Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Woe tojsou starosti. Dyť ty pneu stojej pár korun ... Ať si každej spočítá, kolik stojí 4ks zimáčů a kolik peněz za rok utratí z *íčoviny, který k životu vůbec nepotřebuje.

No a když na to nemám, tak nejezdím! Nebo si koupím takový auto, u kterýho jsem schopnej útáhnout jeho provoz! Mi přijde, že lidi poslední dobou pořád brečej a pořád se jim něco nelíbí, při tom se mají, jako prasata v žitě!:bojim (viz věčně narvaný \"hyper-mega markety\")

Prostě u nás musí být vše nastavený \"natvrdo\", protože jinak je to samá výmluva a kroucení, jak se zbavit odpovědnosti. Prostě tohle všechno je kvůli dementům, co vyjednou na sníh s letňákama (a že jijch je dost), a pak dělaj průsery, který NOVA ukazuje ve zprávách. (O střelcích, co si koupí drahý zimáky a myslí si, že můžou jet jako vlétě by bylo zase jiný povídání ...):roll

Guest minimaxa
Odesláno

souhlasím, nad českým národem musela vždy viset pevná ruka, jinak tady byl dycky bordel, viz historie :potlesk

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

souhlasím, nad českým národem musela vždy viset pevná ruka, jinak tady byl dycky bordel, viz historie :potlesk

:myslim bordel byl, je a bude !!! A to nejen na silnicích.

Guest servisman
Odesláno

už vidím jak policie bude příkladem ,když jsem jej viděl jezdit jen na letních a to nemluvím o dalších složkách.Tam bude asi výjimka :aut

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Tak jasně že jo, ale v jaký míře?! Pak když od známých slyším, že jeli na 40 50 a jsou nas*, že dostali pokutu, tak podlě mě mají, co si zaslouží, zvláště když o tý 40vědí! Co by chtěli?! Prostě jsou nějaký pravidla a ty se mají dodržovat. A mě přijde, že čím dál více lidem se nechce dodržovat vůbec nic ... Vždycky to bude kontrole a trestech. Stačí se podívat na \"slavný\" bodový systém. A ubylo nehod?! Neubylo. Neubylo, protože lidi na to prostě mají! Praxe je pořád stejná. Dáš o litr navíc a máš to bez bodu. Až bude za překročení rychlosti o víc jak 30km/h půl míče pokuta a za chlast za volantem automaticky 1rok vězení, tak se něco možná změní ...

[upravil dne 7.8.08 MJSytic]

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Původně zaslal: OK406

Tak jasně že jo, ale v jaký míře?! Pak když od známých slyším, že jeli na 40 50 a jsou nas*, že dostali pokutu, tak podlě mě mají, co si zaslouží, zvláště když o tý 40vědí! Co by chtěli?! Prostě jsou nějaký pravidla a ty se mají dodržovat. A mě přijde, že čím dál více lidem se nechce dodržovat vůbec nic ... Vždycky to bude kontrole a trestech. Stačí se podívat na \"slavný\" bodový systém. A ubylo nehod?! Neubylo. Neubylo, protože lidi na to prostě mají! Praxe je pořád stejná. Dáš o litr navíc a máš to bez bodu. Až bude za překročení rychlosti o víc jak 30km/h půl míče pokuta a za chlast za volantem automaticky 1rok vězení, tak se něco možná změní ...

Tady nejde o tresty ale o logiku a zdravý selský rozum při vytváření zákonů. Bodový systém je kapitola sama o sobě!! A žádné pozitivní věci za ty roky neukázala. Ať je to slavné udílení bodů či denní svícení! To přece nehodovost nesníží! A pokud si někdo myslí že ano, tak asi žije na jiné planetě.:myslim

Odesláno

Tady nejde o tresty ale o logiku a zdravý selský rozum při vytváření zákonů. Bodový systém je kapitola sama o sobě!! A žádné pozitivní věci za ty roky neukázala. Ať je to slavné udílení bodů či denní svícení! To přece nehodovost nesníží! A pokud si někdo myslí že ano, tak asi žije na jiné planetě.:myslim

Jasně jde o logiku a rozum jenže, to je právě to co spoustě lidí chybí. A proto musí přijít na řadu pravidla a spravedlivá kontrola jejcih dodržovaní. Jedno bez druhýho nemůže fungovat a dokud tenhle celý systém nebude funkční, nic k lepšímu se nezmění! A všem \"logicky a rozumě\" uvažujícím lidem to přijde všechno naprd ...

Já tyhle všechny pravidla beru, jako nutný zlo kvůli demntům, který nemají mozek a jsou lhostejní ke svýmu okolí:( Potkávám je na silnicích každý den! (a to toho moc nenajezdím)

Odesláno

By mě zajímalo, jestli si pání poslanci nechali vypracovat nějakou studii na ty 4 mm nebo spíš několik studií, aby to bylo objektivní.

A za chvíli se může stát, že pod/nad každým kopečkem v obci přibude další značka... ..a udržovat se komunikace nebude, aby už tam měla proč ta značka být :nevim

Odesláno
Původně zaslal: hloze-ja

By mě zajímalo, jestli si pání poslanci nechali vypracovat nějakou studii na ty 4 mm nebo spíš několik studií, aby to bylo objektivní.

A za chvíli se může stát, že pod/nad každým kopečkem v obci přibude další značka... ..a udržovat se komunikace nebude, aby už tam měla proč ta značka být :nevim

A nesmyslně umístněních dopraních značek a jejich významu jsme probírali v tomto příspěvku.

