Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: paul_b

Mozem len doporucit tohto kolegu :-) vsetko bleskurychle, dobre zabalene, ziaden problem

RE:: \"Ak potrebujete nove kluce tak sa mi kludne ozvite cez SZ,alebo tomik23@post.sk, nejake mam.

[upravil dne 19.3.2009 tomike]\"

mam od nej taky jeden objednany a zatim to vypada vse dobre a cekam nez prijde

• O 2 týdny později...
Odesláno

no jo,poprve jsem si ho nechal poslat do firmy,ale na obalce nebyl název firmy tak se mu to vrátilo,po druhé už jsem si to nchal poslat domů a pro jistotu dal do schránky nový lísteček se jménem,jenže ten jsem tam špatně přidělal,spadnul a pošták mě na dané adrese nenašel,naštěstí ten balíček byl na poště...

chudák tomik si toho se mnou musel užít:D

btw jak prohodim klíček?

[upravil dne 23/7/09 luko407sw]

post-0-14109608482333_thumb.jpg

Odesláno

Ide. Ja som trochu planžetu pilníkom obrúsil lebo nechcela úplne zapadnúť. Ale nakoniec som zistil, že asi nebolo treba, lebo v novom kľúči bolo čosi ako sekundové lepidlo preto to nechcelo zapadnúť. Keď som to vyčistil bolo to ok.

Odesláno

Čauky, když jsi tady od někoho koupim klíč na P. 407. Tak nevíte jestli mi ho v Peugeotu naprogramují na moje auto bez nějakých známostí v Peugeotu?

Dík za odpověď

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahojte.

mám iba jeden klúč k autu. Rád by som si niekde zohnal jeho duplkát. V Peugeote je to dost drahé, kde by som mohol zohnat klúč a kde ho dat naprogramovat ??? To je dost dôležité, bez funkcnej elektoroniky mi bude klúč nanič.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...