Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mozem len doporucit tohto kolegu :-) vsetko bleskurychle, dobre zabalene, ziaden problem

RE:: \"Ak potrebujete nove kluce tak sa mi kludne ozvite cez SZ,alebo tomik23@post.sk, nejake mam.

[upravil dne 19.3.2009 tomike]\"

Odesláno

Neviete niekto ci pojde nakodovat elektronika kluca 407 aj na moju 406 ked vymenim planzety? Nemyslim len central, ale hlavne imobilizer, ktory na kluci 406 zretelne vidim, ale na 407 kluci nie. V sekcii 406 mi nevedeli odpovedat.Dakujem

• O 2 týdny později...
Návštěvník
Odesláno

Dnes mi dorazil nový klíč k 407, objednaný od uživatele tomike. Vše proběhlo bez problémů, můžu jen doporučit !!!

Původně zaslal: tomike

Ak potrebujete nove kluce tak sa mi kludne ozvite cez SZ,alebo tomik23@post.sk, nejake mam.

[upravil dne 19.3.2009 tomike]

Odesláno

Tak vidim ze pekne veci sa tu o mne pisu to som rad,tak ak niekto este potrebuje niejaky ten kluc nech nech sa ozve je to stale aktualne.Pre istotu moj e-mail 1lolalola1@azet.sk piste my tam.

• O 4 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: PP205

dalky mam nove za 1000 kč s programovanim na vaše autí :-) staci prehodit planzetu (je na perovce) a je to tel 774 299 483 pokud jste z daleka muzu zaslat programování kliče je v ceně.

:xvulLze to udělat i u klíče na Peugeot 806 2.0 Hdi r.v.1999? Protože klíče nejsou tlačítka viz fotka:

post-0-14109606764062_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Caute, HELP HELP HELP

Vsetci ste tu pisali jak jednoduche je prehodit kluce atd atd kedze moje kluce boli uz na sracky objednal som hned dva prisli rychlo ale ked som otvoril kluce tak ma skoro eblo. Uplne ine vnutra hovorim ok idem s tym do pezoootu serem uz nato doplatim hlavne nech to funguje a tam mi povedali ze oni to nechcu riskovat ze je velke riziko ze mi tam od.ebu imobilizer atd atd. Nejake rady niekto?? Prikladam i foto vlavo novy kluc - bateria ine fixovanie iny tvar - vpravo moj stary haraburda kluc - Pls poradte

Odesláno

Nevadí, v Peugeote ti musia nastaviť ten nový kľúč. To sa len vyhovárali, lebo si kľúč nekúpil u nich. Je to ako by ten kľúč bol nový, myslím, že tu už niekto písal, že si dal nastaviť aj tie nové kľúče a bez problémov. Skús iný servis. Neviem ako by ti mohli došahať imobilizér, keď s autom nič nerobia. Len treba podľa kódu ńastaviť kľúč. Ten buď pôjde alebo nie ale autu nič nehrozí.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Nevadí, v Peugeote ti musia nastaviť ten nový kľúč. To sa len vyhovárali, lebo si kľúč nekúpil u nich. Je to ako by ten kľúč bol nový, myslím, že tu už niekto písal, že si dal nastaviť aj tie nové kľúče a bez problémov. Skús iný servis. Neviem ako by ti mohli došahať imobilizér, keď s autom nič nerobia. Len treba podľa kódu ńastaviť kľúč. Ten buď pôjde alebo nie ale autu nič nehrozí.

Tak toto je uz vaaazne v prdeli. Bol som vo vsetkych BA Peugeot servisoch v dvoch ma poslali do prdele v tretom jasne sadkajte si mate to za 15 min hotove - u mna usmev na tvari ze konecne. Po 1h45m dosiel za mnou chlapik ze skusali setko mozne planzetu vymenili nastartovat ide ale central na novom kluci ani za boha. Takze som tam kde som bol s 1 klucom a o 60Eur lahsi - v pezote ma chargovali aj ked to neslo :)

Odesláno

Tak buď je zlý kľúč, alebo v PSA niečo zmenili že to nie je kompatibilné. Skús v tomto vlákne pohľadať kto si to dával nastaviť a spýtaj sa ho na vnútrajšok kľúča a kde mu to robili.

Odesláno

To jsem byl já a dělali to bohužel až v Praze to je pro Tebe trošku z ruky:(.Zkus napstat Milhaus65 třeba Ti dokáže odpovědět.Z Bratislavi je to necelých 80km.....

Odesláno

Zdravím všechny, tak jsem si chtěl taky objednat klíč od 1lolalola1 a přehodit elektroniku s planžetou do nohého obalu, ale stejně jako xaro222 jsem zjistil, že mám jiný vnitřek klíče, než ten nový, který chci koupit. Řešil z vás ještě někdo tento problém? S jakým výsledkem??

Odesláno
Původně zaslal: Sokol

Zdravím všechny, tak jsem si chtěl taky objednat klíč od 1lolalola1 a přehodit elektroniku s planžetou do nohého obalu, ale stejně jako xaro222 jsem zjistil, že mám jiný vnitřek klíče, než ten nový, který chci koupit. Řešil z vás ještě někdo tento problém? S jakým výsledkem??

JJ naprogramovat ten nový:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...