roman.sisaa Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Zdravím, mám problém, při zvyšujících se otáčkách, v motoru podivně klepe (jako nafťák, ne sice tolik, ale mírné klepání tam je. Dělá to při rozjezdu i volném zvýšení otáček bez zařazené rychlosti. Podle poslechu u výka ventilů, to nevypadá na toto místo, spíš u rozvoďáku, ale fakt nevím - těžké zvuk přesně lokalizovat. Při stejnoměrných otáčkách zvuk klepání slyšet není, jen při akceleraci kolem 1800/min. Možná je to normální, ale zajímalo by mě jestli to někomu taky nedělá.. Díky za jakoukoliv odpověď.. Citovat
mario158 Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 V poslednej dobe som to spozoroval u svojho auta aj ja. Ide o klepanie niekde od rozvodov. Robí to iba pri rozjazde keď je motor v zábere. Akonáhle uberiem, klepanie prestane. Bol by som vďačný ak by mi dakto z Vás vedel poradiť. Vďaka za radu. Citovat
Welis Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 a co rozvodový řemen většinou začnou klepat ventily když je řemen už opotřebenej nebo volnej Citovat
Driver Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Zkus to na foru vyhledat, myslím že už to tu někdo kdysi řešil. Citovat
Hafity Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Už se to tu řešilo několikrát. Nejspíš volný na klice.... Citovat
Freddy206 Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 mam taky isty problem a v peugeote mi powedali ze to nevedia zistit..iba keby som to tam nehal a to by bolo 856sk za hodinu krat minimalne 14 hodin....serem na cele klepanie tiez mi to robi pri 1800ot/min Citovat
třídvířko Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Někde jsem čet,že 1.4 to dělaly,nebo spíš dělají.Údajně to dělá vačka,je volnější.Na funkci to nemá vliv... Citovat
Fakir Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Původně zaslal: třídvířko Někde jsem čet,že 1.4 to dělaly,nebo spíš dělají.Údajně to dělá vačka,je volnější.Na funkci to nemá vliv... To je blbost. Jak vypadá \"volnější\" vačka? Spíš kouknout na rozvoďák, jestli není vytahanej a neujelo trochu časování, nebo ještě kouknout na řemenici na klice, pokud tam je dvouhmotová. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.