Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.koupil jsem si 306 kombíka a dostal jsem k tomu jen jeden klíč s imobilizerem do zapalování,jelikož auto používám já i mladá,tak jsem si potřeboval nechat udělat ještě jeden klíč,ale bylo mi řečeno že potřebuji kartu kde je ten kod imobilizeru,bohužel tu kartu jsem taky nedostal:(,chci se zeptat jestli nemá někdo podobnou zkušenost s tímto problémem,jestli se dá nějak ten imobilizér vypnout aby mi auto nastartoval i klíček který nemá imobilizer,který jsem si nechal vyrobit.Díky za rady.Mějte se

Odesláno

Kartu nepotřebuješ,já to na té první měl,ale pokud to má dálku,chtěli po mě ještě opsat číslo kód na senzoru dálky,který je když sundáš lampičku,tak z druhé strany na tom černém hrbolu je ten kód...,jinak tu kartu nemá každý,když to koupil ojeté-samozřejmě postupovat přez autorizovaný servis Peugot,tam si poradí,pokud ne-nechápu...

Odesláno

No v autorizovaném servisu si samozřejmě poradí, ale tak, že ti za určitý bakšiš vystaví kartu novou :super, mám pocit, že ta sranda stojí kolem 2ky.

Odesláno

To ta karta na to nemá moc vliv-obyč bez dálky je levnější-s dálkou 3500 Kč včetně nakódování,jednotka má pamět na klíče,kde ubírají a přidávají,podle Vin atd,objednají z Francie klíč-je to kolem 2000-ale je to tutovka,že to bude vždycky chodit-jinam doporučuju v tomto případě nejezdit než autorizovaný servis Peugot!!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...