Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jinými slovy máš opravdu smůlu......:(:( bych teď bejt tebou rovnou vyměnil rádio za tu RD4 s mp3......ale budeš muset diagnostikou radio RD4 spárovat s CD měničem.....

Odesláno

Tento měnič je na auto se sběrnicí full CAN. Pro old 307 musí být se sběrnicí VAN. Konektor u měniče je modrý a má konektory ve třech řadách. Rádio RD3 ve starém modelu nejde vyměnit za RD4 - jiná sběrnice. Takže jediná možnost je měnič prodat a sehnat do starého modelu, popř. Xcarlink nebo něco podobného.

Odesláno

Pánové, moc děkuji za odpovědi. Nečekal jsem, že i na CD měnič je potřeba si dávat pozor...

Mimochodem, kdyby někdo chtěl, tak za 799,- Kč je váš.

Pěkný večer!

Odesláno

Jak to tak teď pročítám tak se mi líbí tento konektor pro připojení MP3 přehrávače. Ale odkazy jsou již neplatné. Funguje tento http://www.nej-ceny.cz/300886/adapter-line-in-3-5-mm-jack-mini-iso.html Mám model RD3 s CD, bude to na něj fungovat? Jak přepnu pak rádio na tento externí vstup? Bude aktivní měnič? Tzn. budu muset na dia?

skus tohle a vykasli se na CD Changer.

http://www.e-conrad.cz/adapter-line-in-35-jack-na-mini-iso+dp49045/

a mozes si poustet z mp3 playeru co budes chtit a hlavne ze nestoji tolik co CD Changer.

[upravil dne 3/9/14 20:46 od pecino]

• O 8 měsíců později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Dá se nějak podle štítku z rádia určit na jistotu, že bude modul fungovat?

U prodejce mě upozorňovali, ať se ujistím, jelikož se nejedná o standardní zboží a vrácení by neprošlo... Fotku štítku sem klidně můžu postnout, ale z těch informací moc moudrej nejsem. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...