marisw Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 nepatri to sice sem...ale mam zaujem o diagnisticky kabel a software na 307..kde kupit...aka cena...dakujem:super Citovat
Y2K Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Původně zaslal: marisw nepatri to sice sem...ale mam zaujem o diagnisticky kabel a software na 307..kde kupit...aka cena...dakujem:super Skus si precitat toto vlakno cele...mozno sa dozvies... Zalezi na RJ a motorizacii ani nie tak na aute. Ale v skratke, ja som kupil kabel na ebay a soft na nete stiahol. Ale nemozem zatial nic potvrdit nakolko kabel este neprisiel [upravil dne 14.8.2008 Y2K] Citovat
Silvius Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Zdravim chcel by som sa opytat ako je to u stareho modelu P406 rv.97 , aky tym diagnostiky sa tam pouziva??? Citovat
BUTCHER306TD Odesláno 14. srpen 2008 Autor Odesláno 14. srpen 2008 vojti26: mno myslim si, ze v tomto slozeni co mam je fakt jen na vycteni chyb a takovy ty blbinky z cidel, ale po strance mechanicke, sem s autem propojeny, ted uz si jen myslim ze je potreba najit nejakej soft, kterej by mohl umet i vic, ale myslim si ze takovej jeste neni Y2K: drzim Ti palec, aby Ti to fakalo Silvius: na starym modelu se pouziva jeste stara (takova velka) diagnosticka zasuvka a tyhle kabely co tu resime jsou uz OBDII.. takze jedine nejakej mezikus mezi to...ale nevim, jestli se da nejak rozumne sehnat Citovat
Y2K Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Původně zaslal: BUTCHER306TD Y2K: drzim Ti palec, aby Ti to fakalo Dik...ja mam len obavu ze to nebude na moj motor (teda RJ) ze ten soft to nebude podporovat a tak.... Citovat
Silvius Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Původně zaslal: BUTCHER306TD vojti26: mno myslim si, ze v tomto slozeni co mam je fakt jen na vycteni chyb a takovy ty blbinky z cidel, ale po strance mechanicke, sem s autem propojeny, ted uz si jen myslim ze je potreba najit nejakej soft, kterej by mohl umet i vic, ale myslim si ze takovej jeste neni Y2K: drzim Ti palec, aby Ti to fakalo Silvius: na starym modelu se pouziva jeste stara (takova velka) diagnosticka zasuvka a tyhle kabely co tu resime jsou uz OBDII.. takze jedine nejakej mezikus mezi to...ale nevim, jestli se da nejak rozumne sehnat Hm , takze software mozem pouzit ScanMaster ELM ? len pouzit prislusny kabel na moju zasuvku , ano ? Citovat
BUTCHER306TD Odesláno 14. srpen 2008 Autor Odesláno 14. srpen 2008 jo, takle Ti to presne nereknu,nechci Ti tvrdit neco co presne nevim, nemel sem zkusenost se starou 406tkou, i kdyz ji mame taky doma ale podpora tedlech programu asi zalezi hlavne na typu jednotky jakou mas... bo treba muzes mit dve auta stejnyho roku a tak a obe maji OBDII ale kazdy jinou řidici jednotku (treba BOSCH nebo MAGNETI-MARELLI) a jedno jde jedno ne... Citovat
Y2K Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Tak kabel dorazil, prave som ho nainstaloval. Uz len sa dostat k autu Citovat
maximum Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 to Y2K: objednaval si ho cez eBay?.. tiez mam zaujem o ten kabel, no s eBayom nie som neako kamos... Citovat
Y2K Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Původně zaslal: maximum to Y2K: objednaval si ho cez eBay?.. tiez mam zaujem o ten kabel, no s eBayom nie som neako kamos... Hej hej...cez ebay....objednaval som uz viac veci a zatial pohoda. Citovat
dzavel Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Původně zaslal: BUTCHER306TD ty chybovy hlasky sem dycky smazal a dal treba znova nacist a porat se tam nejak nepravidelne stridaly vsechny ktere sou na fotkach vejs... a proto me zajimaji ty seznamy chybovejch kodu... hlavne ta prvni bez popisku... Diagnostika a soft není upraven přímo pro peugeot, takže se tam objevují i nesmysly. Vyskakují mi podobné Citovat
dzavel Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Mechanik mi tvrdil, že některé HDI a D si nerozumí se všema diagnostikama. Občas se mi diagnostika nechytla se Scanmastrem na první pokus, ale po zapnutí a vypnutí Scantool a opětovném zapnuti Scanmastru pak jela. Používám ELM327. Citovat
ladagal Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Mam P406 2000 hdi 110 jakou diagnostiku si mam objednat něco jste tu prý rozchodili tak sem zvědavej Citovat
Y2K Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Tak som to skusil. Scanmaster nesiel ani po viacerych pokusoch (mozno daco robim zle, skuste poradit ked tak). A ku kablu bol scantool soft a s tym to slo Citovat
ladagal Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Tak co jsem se dočetl tak elm 327 je universální adaptér takže s ním jdou vlastně zdiagnostikovat všechny auta co jsou obdII i Eobd, Jen musíte mít ten správný soft. Citovat
Y2K Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Původně zaslal: ladagal Tak co jsem se dočetl tak elm 327 je universální adaptér takže s ním jdou vlastně zdiagnostikovat všechny auta co jsou obdII i Eobd, Jen musíte mít ten správný soft. No presne...a ten treba najst Citovat
P607Olda Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 No, já se moc těším, až někdo opravdu napíše, že mu to funguje. Zatím vím jen o profesionálních diagnostikách v ceně desítek tisíc korun. Citovat
Y2K Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Původně zaslal: P607Olda No, já se moc těším, až někdo opravdu napíše, že mu to funguje. Zatím vím jen o profesionálních diagnostikách v ceně desítek tisíc korun. Necitas? Mne to funguje.... Na softe len zalezi co to dokaze. Citovat
kveton Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Mě to na 206ce taky funguje! Nečekal jsem od toho žádné převratné funkce, prvořadě jsem to kupoval na čtení chyb a jejich vymazání. Citovat
Y2K Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Původně zaslal: kveton Mě to na 206ce taky funguje! Nečekal jsem od toho žádné převratné funkce, prvořadě jsem to kupoval na čtení chyb a jejich vymazání. Ja presne pre ten isty ucel... Bohuzial ze mam pokazeny katalyzator (asi) to mi neodstrani... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.