Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jako pardon, ale 10%, to je teda pěkně vychcanej kamarád... :-) Já ti to klidně objednám z ebaye bez problému a hlavně bez provize... (když si to najdeš, pošleš peníze předem na účet a pak nějak pořešíš předání).

Odesláno

Mať takého kamarata, tak ho davno pošlem do p**e.

To je skor kurva prezlečena za kamarata. Ako može chcieť 10% ya to 6e ti to cey net objedná. Sorry ...ale podla mna su takyto ludia riadne hovädá...

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

ty si kdesi z vysočiny co?

:D kdesi, heled existuje neco jako mapy.. co tam zadat \"Chotebor\" ono ti to najde, ver mi ;) sorry za :xvul

ad. \"kamaradova\" provize, 10% je dost, pro kamose bych si predstavoval spis nejakou flasticku neceho dobreho nez toto..

Odesláno

Pánové - osobně nechápu, co Vás tu tak čílí. Každý obchod je výsledkem jednání minimálně dvou lidí - z tohoto jednání se pak vytvoří nějaký průsečík, ve kterém by obě strany měly být jakž takž spokojené (strana A by měla obdržet zboží, strana B by měla přiměřeně vydělat). Lentilka byl původně s nabídkou obchodu s 10% ziskem pro prodejce spokojený - zřejmě neměl takové možnosti jako Vy, aby byl schopen obchod realizovat bez provize a nazývat prodejce kvůli tomu hajzlem, to je pro mě poněkud těžký kalibr.

Kdyby se tu nenabídl někdo jiný, Lentlka i obchodník by byli ve finále spokojení a klidně by dál spolu popíjeli pivko - tahle zášť je pro mě vážně nepochopitelná.

Odesláno

Pro mě je Medvěde zase nepochopitelné, jak někdo může mít odvahu si říct svému známému o 10% z ceny (v tomto případě jestli dobře počítám, tak 29juro bez poštovného) něčeho, pro co on sám udělá několik kliků myší na internetu...

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Pro mě je Medvěde zase nepochopitelné, jak někdo může mít odvahu si říct svému známému o 10% z ceny (v tomto případě jestli dobře počítám, tak 29juro bez poštovného) něčeho, pro co on sám udělá několik kliků myší na internetu...

Jak jsem psal výše - byl to výsledek dohody dvou subjektů, tzn. že prostě zákon nabídky a poptávky. Já, kdybych věděl, že takovou službu mohu nabídnout (neumím jazyk, takže nemohu) a věděl, že někdo přesně tohle potřebuje, tak bych jednal úplně stejně - dobou, kdy všechno bude zadarmo vyhrožovali komančové a já jsem rád, že jim jejich vize nevyšly a že komančové jsou tam, kde jsou (teda byl bych mnohem radši, kdyby nebyli vůbec - to je ale v českých poměrech neuskutečnitelný sen).

[upravil dne 1/8/2008 Medvěd]

Odesláno

já se snima nedomluvím, a s ním mám už jednu zkušenost a bez provize tak mi to přišlo jako nejrozumější řešení

a není to kamarád ale kamarád známého:super

Odesláno

no tak už je to vyřešené:D vyšlo by mě to na 88??,- tak jsem si to objednal na www.spoilercentrum.cz a bude to asi o 500 dražší ale je to v česku tak to přežiju:) a kdyby se nějakému adminovi chtělo může to smáznout díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...