Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny:mrk

Chci se optat, kolik je skutečná velikost nádrže u 207 SW r.v. 2008. V příručce je napsáno cca 50 litrů ale mě se do auta zatím nepodařilo dostat víc jak 45 litrů (na vypnutí pistole při tankování) a to ručičku palivoměru vyjíždím skoro až na O;)???

Tak jak jste na tom Vy?

Geoš

Odesláno

I když vyjedeš ručičku palivoměru na 0, tak v nádrži něco zbyde. Těch 5l bez problémů. Možná i víc. Nepíšeš, zda máš naftu nebo benzín. Pokud benzín, tak můžeš zkusit vyjet nádrž takzvaně do sucha. S naftou bych to ale rozhodně nedělal.

Odesláno

Dík za info, já sem to už chtěl posledně vyjet až na doraz, ale jel jsem s přítelkyní a ta byla zásadně proti;) No tak to zkusím až pofrčím sám:mrk

Stejně je ale ve mě malý červík pochybností jestli ta nádrž má těch 50....no uvidíme

Odesláno

205, měla 50l, 206 měla 50l a 207 má 50l.To že se tam vejde o něco méně nebo více je už věc druhá záleží na způsobu tankování (kolikrát necháš pistoli vypnout), na palivu (nafta pění) a také na počasí, protože benzín samozřejmě reaguje na teplotu svou roztažností.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

V celkovém objemu nádrže je i bezpečnostní expanzní prostor. Proto normálně nelze natankovat do nádrže přesný objem, který je uveden v popisu. Tankuje se studené palivo, které se během provozu zahřívá palivem, které řichází z přepadu nebo venkovní teplotou. Proto by se neměla nádrž tankovat přes první doraz tankovací pistole.

Vyjíždění nádrže taky není nic co lze doporučit. Následné odvzdušnění dá zabrat minimálně baterii.

Odesláno
Původně zaslal: homat

V celkovém objemu nádrže je i bezpečnostní expanzní prostor. Proto normálně nelze natankovat do nádrže přesný objem, který je uveden v popisu. Tankuje se studené palivo, které se během provozu zahřívá palivem, které řichází z přepadu nebo venkovní teplotou. Proto by se neměla nádrž tankovat přes první doraz tankovací pistole.

Vyjíždění nádrže taky není nic co lze doporučit. Následné odvzdušnění dá zabrat minimálně baterii.

Přesně tak.

Rozsvítí se kontrolka--natankuju--dnes je pump jak máku.

Při tankování pistole sama vypne--jdu zaplatit. \'Udaj o objemu

nádrže je celkem k ničemu :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...