Přejít na obsah

v.z.

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

v.z.'s Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. v.z.

    Zadní brzdové světlo

    díky snad to zvládnu.
  2. Zdravím všechny Pežotáky. Prosím o radu ,nesvítí mě brzdové světlo na pr. straně asi je prasklá žárovka. Potřebova bych vědět jak na výměnu žárovky zevnitř pod tapecírunkem jsou 2 šestky matky jestli je vyšroubovat a zvenku vytáhnout celou soustavu zadních světel nebo jak na to? Dík všem ,za odpovědi. V.Z.
  3. Prosím na kolik přijde nové servo (čerpadlo) , musí být originál na 307, nebo dá se napasovat i z jiných modelů Peugeot,.Po bouračce má ulomený plast. kryt s vyustěním.Dík za odpovědi.
  4. Zdravím všechny mám dotaz.Sháním servo mohl by někdo nabídnout? Nevíte někdo na kolik přijde nové a na kolik funkční znějakého vrakoviště? Nespravuje ho nějaká firma?Je shodné s jinými modely Peugeot? Nechci jezdit do značkového servisu Peugeot tam bych se asi nedoplatil.Moc díky za odpovědi.
  5. v.z.

    bourák

    Zdravím všechny .Včera jsem měl se svým P 307 Hdi bouračku.Vzalo mě to pr.světlomet před. nárazník, částečně pr, blatník,ale asi nehrorší pro mě přišlo později : servořízení uplně vyhnuté teče z něj olej, nádobka k ostřikovačům narvaná na pr. přední kolo.Chci vás všechny poprosit o typ na nějaký dobrý servis nebo opraváře v Olomouci nebo v blízkém okolí.Dík za odpovědi
×
×
  • Vytvořit...