Dave_k Odesláno 20. březen 2004 Odesláno 20. březen 2004 Jelikož mám vínový auto tak jsem to natřel tak trochu do kontrastu na modro. Mě se to líbí a zatím jsem od nikoho neslyšel, že to vypadá blbě. Těžko říct jaká barva by se hodila na tvoje. Si myslím že červená by nevypadala špatně. Nemusí být křiklavá jak je často vidět, ale to je čistě můj názor. Citovat
Majkl Odesláno 30. březen 2004 Odesláno 30. březen 2004 No Voštíku já teplotu sice nikdy neměřil,ale párkrát jem viděl na některejch vytůněnejch autech trošičku zpuchýřovatělou a tmavší odtín barvy na třmenech než maj ve vzorníku barev.Z čehož jem usuzoval,že tam nějaká teplota bude. Citovat
robert Odesláno 30. březen 2004 Odesláno 30. březen 2004 to je fakt bomba mít nalakovaný bubny, ještě chromový trumpety a to bude nářez... Citovat
Gotrek Odesláno 31. březen 2004 Odesláno 31. březen 2004 Napsán autorem Dave_k Jelikož mám vínový auto tak jsem to natřel tak trochu do kontrastu na modro. Mě se to líbí a zatím jsem od nikoho neslyšel, že to vypadá blbě. Těžko říct jaká barva by se hodila na tvoje. Si myslím že červená by nevypadala špatně. Nemusí být křiklavá jak je často vidět, ale to je čistě můj názor. Já mam taky vínovou metalízu a přemýšlel jsem na brzdy o něčem světlejším. Co si myslíte třeba o žluté? Citovat
Sepp Odesláno 31. březen 2004 Odesláno 31. březen 2004 Jelikoz jsem prave namontoval hlinikace - takzez premyslim, ze trosku \"vytunim\" trmeny Mam champane metalizu, a vnitrek do modra, takze pujdu do te modre - pocitam, ze hamerite bude good (uz jsem s nim kdysi cosi natiral) Citovat
Sepp Odesláno 19. duben 2004 Odesláno 19. duben 2004 Jak jsem slibil tak jsem ucinil Kdo by chtel vedet vic kouknete se na me stranky - odkaz je pod carou: Citovat
AKCZ Odesláno 19. duben 2004 Odesláno 19. duben 2004 Napsán autorem impact je to naprosto jednoduchy, staci ti plechovka spreje a trocha odvahy... obr. 1 obr. 2 obr. 3 hehehe... To tooooooooooooo pane?? :D:D:D:D Citovat
KUBIK 306 Odesláno 19. duben 2004 Odesláno 19. duben 2004 Tak ja jsem bubny a třemy barvil před rokem a půl a barvil jsem to Barvou od FoliaTecu a koupil jsem ji v Renocaru za 1000 + 200 nějaké čistildo nebo co a barva drží jak přibitá a ani se neloupe a ani nezkrabatěla . Jediné co musím udělat vždy je otřít bordel z desek na třmenech A pokud byste někdo chtěl vidět obrázky jak to vypadá tak ja bych je vám poslal a nebo je pošlu nějakému \"příteli\" který je sem hodí Citovat
Guest Gorgik Odesláno 17. červen 2004 Odesláno 17. červen 2004 So, já to brousil vrtačkou s brusnym kotoucem a pak smirklem, pak to vocistil technickym benzinem nebo toluenem a pak to proste striknul ...Mel jsem dva spraye primo na brzdy odolavajici vyokejm teplotam a stacilo to... Nesundaval jsem ani predni ani zadni jen to zalepil.... A vysledek super....uz se tesim az to nafotim a predvedu se..... A jeden spray stal asi kilo.....takze poho:papa:papa:papa Citovat
trocky@tiscali.cz Odesláno 21. červen 2004 Odesláno 21. červen 2004 Mňo ja jsem použil Email acetoňák a myslim že je to povedený. Chce to víc vrstev a delší pauzičky mezi nima. Bubny bych určitě nesundaval a třmeny? Stačí to udělat na autě ale samo je to lepší venku. Jinak jsem je natíral na kanárkově žlutou-bál jsem se že zhnědne nebo zoranžoví ale je to v poho-drří jak swiň už přes rok. Je pitchowina kupovat sprej od Foliatecu jsou to buzny předražený. Tak držim palce. [Editován dne 21/6/04 trocky@tiscali.cz] Citovat
