Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak otazka je jestli predni nebo zadni... na predni bych dal asi z peugeotu 406, ale na zadek bych volil spis peugeot 406 :myslim:roker

EIDT: za 1. nechapu, proc to chces prasit a davat tam jiny svetla (pokud se ti rozbilo, tak te vyjde levneji tam koupit novy nez to predelavat)

za 2. pokud to chces votuzit a dat tam svetla z golfa, tak je tam dej, pak sem soupni foto, my se radi zasmejeme... :papa

[upravil dne 31/7/08 f3Rd@]

Odesláno

z golfa asi těžko,ale našel jsem pěkný z hondy accord a jsou dost podobný jako má 406.a chci to udělaz t důvodu absence čirých světe na starý model

Odesláno

no neviem kto a ako ale ja som bol na mojej 406ke spokojny starši model ma svoju krasu a to je to prave no a teraz ma manželka 206a to je zase o niečom inom:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super

Odesláno
Původně zaslal: jackie

z golfa asi těžko,ale našel jsem pěkný z hondy accord a jsou dost podobný jako má 406.a chci to udělaz t důvodu absence čirých světe na starý model

tak tam dej z noveho, to je nejjednoduzsi, akord ma trochu podobne v tom mas pravdu.

Odesláno

to my je jasný,já bych si s tím rád pohrál a návod nebude potřeba a myslím že by to nebylo zase tak špatný jak si myslíte,ty světla jsou docela podobný.ještě to budu muset promyslet jestli je dát nebo ne akdyž tak tam půjdou nejspíš až v zimě

Odesláno

světla stojej 7 000 a uchycení by se nějak vymyslelo a při prodeji by to koupúil ten komu by se to líbilo jako když kupuje každej auto.taky koupí to co se mu líbí

Odesláno

ak chceš niečo meniť, tak jednoznačne z nového, tam nie je čo do krásy dodať...:mrk

Odesláno

já to stejně ted dělat nebudu,to bych nechal až na zimu,ale jak říkám musím to všechno ještě promyslet,a jestli se mi bude vůbec bude chtít do toho řezat a svářet.pokud bude lak jako že bude tak to stejně nejspíš dělat nebudu protže by to byla škoda

Odesláno

to bych spíš koupil jiný auto než předělávat motor,zatím mi 1.6 stačí i když je to dost slabý.ale časem půjdu do něčeho silnějšího a nebo do úplně jiný značky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...