Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

čéče... tak Ti mám pocit, že vůbec nevíš, co dřív... chip motoru, nejdřív lak pak úplně jiná světla, a teď že ti motor stačí, i když je vlastně slabej, takže vlastně nakonec vyměníš celý auto... :myslim

Odesláno

tak lak ten by snad už měl být příští týden,chip o tom pořád uvažuju ale až časem,světla možná taky až někdy vzimně pokud vůbec.motor stačí to je pravda hlavně že to jede.a auto to plánuju jak budou peníze na novější vectru tak do ní nejspíš půjdu

Odesláno

ta 306 by šla,ale zase jsou o něco menší a musel bych něci vymyslet s maskou a 406 coupe by taky nebylo špatný,ale jde taky o cenu

Odesláno

ta 306 by šla,ale zase jsou o něco menší a musel bych něci vymyslet s maskou a 406 coupe by taky nebylo špatný,ale jde taky o cenu

Odesláno
Původně zaslal: jackie

A to bys se světly z hondy nemusel?

Odesláno
Původně zaslal: Edison

A to bys se světly z hondy nemusel?

presne tak, tam budes taky muset vymyslet, nemysli si, ze jen vyriznes kousek tady kousek tamhle a svetlo tam sedne jak ulity!:bojim

Odesláno

to ne,ale rozměrově je větší něž světlo z 306.a navíc vypadá líp

To, že něco vypadá líp neznamená, že to bude vypadat líp v kombinaci s něčím, co taky vypadá skvěle...

Odesláno

já ještě nejsem plně rozhodnut že tam ty světla dám,uvidím jak to bude vypadat po laku protože dávat dvakrát lakovat auto se mi oprvadu nechce

Odesláno

A teď si vem, že ty Accorďácký budou hlubší (nevím). Přiložíš a budou trcet ven několik centimetrů. Navíc nejspíš nebudou sedět díry ve stěně tak jak budeš měnit žárovky? Podle mě prostě nesmysl.

To radši ty co tam máš rozdělej (jestli to jde, u 306 myslím nešlo) a pořádně je vyčisti, pak prokouknou a nebudou zažloutlý. A jenom tato prácička je taková drbačka že se na nějaký šložitější výmysly vybodneš.

Ad drahý světla na 406 coupé: a to jako tato Accord přestavba vyjde na pár stovek?

Odesláno

já to stejně nejspíš dělat nebudu a když tak nejspíš dám světla z 306,protože to vypadá na nejmín pracný.ale to vše se uvidí až po laku a podle financí a času.ale zatím všechno zůstává tak jak to je

Odesláno

Fusion: Mě to spíš přijde, že vlastně neví, co chce. Jiný světla, ale řezat do auta až po laku. Chip motoru, ale jinej motor. Vlasně chce úplně jiný auto.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...