martun Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 Zdravím všechny přítomné, chci se poradit, protože jsem si řekl, že fakt ty černé elektrony co mám na autě nevyniknou.... A můj názor je takovej: koupit chrom sprej a stříknout límce elektronů. (límce kol, tím myslím přiložený obr.) Děkuji za Vaše nápady. [upravil dne 11.8.2008 martun] Citovat
vendelinek Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 Vem ty límce i s paprskama a střed nechej černej,mohlo by to vypadat:super Citovat
Béďa Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 pokud to ma nejakej limecek tak nechat vylestit.. pak to vzit bez-barvym lakem pro delsi vydrz.. [upravil dne 11/8/2008 Béďa] Citovat
kopr Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 je dost variant vylestit limce a celni plochy paprsku by mozna nebylo k zahozeni ale stejne to udelas jak se to bude libit tobe Citovat
jurash Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 chrom sprej je o nicem, vypada lacine a nic nevydrzi. jesi chces aby to k necemu vypadalo tak jedine vylestit... Citovat
Fusion Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 Původně zaslal: jurash chrom sprej je o nicem, vypada lacine a nic nevydrzi. jesi chces aby to k necemu vypadalo tak jedine vylestit... Přesně tak, dokonce sem to zkoušel. Ten lak není chromovej, je stříbrnej a nikdy nelze dosáhnout zrcadlovýho lesku. To de jedině leštěním. Citovat
Guest Scratch Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 tak tak a jeste nema stalost oproti prirodnim vlivum :-), mel jsem takhle ramecky mrizek ventilatoru a bylo to za chvili dost hnusny a slo to strasne blbe dolu :-( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.