KoZLiK Odesláno 23. červen 2004 Odesláno 23. červen 2004 Napsán autorem komisar dnes jsem dělal a stříkal jak bubny ¨tak i přední brzdiča,vpohodě mě stačil1 sprey /215Kč/:papa Otazka je jak dlouho ti to tam vydrzi.... hlavne tu teplotu... :papa Citovat
lexa Odesláno 24. červen 2004 Odesláno 24. červen 2004 Když nová náprava(pro auto) tak samozřejmě bubny Hameritem na červeno. zbyl z předchozích aut. 3tětec a jedu, vše OK bez problémů natřít 3x a nechat zaschnout. Předek i zadek štětcem je to bez obalování, ale aˇsi to rozhodne každý sám.Malá plechovka Hamerite 129,- a třetí auto a ještě zbylo.:papa Citovat
Mila Odesláno 24. červen 2004 Odesláno 24. červen 2004 ja to mam natrene barvou od Foliatecu, stala sice 950 Kc , vcetne cisticiho odmastovaciho spreje, ale natrene to mam uz dva roky a vypada to stale jako nove. Nejdrive jsem to kompletne ocistil kartacem na vrtacce, a pak opatrne natrel primo na aute, ta barva je epoxidova dvouslozkova a musi 12 hodin schnout, tak jsem nechal auto na heveru pres noc ve stodole a vse je OK. A tim jednim balenim barvy se daji bez probelmu natrit 2 auta ;) [Editován dne 24/6/04 Mila] Citovat
SEMTEX Odesláno 9. srpen 2004 Odesláno 9. srpen 2004 Souhlasím s Imactem kup si sprej který se ti líbí ale pořádně bubny očisti a klidně to šplíchni na autě já už tu prácičku mám za se bou to čištění je dřina ale výsledek krásnej mám to sice chvilku ale barva drží,třmeny jsem dělal nedávno je lepší je jen sundat a pak očistit a pak jen stříknout asi 3vrstvy výsledek potěší a když ti to sleze tak to stříkneš znova....:-))) Citovat
Ondraa Odesláno 11. srpen 2004 Odesláno 11. srpen 2004 Barva ze spreje se po pár měsících loupe apod. Nejlepší je nechat třmeny nabarvit v peci s práškem. Citovat
lexa Odesláno 11. srpen 2004 Odesláno 11. srpen 2004 fčera výměna brzdových kotoučů a při té příležitosti třmeny na červeno HAMMERITEM, ale nevyfotil jsem tak příště.:papa PS A ještě zbylo na další dvě autina. [Editován dne 11/8/04 lexa] Citovat
John Odesláno 11. srpen 2004 Odesláno 11. srpen 2004 Ja to mam natreni Hameritem a drzi to uz hok a pul a vpohode je to laciny a staci to.Lepsi nez mit orezly osklivy trmeny. Citovat
Operator Odesláno 12. srpen 2004 Odesláno 12. srpen 2004 Já to stříkl nějakým žsprejem asi za 120 Kč. Prodavačka tvrdila, že je to na všechno možný (lopaty, houpačky, atd.) a drží to taky. Ale aspoň jsem to pořádně oblepil. Tak brutálně jako to udělal impact jsem to fakt nedělal. :D 2 Imact: Jak se ti potom brdilo? :D:D Citovat
Operator Odesláno 12. srpen 2004 Odesláno 12. srpen 2004 Napsán autorem Operator Já to stříkl nějakým žsprejem asi za 120 Kč. Prodavačka tvrdila, že je to na všechno možný (lopaty, houpačky, atd.) a drží to taky. Ale aspoň jsem to pořádně oblepil. Tak brutálně jako to udělal impact jsem to fakt nedělal. :D 2 Imact: Jak se ti potom brdilo? :D:D Oprava, asi mi nefungujou nějaký klávesy nebo malíček a ukazováček na pravý ruce. Samozřejmě to mělo být takto: 2 Impact: Jak se ti potom brzdilo? :D:D:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.