Guest servisman Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 co jsem koukal na servicebox jedny stály 100 druhý 140 co si pamatuji za kus Referenční číslo Označení Množství Cena bez DPH Cena s DPH Celkem s DPH Volba 0000643871 TRUB 90,73 CZK 107,97 CZK 107,97 CZK 00006438H4 TRUB 116,77 CZK 138,96 CZK 138,96 CZK [upravil dne 1/8/08 honza406] Citovat
Creams Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Takže jsem zajel do Peu. koupil originál s rozprachem staly cca 140kč ks. Jenže jsem si je na autě nezkusil a nechal hned laknout do barvy auta... když jsem je nasadil tak to stejné stříkají mi pod stěrače. Jsou úplně NOVÉ nikdy nepoužité originál 306 a prostě blbnou a vypodložovat se mi je fakt nechce ! Citovat
zabit Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 koupil jsem ty rozprasovace a namontoval, prvni ostrik byl luxusni, ale pak se neco pokazilo a strikalo to jako ucpany, asi tejden mi dalo nez jsem na to prisel, privodova hadicka vede kolem leveho pantu kapoty, hadicka sklouzla za pant a pri zavrene kapote doslo k ucpani, posunul jsem hadicku na bok pantu a dodnes to strika velmi dobre( i pri 100km/hod to strika na cele okno) Citovat
agresssor Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Původně zaslal: Creams Takže jsem zajel do Peu. koupil originál s rozprachem staly cca 140kč ks. Jenže jsem si je na autě nezkusil a nechal hned laknout do barvy auta... když jsem je nasadil tak to stejné stříkají mi pod stěrače. Jsou úplně NOVÉ nikdy nepoužité originál 306 a prostě blbnou a vypodložovat se mi je fakt nechce ! Taky mam rozprachy a strika to pod sterace, ale vubec mi to nevadi pac za jizdxy se to roztahne po celem okne, jsem spokojenej:). Jinak pokud tak bych to resil lehkym vypodlozenim Citovat
Tommy306 Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 to je zajímavý..když jsem se na ně ptal v Peugeotu, tak mi řekli, že s rozprachem na 306ku neexistují..nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem je koupil u Citroena - jsou na Saxo/Xsaru - pasují parádně a stříkaj taky v poho:super Citovat
agresssor Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Původně zaslal: Tommy306 to je zajímavý..když jsem se na ně ptal v Peugeotu, tak mi řekli, že s rozprachem na 306ku neexistují..nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem je koupil u Citroena - jsou na Saxo/Xsaru - pasují parádně a stříkaj taky v poho:super Bych rek ze ty co mame sou spis na 307 ale tezko rici:D jak rikam ja sem spokojenej:) Citovat
Tommy306 Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 no to bych se pak nedivil, že to stříká dolů..307ka má oproti 306ce hodně zkosenou kapotu, takže musí být ostřikovače nastavený v ostřejším úhlu.. Citovat
ozzy56 Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Původně zaslal: Tommy306 no to bych se pak nedivil, že to stříká dolů..307ka má oproti 306ce hodně zkosenou kapotu, takže musí být ostřikovače nastavený v ostřejším úhlu.. A nejde ten otvor v kapotě o milimetr vyhnout,aby tryska stříkala výše? Citovat
agresssor Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: Tommy306 no to bych se pak nedivil, že to stříká dolů..307ka má oproti 306ce hodně zkosenou kapotu, takže musí být ostřikovače nastavený v ostřejším úhlu.. A nejde ten otvor v kapotě o milimetr vyhnout,aby tryska stříkala výše? To tezko, uz sem na to koukal... jediny co by slo to trosku vypodlozit no... ale ja na to kaslu Citovat
Tommy306 Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 jasně..kladivo spraví všechno:D rozprach prostě normálně nenastavíš..musíš zkusit najít jiný model auta, z kterého to bude kompatibilní Citovat
ozzy56 Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Dělali jsme to tak,že se otvorem prostrčí šroub,pod hlavu i pod matku kousek kůže,karosářská podložka a mírně dotáhnout.Dám si úhel trysky,jaký potřebuju. Citovat
dvorda Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Stejný problém :-( Stále ucpané trysky, taxem v Peugeotu zakoupil originální rozprašovací na P306. I mně stříkaly dolů. Vypodložení nepomohlo. A štelovat nejdou. Takže jsem je vyhodil a s nimi i cca 560,- Kč. :-( Kdyby tak někdo poradil, z jakého jiného auta ostřikovače pasují a fungují..... Citovat
306xn Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Tak ja som zohnal na vrakaci rozprase z citroena C3 a potom som spodnu cast trocha zbrusil aby striekali viac hore. Teraz je to good:super Citovat
Stifler Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Vzhledem k tomu, že se tady teď řeší rozprašovací ostřikovače na 607ičku v jiném vlákně, tak jsem pohledal a vyhrabal jsem toto staré vlákno, protože se mi nechce zakládat zbytečně nové téma. Můj dotaz zní: Kde seženu ty rozprašovací ostřikovače z Citroëna Xsary/Saxa? Zkoušel jsem hledat na AutoKelly i \"jen\" zadáním do vyhledávače na Seznam.cz a nikde jsem se nedopátral, kde bych mohl tyto ostřikovače sehnat. Předpokládám, že v Peugeotu by na mě koukali jak zjara a odbyli mě s tím, že nic takového se na 306ku nevyrábí... Pokud máte někdo nějakou zkušenost nebo postřehy, tak sem s nima. Za každou radu předem děkuju. Citovat
zabit Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 na 306 se rozprach nedelal, ja to kupoval v peugeotu jako nahradni dil na citroen xsara myslim, nejsem si ted uplne jistej jestli to byla xsara nebo to bylo na 207 ? kazdopadne si ho zkus vyndat, maj jeden smerovej zarez, tak podle nich bych to vybiral aby to pasovalo do kapoty, s tim strikanim pod sterace jsem tehdy slysel ze prej zalezi na modelu, ze byl nejakej jinej sklon kapoty, ale tomu moc neverim, Oni mel starej model a ja novej a obou to strikalo v klidu Citovat
tomm176 Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Já je kupoval normálně od godzily Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 dneska jsem se ptal v citroenu a na saxo ani xsaru se rozprach nedelal az od C5ky rikal takze otazka zni z jakyho modelu je koupit aby pasovali do kapoty P306 ? Citovat
tomm176 Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 napiš godzilovi a že chceš na xsaru nový model Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 3. prosinec 2011 Odesláno 3. prosinec 2011 tak jsem mu napsal uvidime :-)) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.