vlado-.m Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Elektroventily ovladajuce klapky turba a EGr su styri. Na scheme su pod cislom 6, ale maju dve rozne ciselne oznacenia v pomere 3+1. Vysvetli mi niekto dovod preco, resp, v com je rozdiel a co ma ovladat ten 1? Ohrozim nejak chod motora ak ich poprehadzujem? Citovat
hnusoba Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Máš dva typy týchto ventilov, jeden je proporciálny, a druhý typu ON/OFF. Ventil ON/OFF má dva stavy, napríklad klapka ktorú ovláda je buď otvorená alebo zatvorená, nič iné. Proporciálny má dá sa povedať veľmi veľa stavov, otvorený na 5%, 8%, 22%, 78%... Väčšinou sa ten jeden (ON/OFF) používa na klapku obtoku ByPass-buď ide stlačený vzduch cez intercooler alebo ide rovno motora neschladený intercoolerom, čiže tu sú tieto dva stavy... Proporciálny je na turbo, klapku EGR, ventil EGR... Citovat
vlado-.m Odesláno 8. srpen 2008 Autor Odesláno 8. srpen 2008 Myslel som ze vsetky su on-off. Je nejak ten jeden od tych troch na pohlad odliseny? Klapka obtoku: to je ta co je za potrubim od intercooleru alebo ta druha? Citovat
vlado-.m Odesláno 24. září 2008 Autor Odesláno 24. září 2008 Ziadne ine nazory po dlhsom case??? Zistil som ze rozdiel v tych ventiloch je v jednom osamotenom cisle, vyrazenom zo zadnej strany. Mam s autom nejaky problem a pri kontrole ventilov sa mohlo stat ze som nedodrzal povodne rozmiestnenie /neviem si rady tak pripustam aj tuto moznost/. Ten jeden ventil ja mam hnedej farby. Mohol by sa niekto mrknut na prednu stenu motora a pozriet ako su rozmiestnene /teda v pripade ze bude ten jeden farebne odliseny/ a akej farby zastrcky k nim idu, povedzme zo smeru od baterie? Je to viditelne po otvoreni kapoty, idu ku kazdemu dve hadicky s asi centimetrovym priemerom. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.