Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Odstraněna zbytečná citace předchozího přispěvku

to je asi jedna s mala vyhod ktore nam to euro dalo:bojim

[upravil dne 7.8.2011 od Kurt]

• O 2 roky později...
Odesláno

ozivujem temu.:D

chcem sa spytat ci ste niekto bol v roku 2013 v bulhursku,zaujima ma cesta cez srbsko,niekde som cital ze bulhari otvorili novu dialnicu tak chcem vediet ako to tam vypada a ci to skratilo cas,dik ak sa niekto ozve

Odesláno

Já jezdím s rodinou každoročně, takže i loni jsem byl a letos už mám objednaný apartmán v Pomorie:cool:. Bulhaři dokončili dálnici Trakia (A1), takže ze Sofie až do Burgasu to praskáš minimálně 140 km/h, což je dovolená maximální rychlost. Čas to samozřejmě zkrátí, když nemusíš sjíždět z dálnice. Osobně na dálnici najíždím u Stockerau (kousek u Vídně) a sjíždím až před maďarsko-srbskými hranicemi, abych se vyhnul několikahodinovým frontám na přechodu Horgoš a jedu na vedlejší přechod, který je bez front. U Subotice v Srbsku zase na dálnici najedu a sjíždím z ní (když nepočítám magistrálu v Bělehradě) až mezi Niší a BG hranicí. No a po projetí Sofie najedu na Trakii až do Burgasu:)

Odesláno

Tompa, přes tu jezdím každý rok. Směrem do BG je to vždy v létě v sobotu odpoledne bez front a při cestě zpět z pátka na sobotu okolo půlnoci menší fronta je, ale vždy tak max do 1/2 hod (vstup do EU, Maďaři prolézaj kufry, musím vždy otevírat i kapotu motoru. Zajímají je cigarety a chlast). Loni ale otevřeli nový přechod Bački Vinogrady, který je blíž, ale je otevřen pouze od 07.00-19.00 h. Tak tudy pojedu letos prvně, ale pouze směrem do BG. Až pojedu zpět, tak zase přes Tompu, Bački Vinogrady jsou o půlnoci zavřený:nevim

Odesláno
A jak dlouho ti trvá cesta?

Letos v létě prPři dodržování rychlostních limitů projížděných zemí normálně okolo 24 h s 1-2 h spánku včetně. Loni při cestě zpět jsem trhnul rekord, byly prázdné dálnice (bez Turků), jel jsem prvně přes Horgoš (byl bez Turků, tedy prázdný) a nechtělo se mi spát, tak 17 hodin.ávě BG plánujeme.

Odesláno

Při dodržování rychlostních limitů projížděných zemí normálně okolo 24 h s 1-2 h spánku včetně. Loni při cestě zpět jsem trhnul rekord, byly prázdné dálnice (bez Turků), jel jsem prvně přes Horgoš (byl bez Turků, tedy prázdný) a nechtělo se mi spát, tak 17 hodin.

A jak dlouho ti trvá cesta? Letos v létě právě BG plánujeme.
Odesláno
2 hodiny letadlem ;)

2let+2pred odletom +nejake meskanie+ cakanie na kufre asi na 10h ani nevies ako,a to nehovorim o dni odchodu

ja to mam na slnecne pobrezie cca1350km:)

[upravil dne 2/1/14 19:15 od Martin 1981]

Odesláno

já o 400 km víc:). Jinak letadlem jsem byl v BG 3x, naposled asi před 10-ti lety jsme strávili na letišti v Burgasu 11 h čekáním na zpožděný let Travel Service:bacha. To mi bohatě stačilo, od té doby už jen autem:super

Odesláno

jazdis tam cez cestovku alebo si hladas ubytovanie sam,ja zrovna pozeram na bgstay.com,pojdeme pravdepodobne na slnecne pobrezie uz sme tam boli v roku 2008 a velmi sa nam pacilo

Odesláno

přes cestovku jsem to měl naposled, když jsme ještě létali, od té doby už ty vydřiduchy neživím. Bgstay jsem dříve taky používal, ale teď je lepší bulrest.com.

Odesláno

Pánové, můžete mi prosím někdo jednoduše napsat proč jet v létě k moři do Bulharska? Asi vám to příjde jako divnej dotaz, ale mě by to fakt zajímalo. A proč se nepodívat zase někam jinam...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...