Lentilka Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 takže během příštího týdne budu posílat objednávku do nizozemí... http://www.hottuning.nl/?nav=products&subnav=view&product_id=406 http://www.hottuning.nl/?nav=products&subnav=view&product_id=432 bude mi to objednávat kamarád, kdybyste někdo něco chtěl tak napište, poštovné by se rozdělilo, a kamarád chce provizi 10% Citovat
kujon106 Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Jako pardon, ale 10%, to je teda pěkně vychcanej kamarád... :-) Já ti to klidně objednám z ebaye bez problému a hlavně bez provize... (když si to najdeš, pošleš peníze předem na účet a pak nějak pořešíš předání). Citovat
Lentilka Odesláno 1. srpen 2008 Autor Odesláno 1. srpen 2008 no on to zase tak moc kamarád není, je to kámoš kámoše... ty si kdesi z vysočiny co? to z te jeho provize bych si mohl zaplatit benzin:myslim Citovat
marisw Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Mať takého kamarata, tak ho davno pošlem do p**e. To je skor kurva prezlečena za kamarata. Ako može chcieť 10% ya to 6e ti to cey net objedná. Sorry ...ale podla mna su takyto ludia riadne hovädá... Citovat
Béďa Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Původně zaslal: Lentilka ty si kdesi z vysočiny co? kdesi, heled existuje neco jako mapy.. co tam zadat \"Chotebor\" ono ti to najde, ver mi sorry za ad. \"kamaradova\" provize, 10% je dost, pro kamose bych si predstavoval spis nejakou flasticku neceho dobreho nez toto.. Citovat
jakub106GTI Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 nakopat takovýmu \"kamarádovi\":bacha prdel Citovat
kujon106 Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 kua Béďo, ta luciferka v tom tvým avataru je nablejskaná jak... :-) Jinak jsem opravdu z Chotěboře a když si pro to zajedeš, tak no problem... Citovat
Béďa Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Původně zaslal: kujon106 kua Béďo, ta luciferka v tom tvým avataru je nablejskaná jak... :-) jeste porad se blejska.. Citovat
Ondřík106s Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 dá se ten výfuk dát na 1.4 peugeota? Citovat
Medvěd Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Pánové - osobně nechápu, co Vás tu tak čílí. Každý obchod je výsledkem jednání minimálně dvou lidí - z tohoto jednání se pak vytvoří nějaký průsečík, ve kterém by obě strany měly být jakž takž spokojené (strana A by měla obdržet zboží, strana B by měla přiměřeně vydělat). Lentilka byl původně s nabídkou obchodu s 10% ziskem pro prodejce spokojený - zřejmě neměl takové možnosti jako Vy, aby byl schopen obchod realizovat bez provize a nazývat prodejce kvůli tomu hajzlem, to je pro mě poněkud těžký kalibr. Kdyby se tu nenabídl někdo jiný, Lentlka i obchodník by byli ve finále spokojení a klidně by dál spolu popíjeli pivko - tahle zášť je pro mě vážně nepochopitelná. Citovat
kujon106 Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Pro mě je Medvěde zase nepochopitelné, jak někdo může mít odvahu si říct svému známému o 10% z ceny (v tomto případě jestli dobře počítám, tak 29juro bez poštovného) něčeho, pro co on sám udělá několik kliků myší na internetu... Citovat
Medvěd Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Původně zaslal: kujon106 Pro mě je Medvěde zase nepochopitelné, jak někdo může mít odvahu si říct svému známému o 10% z ceny (v tomto případě jestli dobře počítám, tak 29juro bez poštovného) něčeho, pro co on sám udělá několik kliků myší na internetu... Jak jsem psal výše - byl to výsledek dohody dvou subjektů, tzn. že prostě zákon nabídky a poptávky. Já, kdybych věděl, že takovou službu mohu nabídnout (neumím jazyk, takže nemohu) a věděl, že někdo přesně tohle potřebuje, tak bych jednal úplně stejně - dobou, kdy všechno bude zadarmo vyhrožovali komančové a já jsem rád, že jim jejich vize nevyšly a že komančové jsou tam, kde jsou (teda byl bych mnohem radši, kdyby nebyli vůbec - to je ale v českých poměrech neuskutečnitelný sen). [upravil dne 1/8/2008 Medvěd] Citovat
kujon106 Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 No jo, dobře, vše něco stojí, ale je potřeba rozlišovat rozumný obchod za přiměřený poplatek a zlodějinu... Citovat
Lentilka Odesláno 1. srpen 2008 Autor Odesláno 1. srpen 2008 já se snima nedomluvím, a s ním mám už jednu zkušenost a bez provize tak mi to přišlo jako nejrozumější řešení a není to kamarád ale kamarád známého:super Citovat
MrChodny Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 rekl bych, ze by se tu par lidi naslo, co by bylo ochotno ti to koupit a pak misto provize te skasnout jenom o postovne k tobe... Citovat
Lentilka Odesláno 1. srpen 2008 Autor Odesláno 1. srpen 2008 no tak už je to vyřešené vyšlo by mě to na 88??,- tak jsem si to objednal na www.spoilercentrum.cz a bude to asi o 500 dražší ale je to v česku tak to přežiju:) a kdyby se nějakému adminovi chtělo může to smáznout díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.