Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jelikož mám vínový auto tak jsem to natřel tak trochu do kontrastu na modro. Mě se to líbí a zatím jsem od nikoho neslyšel, že to vypadá blbě. Těžko říct jaká barva by se hodila na tvoje. Si myslím že červená by nevypadala špatně. Nemusí být křiklavá jak je často vidět, ale to je čistě můj názor.:)

• O 2 týdny později...
Odesláno

No Voštíku já teplotu sice nikdy neměřil,ale párkrát jem viděl na některejch vytůněnejch autech trošičku zpuchýřovatělou a tmavší odtín barvy na třmenech než maj ve vzorníku barev.Z čehož jem usuzoval,že tam nějaká teplota bude.

Odesláno
Napsán autorem Dave_k

Jelikož mám vínový auto tak jsem to natřel tak trochu do kontrastu na modro. Mě se to líbí a zatím jsem od nikoho neslyšel, že to vypadá blbě. Těžko říct jaká barva by se hodila na tvoje. Si myslím že červená by nevypadala špatně. Nemusí být křiklavá jak je často vidět, ale to je čistě můj názor.:)

Já mam taky vínovou metalízu a přemýšlel jsem na brzdy o něčem světlejším. Co si myslíte třeba o žluté?

Odesláno

Jelikoz jsem prave namontoval hlinikace - takzez premyslim, ze trosku \"vytunim\" trmeny :) Mam champane metalizu, a vnitrek do modra, takze pujdu do te modre - pocitam, ze hamerite bude good (uz jsem s nim kdysi cosi natiral) :D

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak ja jsem bubny a třemy barvil před rokem a půl a barvil jsem to Barvou od FoliaTecu a koupil jsem ji v Renocaru za 1000 + 200 nějaké čistildo nebo co a barva drží jak přibitá a ani se neloupe a ani nezkrabatěla :D. Jediné co musím udělat vždy je otřít bordel z desek na třmenech ;) A pokud byste někdo chtěl vidět obrázky jak to vypadá tak ja bych je vám poslal a nebo je pošlu nějakému \"příteli\" který je sem hodí :papa

• O 1 měsíc později...
Odesláno

So, já to brousil vrtačkou s brusnym kotoucem a pak smirklem, pak to vocistil technickym benzinem nebo toluenem a pak to proste striknul ...Mel jsem dva spraye primo na brzdy odolavajici vyokejm teplotam a stacilo to... Nesundaval jsem ani predni ani zadni jen to zalepil.... A vysledek super....uz se tesim az to nafotim a predvedu se..... A jeden spray stal asi kilo.....takze poho:papa:papa:papa

Odesláno

Mňo ja jsem použil Email acetoňák a myslim že je to povedený. Chce to víc vrstev a delší pauzičky mezi nima. Bubny bych určitě nesundaval a třmeny? Stačí to udělat na autě ale samo je to lepší venku. Jinak jsem je natíral na kanárkově žlutou-bál jsem se že zhnědne nebo zoranžoví ale je to v poho-drří jak swiň už přes rok. Je pitchowina kupovat sprej od Foliatecu jsou to buzny předražený. Tak držim palce.:papa

[Editován dne 21/6/04 trocky@tiscali.cz]

Odesláno
Napsán autorem komisar

dnes jsem dělal a stříkal jak bubny ¨tak i přední brzdiča,vpohodě mě stačil1 sprey /215Kč/:papa

Otazka je jak dlouho ti to tam vydrzi.... hlavne tu teplotu... :papa :papa :papa

Odesláno

Když nová náprava(pro auto) tak samozřejmě bubny Hameritem na červeno. zbyl z předchozích aut. 3tětec a jedu, vše OK bez problémů natřít 3x a nechat zaschnout. Předek i zadek štětcem je to bez obalování, ale aˇsi to rozhodne každý sám.Malá plechovka Hamerite 129,- a třetí auto a ještě zbylo.:D:papa

Odesláno

ja to mam natrene barvou od Foliatecu, stala sice 950 Kc , vcetne cisticiho odmastovaciho spreje, ale natrene to mam uz dva roky a vypada to stale jako nove.

Nejdrive jsem to kompletne ocistil kartacem na vrtacce, a pak opatrne natrel primo na aute, ta barva je epoxidova dvouslozkova a musi 12 hodin schnout, tak jsem nechal auto na heveru pres noc ve stodole a vse je OK.

A tim jednim balenim barvy se daji bez probelmu natrit 2 auta

:D;)

[Editován dne 24/6/04 Mila]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Souhlasím s Imactem kup si sprej který se ti líbí ale pořádně bubny očisti a klidně to šplíchni na autě já už tu prácičku mám za se bou to čištění je dřina ale výsledek krásnej mám to sice chvilku ale barva drží,třmeny jsem dělal nedávno je lepší je jen sundat a pak očistit a pak jen stříknout asi 3vrstvy výsledek potěší a když ti to sleze tak to stříkneš znova....:-)))

Odesláno

fčera výměna brzdových kotoučů a při té příležitosti třmeny na červeno HAMMERITEM, ale nevyfotil jsem tak příště.;):o:papa

PS A ještě zbylo na další dvě autina.:papa

[Editován dne 11/8/04 lexa]

Odesláno

Já to stříkl nějakým žsprejem asi za 120 Kč. Prodavačka tvrdila, že je to na všechno možný (lopaty, houpačky, atd.) a drží to taky. Ale aspoň jsem to pořádně oblepil. Tak brutálně jako to udělal impact jsem to fakt nedělal. :D:D

2 Imact: Jak se ti potom brdilo? :D:D:D

Odesláno
Napsán autorem Operator

Já to stříkl nějakým žsprejem asi za 120 Kč. Prodavačka tvrdila, že je to na všechno možný (lopaty, houpačky, atd.) a drží to taky. Ale aspoň jsem to pořádně oblepil. Tak brutálně jako to udělal impact jsem to fakt nedělal. :D:D

2 Imact: Jak se ti potom brdilo? :D:D:D

Oprava, asi mi nefungujou nějaký klávesy nebo malíček a ukazováček na pravý ruce. Samozřejmě to mělo být takto:

2 Impact: Jak se ti potom brzdilo? :D:D:D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...