Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

klepání v motoru, cca 1800ot/min, Peugeot 206 1.4i, je to normílní, díky všem za odpovědi

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

mám problém, při zvyšujících se otáčkách, v motoru podivně klepe (jako nafťák, ne sice tolik, ale mírné klepání tam je. Dělá to při rozjezdu i volném zvýšení otáček bez zařazené rychlosti. Podle poslechu u výka ventilů, to nevypadá na toto místo, spíš u rozvoďáku, ale fakt nevím - těžké zvuk přesně lokalizovat. Při stejnoměrných otáčkách zvuk klepání slyšet není, jen při akceleraci kolem 1800/min. Možná je to normální, ale zajímalo by mě jestli to někomu taky nedělá.. Díky za jakoukoliv odpověď..

• O 1 měsíc později...
Odesláno

V poslednej dobe som to spozoroval u svojho auta aj ja. Ide o klepanie niekde od rozvodov. Robí to iba pri rozjazde keď je motor v zábere. Akonáhle uberiem, klepanie prestane. Bol by som vďačný ak by mi dakto z Vás vedel poradiť.

Vďaka za radu.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

mam taky isty problem a v peugeote mi powedali ze to nevedia zistit..iba keby som to tam nehal a to by bolo 856sk za hodinu krat minimalne 14 hodin....serem na cele klepanie tiez mi to robi pri 1800ot/min

Odesláno
Původně zaslal: třídvířko

Někde jsem čet,že 1.4 to dělaly,nebo spíš dělají.Údajně to dělá vačka,je volnější.Na funkci to nemá vliv...

To je blbost. Jak vypadá \"volnější\" vačka? Spíš kouknout na rozvoďák, jestli není vytahanej a neujelo trochu časování, nebo ještě kouknout na řemenici na klice, pokud tam je dvouhmotová.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...