Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, chtel sem zeptat, kazdy tady mluvi o diagnostice vyblikanim a me by zajimalo jestli nekdo muze rict co to je. Dekuji:)

[upravil dne 31.7.2008 Crash]

[upravil dne 1.8.2008 Crash]

Odesláno
Původně zaslal: Hafity

Hledej Šmudlo, hledej.... Prostě použij hledání!

Hele, ty si mi nějaký nafoukaný :bacha Když mi nechceš poradit tak nemusíš ani odepisovat a tu aroganci si nech pro sebe.......

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: Crash

Zdravim, chtel sem zeptat, kazdy tady mluvi o diagnostice vyblikanim a me by zajimalo jestli nekdo muze rict co to je. Dekuji:)

[upravil dne 31.7.2008 Crash]

než tady položíš dotaz, tak prohledej forum, psalo se tady o tom už dost :roker

Odesláno
než tady položíš dotaz, tak prohledej forum, psalo se tady o tom už dost :roker

Kdyby sis to přečetl tak vidíš, že už sem to našel, spíš sem myslel, že by mi mohl někdo poradit , protože nemám tolik času sedět na netu jako NĚKDO!!! :roker

Odesláno

no tak na něm neseď. já na něm taky nesedim. ale na tvojí obhajobu musim říct, že zdejší hledání je na dnešní dobu opravdu zaostalý. já když něco hledám, tak radši použiju google s hledáním jenom na těchle stránkách

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

no tak na něm neseď. já na něm taky nesedim. ale na tvojí obhajobu musim říct, že zdejší hledání je na dnešní dobu opravdu zaostalý. já když něco hledám, tak radši použiju google s hledáním jenom na těchle stránkách

Vidím, že si myslíš, že jenom ty si objevil google :potlesk Samozřejmě, že sem si to vygooglil, ale Tobě se rozhodně nepotřebuju zpovidat....

To jsou tu všichni takoví arogantní?????? :o

Guest servisman
Odesláno

musím říci ,že někdy vím že to tu je ,ale najít je piplačka.;)

Odesláno

Crashi - kdyby sis přečetl pravidla fóra, zjistil bys v bodě 2, že před založením nového dotazu doporučujeme použít hledání.

Pokud Ty nemáš dostatek času k tomu, aby sis odpověď na svůj dotaz nalezl, nevím, proč by ten čas měl na totéž plýtvat někdo jiný - hlavně mi nedochází proč by to dělal.

V odpovědích v tomto vlákně jsem si žádné arogance nevšiml - spíš jen Ty jsi byl k radám Ti nabídnutým hluchý

Odesláno

To máš pravdu :D Konečně se ozval zase někdo normální :potlesk Díky

Nevíš náhodou co je chyba 41 a 13 ať to nemusím dlouho hledat?????Jestli ne, tak to neřeš ja si to najdu (aby se zase někdo nechtl) :D

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Crashi - kdyby sis přečetl pravidla fóra, zjistil bys v bodě 2, že před založením nového dotazu doporučujeme použít hledání.

Pokud Ty nemáš dostatek času k tomu, aby sis odpověď na svůj dotaz nalezl, nevím, proč by ten čas měl na totéž plýtvat někdo jiný - hlavně mi nedochází proč by to dělal.

V odpovědích v tomto vlákně jsem si žádné arogance nevšiml - spíš jen Ty jsi byl k radám Ti nabídnutým hluchý

Sory jestli sem někoho urazil, ale nemyslím si, že bych porušoval nějaká pravidla. Chtěl sem jenom, jestli by mi někdo neporadil. Nikoho sem nežádal aby hledal místo mě.......

Odesláno
Původně zaslal: honza406

musím říci ,že někdy vím že to tu je ,ale najít je piplačka.;)

Pokud je někde desetitisíce příspěvků, pak hledání nutně MUSÍ být náročné - ale zase ta radost z úspěchu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...