Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny Pežotáky. Prosím o radu ,nesvítí mě brzdové světlo na pr. straně asi je prasklá žárovka. Potřebova bych vědět jak na výměnu žárovky zevnitř pod tapecírunkem jsou 2 šestky matky jestli je vyšroubovat a zvenku vytáhnout celou soustavu zadních světel nebo jak na to? Dík všem ,za odpovědi. V.Z.

Odesláno

No tak me teda zajima to stredove brzdove svetlo;) Mate nekdo zkusenost s jeho vyndavanim? Mam trochu strach az budu sundavat oblozeni zadnich dveri (mimochodem to neni moc good reseni), ze tam nekde neco urvu, nebo to tam nasadim, ale tim ze se to sundalo, tak to treba zacne vydavat nejaky zvuky atd atd.. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: ANRY

No tak me teda zajima to stredove brzdove svetlo;) Mate nekdo zkusenost s jeho vyndavanim? Mam trochu strach az budu sundavat oblozeni zadnich dveri (mimochodem to neni moc good reseni), ze tam nekde neco urvu, nebo to tam nasadim, ale tim ze se to sundalo, tak to treba zacne vydavat nejaky zvuky atd atd.. :myslim

Obložení se neboj.

spíš až budeš vydělávat to třetí brzdový jde to dost blbě. Už jsem to párkrát dělal a jednou to prasklo.

To co mě prasklo bylo na 3dv.

[upravil dne 6.8.2008 čakom]

Odesláno

Tak toto som tiez riesil, a nemal som k tomu ziadnu prirucku, tak konecne tu jednu vypalenu mozem vymenit.... clovek sa to boji od tial tahat ,ked nevie ako..... Vdaka za info

Odesláno

S plasty se neboj. Pokus si v mladi skladal puzzle, tak to hrave zvladnes. Az vyndas matky tak vem gumovy kladivko a poooomalu brzdovku vyklepej. Co mozna stoji trochu za pozornost je klip na uchyceni odstrikovace. Celej spoj je tesnejsi nez mez pevnosti plastoveho oblozeni, ale nejak to vydrzelo, tak to snad dopadne i u tebe :).

Odesláno

Ahoj,tak jak už jsi to zmáknul? Já vím jde to dost blbě,dělal jsem to už 3krát,ale k naštváni je když vyměníš žárovky ,provedeš konrolu zda všechny žárovky svítej a dáš lampu zpět a zjistiš že jedna nesvítí,takže zase znova.Dej pozor až budeš sundavat tapecírunk,ty plastoví čudlíci rádi praskaj.Ale jdou nahradit škodováckejma.Jinak se řiď návodem jak napsal OK 406 a musí to jít.

P307 Break 100Kw:papa

Odesláno

Ked to ide tak blbo, tak to uz potom radsej vymenit vsetky ziarovky v tretom brzdovom a zase je na chvilu pokoj.... :myslim

Teda pokial nebudu odchadzat rychlejsie ako tie stare... :D

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...