už věc druhá záleží na způsobu tankování (kolikrát necháš pistoli vypnout), na palivu (nafta pění) a také na počasí, protože benzín samozřejmě reaguje na teplotu svou roztažností. Citovat
homat Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 V celkovém objemu nádrže je i bezpečnostní expanzní prostor. Proto normálně nelze natankovat do nádrže přesný objem, který je uveden v popisu. Tankuje se studené palivo, které se během provozu zahřívá palivem, které řichází z přepadu nebo venkovní teplotou. Proto by se neměla nádrž tankovat přes první doraz tankovací pistole. Vyjíždění nádrže taky není nic co lze doporučit. Následné odvzdušnění dá zabrat minimálně baterii. Citovat
ozzy56 Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: homat V celkovém objemu nádrže je i bezpečnostní expanzní prostor. Proto normálně nelze natankovat do nádrže přesný objem, který je uveden v popisu. Tankuje se studené palivo, které se během provozu zahřívá palivem, které řichází z přepadu nebo venkovní teplotou. Proto by se neměla nádrž tankovat přes první doraz tankovací pistole. Vyjíždění nádrže taky není nic co lze doporučit. Následné odvzdušnění dá zabrat minimálně baterii. Přesně tak. Rozsvítí se kontrolka--natankuju--dnes je pump jak máku. Při tankování pistole sama vypne--jdu zaplatit. \'Udaj o objemu nádrže je celkem k ničemu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.