v.z. Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Zdravím všechny Pežotáky. Prosím o radu ,nesvítí mě brzdové světlo na pr. straně asi je prasklá žárovka. Potřebova bych vědět jak na výměnu žárovky zevnitř pod tapecírunkem jsou 2 šestky matky jestli je vyšroubovat a zvenku vytáhnout celou soustavu zadních světel nebo jak na to? Dík všem ,za odpovědi. V.Z. Citovat
ozzy56 Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Ptá se na PRAVE brzd. světlo,nééé na prostřední Citovat
OK406 Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Nevadí, ono se i toto hodí. Takže tady je na HB : Citovat
ANRY Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 No tak me teda zajima to stredove brzdove svetlo;) Mate nekdo zkusenost s jeho vyndavanim? Mam trochu strach az budu sundavat oblozeni zadnich dveri (mimochodem to neni moc good reseni), ze tam nekde neco urvu, nebo to tam nasadim, ale tim ze se to sundalo, tak to treba zacne vydavat nejaky zvuky atd atd.. Citovat
čakom Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: ANRY No tak me teda zajima to stredove brzdove svetlo;) Mate nekdo zkusenost s jeho vyndavanim? Mam trochu strach az budu sundavat oblozeni zadnich dveri (mimochodem to neni moc good reseni), ze tam nekde neco urvu, nebo to tam nasadim, ale tim ze se to sundalo, tak to treba zacne vydavat nejaky zvuky atd atd.. Obložení se neboj. spíš až budeš vydělávat to třetí brzdový jde to dost blbě. Už jsem to párkrát dělal a jednou to prasklo. To co mě prasklo bylo na 3dv. [upravil dne 6.8.2008 čakom] Citovat
marisw Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Tak toto som tiez riesil, a nemal som k tomu ziadnu prirucku, tak konecne tu jednu vypalenu mozem vymenit.... clovek sa to boji od tial tahat ,ked nevie ako..... Vdaka za info Citovat
ANRY Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 taky diky za info.....uvidim jestli to nerosmelcuju Citovat
actionMed Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 S plasty se neboj. Pokus si v mladi skladal puzzle, tak to hrave zvladnes. Az vyndas matky tak vem gumovy kladivko a poooomalu brzdovku vyklepej. Co mozna stoji trochu za pozornost je klip na uchyceni odstrikovace. Celej spoj je tesnejsi nez mez pevnosti plastoveho oblozeni, ale nejak to vydrzelo, tak to snad dopadne i u tebe . Citovat
Betak Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Ahoj,tak jak už jsi to zmáknul? Já vím jde to dost blbě,dělal jsem to už 3krát,ale k naštváni je když vyměníš žárovky ,provedeš konrolu zda všechny žárovky svítej a dáš lampu zpět a zjistiš že jedna nesvítí,takže zase znova.Dej pozor až budeš sundavat tapecírunk,ty plastoví čudlíci rádi praskaj.Ale jdou nahradit škodováckejma.Jinak se řiď návodem jak napsal OK 406 a musí to jít. P307 Break 100Kw:papa Citovat
DanculD Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 Ked to ide tak blbo, tak to uz potom radsej vymenit vsetky ziarovky v tretom brzdovom a zase je na chvilu pokoj.... Teda pokial nebudu odchadzat rychlejsie ako tie stare... Citovat
actionMed Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 DanculID: vymen brzdovku za LED a mas vyreseno, navic to i lepe vypada Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.