Odesláno

Naprosto souhlasím s uzákoněním zimních pneu! Pro mě se nic nemění, přezouvám zimní pneu už hodně dlouho. Dělám to totiž hlavně pro sebe! Většina z Vás to ale bere zase jen jako buzeraci a tahání peněz z peněženky! Gumy jsou to, co auto drží na silnici! Můžete mít třeba super auto, nabušené všemi možnými systémy, ale když máte na prd pneu, nic nepomůže. Ztotožňuji se i s těmi 4mm. Navíc bych dal za porušení tohoto zákona ne pokutu, ale hodnotil bych to jako obecné ohrožení kde je sazba tuším od 1 - 5 let! Zrovna včera jsem stál na křižovatce vedle mladívka v Octavii TDI, podle sazí z výfuku jistě po domácku nachipovaná, křídlo, že skoro neviděl dozadu a obuté 17\". Asi ale do křídla, mračítek, chiptuningu a obouchaných 17\" finančně vykrvácel, že mu nezbylo na pneu. Po hranách neměly vzorek už vůbec a v středu sotva 1mm. Pochopitelně pro jeho super \"vytuněnou\" káru 50tka vě městě neplatila. Chtěl bych vidět, jak rychle by takové auto zastavil (když starší model Octavie měl tuším kotoučové brzdy jen vpředu a vzadu bubny) Takového člověka bych rovnou zavřel a jeho auto demonstrativně sešrotoval. :P

Guest Scratch
Odesláno

na slikach jsem vzdy zastavil driv nez se vzorkem, pokud teda neprselo :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Miss Scratch

Původně zaslal: Scratch

na slikach jsem vzdy zastavil driv nez se vzorkem, pokud teda neprselo :myslim

hm, hm.-)) to je zajimave.-))a od kdy ty pouzivas jinej pedal nez je plyn.-)))

:D:super

Odesláno

TDi - 66kw vzadu bubny, 81kw kotouce. Mozna, ze by se takovy veci jako obecny ohrozeni posuzovat mely + nehomologovany tuning dily, neschvaleny pneu atd. Jsou tam vedome dane majitelem. Ani argument, ze jsem to takhle koupil by nemel projit - nekoupit/oddelat.

Guest Scratch
Odesláno

TDi - 66kw vzadu bubny, 81kw kotouce. Mozna, ze by se takovy veci jako obecny ohrozeni posuzovat mely + nehomologovany tuning dily, neschvaleny pneu atd. Jsou tam vedome dane majitelem. Ani argument, ze jsem to takhle koupil by nemel projit - nekoupit/oddelat.

jo takze sundat oba ladaky abych neohrozil usi chodcu, sundat vzduchovy filtr, sundat kridlo abych nekomu neufikl hlavu, sundat folie abych nekoho neprehlidnul, sundat brembo brzdy (ty nemam) ktery lepe brzdi apod... Nehazej vsechno do jednoho pytle.......

To co je treba schvaleny v nemecku, neprojde tady, protoze na schvalovackach sedi fakt blbci - nebo na to nemaji meraky, viz svetla a mracitka....

ale obecne ohrozeni - souhlas, ale az po prosetreni, ne ze me tamhle zastavi nejaky kokot v uniforme a za folie nebo ladak mi da obecne ohrozeni...... Proc to neudelame jako v italii? Tam si snad mohou dat sklenku vina a jet, ale pokud zpusobi nehodu, jdou natvrdo a nikdo se s nima nebavi, proc to neudelat tady obdobne? Aspon by bylo na silnicich vic mista na predjizdeni.

No jo, ale kam s nima, kdyz uz je takhle v lagrech plno?

[upravil dne 7/8/2008 Scratch]

Odesláno

Neschválený pneu tak to jsem proti!!! mám na autě 205/50/16 nemám to v TP ted kvuli STK jsem tam dal rozměr podle TP 185/70/14 a byl jsem rád že jsem se udržel na silnici a o brzdné dráze ani nemluvím.

Sice ty 205/50/16 nemám v TP ale auto je o hodně bezpečnějsí.

Líp drží na silnici a brzdná dráha je kratší.

[upravil dne 7.8.2008 čakom]

Odesláno

Ale jo, nechtel jsem vas pobourit. Vim, jak u nas funguje byrokracie. Mel jsem spis na mysli ruzny po doma vyrobeny predni spoilery z plechu, ktery pri narazu chodce dost potlucou/porezou apod.

Apropo:

Čakom: Nevim, nema 406 moznost nechat si zapsat 16\'\' alternativni jako schvalene vyrobcem? To myslim neni zadny problem.

Scratch: Některý ladaky jsou homologovany, folie by od nejake propustnosti nemely byt na prednich oknech apod. -nevim presne Vim, ze neco je prehnany, ale jsou nejaky pravidla, i kdyz by nektery potrebovaly zmenit. Bremba jsou nehomologovany? To neberu jako protidukaz.

A za obecne ohrozeni by to urcite nemohl posoudit dopravak. K tomu je potreba spravni rizeni a soud.

Jenze, kdo posoudi, co je jeste dobry a co ne, kdyz to neni schvaleny nebo homologovany?

Ve 14-ti jsem si udelal doma \"odpocivadlo\" (na riditka) na favorita. Pak jsem jel a mezi autama mi tam vlit nejakej chlap. Myslim, ze tou trubkou pod zebra ho to dost bolelo, ale nic nerikal, byla to jeho chyba. Jenze kdyby neco, tak bych za to mohl ja, ne? Asi vite, co tim myslim. Proste se jen snazim eliminovat tyhle problemy u sebe.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...