Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

co jsem koukal na servicebox jedny stály 100 druhý 140 co si pamatuji za kus :papa

Referenční číslo Označení Množství Cena bez DPH Cena s DPH Celkem s DPH Volba

0000643871 TRUB 90,73 CZK 107,97 CZK 107,97 CZK

00006438H4 TRUB 116,77 CZK 138,96 CZK 138,96 CZK

[upravil dne 1/8/08 honza406]

Odesláno

Takže jsem zajel do Peu. koupil originál s rozprachem staly cca 140kč ks. Jenže jsem si je na autě nezkusil a nechal hned laknout do barvy auta... když jsem je nasadil tak to stejné stříkají mi pod stěrače. Jsou úplně NOVÉ nikdy nepoužité originál 306 a prostě blbnou a vypodložovat se mi je fakt nechce !

Odesláno

koupil jsem ty rozprasovace a namontoval, prvni ostrik byl luxusni, ale pak se neco pokazilo a strikalo to jako ucpany, asi tejden mi dalo nez jsem na to prisel, privodova hadicka vede kolem leveho pantu kapoty, hadicka sklouzla za pant a pri zavrene kapote doslo k ucpani, posunul jsem hadicku na bok pantu a dodnes to strika velmi dobre( i pri 100km/hod to strika na cele okno)

Odesláno
Původně zaslal: Creams

Takže jsem zajel do Peu. koupil originál s rozprachem staly cca 140kč ks. Jenže jsem si je na autě nezkusil a nechal hned laknout do barvy auta... když jsem je nasadil tak to stejné stříkají mi pod stěrače. Jsou úplně NOVÉ nikdy nepoužité originál 306 a prostě blbnou a vypodložovat se mi je fakt nechce !

Taky mam rozprachy a strika to pod sterace, ale vubec mi to nevadi pac za jizdxy se to roztahne po celem okne, jsem spokojenej:). Jinak pokud tak bych to resil lehkym vypodlozenim

Odesláno

to je zajímavý..když jsem se na ně ptal v Peugeotu, tak mi řekli, že s rozprachem na 306ku neexistují..nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem je koupil u Citroena - jsou na Saxo/Xsaru - pasují parádně a stříkaj taky v poho:super

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

to je zajímavý..když jsem se na ně ptal v Peugeotu, tak mi řekli, že s rozprachem na 306ku neexistují..nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem je koupil u Citroena - jsou na Saxo/Xsaru - pasují parádně a stříkaj taky v poho:super

Bych rek ze ty co mame sou spis na 307 ale tezko rici:D jak rikam ja sem spokojenej:)

Odesláno

no to bych se pak nedivil, že to stříká dolů..307ka má oproti 306ce hodně zkosenou kapotu, takže musí být ostřikovače nastavený v ostřejším úhlu..

A nejde ten otvor v kapotě o milimetr vyhnout,aby tryska stříkala

výše? :myslim:)

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

no to bych se pak nedivil, že to stříká dolů..307ka má oproti 306ce hodně zkosenou kapotu, takže musí být ostřikovače nastavený v ostřejším úhlu..

A nejde ten otvor v kapotě o milimetr vyhnout,aby tryska stříkala

výše? :myslim:)

To tezko, uz sem na to koukal... jediny co by slo to trosku vypodlozit no... ale ja na to kaslu

Odesláno

Dělali jsme to tak,že se otvorem prostrčí šroub,pod hlavu i pod matku kousek kůže,karosářská podložka a mírně

dotáhnout.Dám si úhel trysky,jaký potřebuju. :)

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Stejný problém :-( Stále ucpané trysky, taxem v Peugeotu zakoupil originální rozprašovací na P306. I mně stříkaly dolů. Vypodložení nepomohlo. A štelovat nejdou. Takže jsem je vyhodil a s nimi i cca 560,- Kč. :-( Kdyby tak někdo poradil, z jakého jiného auta ostřikovače pasují a fungují.....

• O 1 měsíc později...
  • O 2 roky později...
Odesláno

Vzhledem k tomu, že se tady teď řeší rozprašovací ostřikovače na 607ičku v jiném vlákně, tak jsem pohledal a vyhrabal jsem toto staré vlákno, protože se mi nechce zakládat zbytečně nové téma.

Můj dotaz zní: Kde seženu ty rozprašovací ostřikovače z Citroëna Xsary/Saxa? Zkoušel jsem hledat na AutoKelly i \"jen\" zadáním do vyhledávače na Seznam.cz a nikde jsem se nedopátral, kde bych mohl tyto ostřikovače sehnat. Předpokládám, že v Peugeotu by na mě koukali jak zjara a odbyli mě s tím, že nic takového se na 306ku nevyrábí... :myslim Pokud máte někdo nějakou zkušenost nebo postřehy, tak sem s nima. :) Za každou radu předem děkuju.

Odesláno

na 306 se rozprach nedelal, ja to kupoval v peugeotu jako nahradni dil na citroen xsara myslim, nejsem si ted uplne jistej jestli to byla xsara nebo to bylo na 207 ? kazdopadne si ho zkus vyndat, maj jeden smerovej zarez, tak podle nich bych to vybiral aby to pasovalo do kapoty, s tim strikanim pod sterace jsem tehdy slysel ze prej zalezi na modelu, ze byl nejakej jinej sklon kapoty, ale tomu moc neverim, Oni mel starej model a ja novej a obou to strikalo v klidu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...