Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: francis

Ahoj, může mi někdo poradit, kde sehnat nové planžety do vystřelovácí klíče na 407? Neví někdo, zda ještě funguje kontakt na Slovensko a zda ještě posílá klíče? Dík.

napiš členovi PP205 měl by něco mít....

Odesláno

celé klíče nebo jen planžety? Kolik tě stál jeden?

Já bral celý klíč a já jsi vyměnil jen planžetu z mého ale cenu jsi nechám pro sebe.....

Odesláno

ok,respektuji. Já má dva klíče a u obou je planžeta děravá. Tak jsem to koupil i s vozem. Mě se to vůbec nelíbí, tak naháním něco nového.

Pochybuji že seženeš jen nové tlačítka....já myslel že se bavíš o planžetě jako o klíči a ne o gumové podložce pro tlačítka...?????

Odesláno

tak to jsem se blbě vyjádřil. mám procvakané gumy. Četl jsem tady, že je někdo prodává na Slovensku za rozumné ceny. Mám 407 r.v. 2005 a na klíči jsou tři tlačítka.

Odesláno

tak to jsem se blbě vyjádřil. mám procvakané gumy. Četl jsem tady, že je někdo prodává na Slovensku za rozumné ceny. Mám 407 r.v. 2005 a na klíči jsou tři tlačítka.

Proč si tohle vlákno nepřečteš od začátku?!!!Na straně 4 máš jeho mailovou adresu.Zkus mu napsat a uvidíš.Jinak nebuď línej,když si to pročteš,zjistíš co posílá,za kolik,jak to předělat.:papa

Mimochodem,dočteš se i to,za kolik je prodává PP205.

[upravil dne 23.2.09 pkr]

Odesláno

Včera som bol pre nový kľúč na P407, dodávateľ 1lola..., aktuálna cena je 15 euro (450sk) za 1 ks. Výmena je presne ako popisuje 4maa. Zvládol som to sám ,ale treba na to fakt trpezlivosť , ak to človek robí prvý krát. Pri kúpe auta bol jeden kľúč úplne nový, používam ho už 2 roky a je ešte v pôvodnom stave, tak že aj tie prvé modely pri správnom používaní majú svoju životnosť, netlačím tlačítka nechtami a kľúč zasúvam do spínac. skrinky tlačítkami smerom hore.

[upravil dne 27.2.2009 francesko]

[upravil dne 27.2.2009 francesko]

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak po zaplatení 15,- eur klucik na druhy den, vymena cca 10 min bez akýchkolvek uprav, nadmieru spokojnost - inak nema niekto s kusenost s nakodovanim elektroniky z toho kluca??planzeta sa da vybrusiť za 20,- eur a keby sa dala sfunkcniť el. tak mam aj treti klucik

vdaka

Odesláno
Původně zaslal: michal24

tak po zaplatení 15,- eur klucik na druhy den, vymena cca 10 min bez akýchkolvek uprav, nadmieru spokojnost - inak nema niekto s kusenost s nakodovanim elektroniky z toho kluca??planzeta sa da vybrusiť za 20,- eur a keby sa dala sfunkcniť el. tak mam aj treti klucik

vdaka

Nie je to náhodou tak, že môžu byť iba 2ks funkčných kĺúčov k 1 autu?

Odesláno
Původně zaslal: denoo

uz ste niekto videli kluce na 407 mu taketo? neviem co su to za tlacitka

[upravil dne 18.3.2009 denoo]

To je na 407???? spíš bych řekl 807 nebo C8 na boční dveře ty navíc tlačítka

Odesláno

Takovéto měla předváděčka 1007 na Šebetově, která měla ty boční dveře elektrické.Nevím jestli má 807 posuvy elektrické pokud ano tak to může být klidně i k ní:papa

[upravil dne 19.3.09 Zipík]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...