Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: marisw

nepatri to sice sem...ale mam zaujem o diagnisticky kabel a software na 307..kde kupit...aka cena...dakujem:super

Skus si precitat toto vlakno cele...mozno sa dozvies...

Zalezi na RJ a motorizacii ani nie tak na aute.

Ale v skratke, ja som kupil kabel na ebay a soft na nete stiahol.

Ale nemozem zatial nic potvrdit nakolko kabel este neprisiel :papa

[upravil dne 14.8.2008 Y2K]

Odesláno

vojti26: mno myslim si, ze v tomto slozeni co mam je fakt jen na vycteni chyb a takovy ty blbinky z cidel, ale po strance mechanicke, sem s autem propojeny, ted uz si jen myslim ze je potreba najit nejakej soft, kterej by mohl umet i vic, ale myslim si ze takovej jeste neni :)

Y2K: drzim Ti palec, aby Ti to fakalo ;)

Silvius: na starym modelu se pouziva jeste stara (takova velka) diagnosticka zasuvka a tyhle kabely co tu resime jsou uz OBDII.. takze jedine nejakej mezikus mezi to...ale nevim, jestli se da nejak rozumne sehnat

Odesláno
Původně zaslal: BUTCHER306TD

Dik...ja mam len obavu ze to nebude na moj motor (teda RJ) ze ten soft to nebude podporovat a tak....

Odesláno

vojti26: mno myslim si, ze v tomto slozeni co mam je fakt jen na vycteni chyb a takovy ty blbinky z cidel, ale po strance mechanicke, sem s autem propojeny, ted uz si jen myslim ze je potreba najit nejakej soft, kterej by mohl umet i vic, ale myslim si ze takovej jeste neni :)

Silvius: na starym modelu se pouziva jeste stara (takova velka) diagnosticka zasuvka a tyhle kabely co tu resime jsou uz OBDII.. takze jedine nejakej mezikus mezi to...ale nevim, jestli se da nejak rozumne sehnat

Hm , takze software mozem pouzit ScanMaster ELM ? len pouzit prislusny kabel na moju zasuvku , ano ?

Odesláno

jo, takle Ti to presne nereknu,nechci Ti tvrdit neco co presne nevim, nemel sem zkusenost se starou 406tkou, i kdyz ji mame taky doma :) ale podpora tedlech programu asi zalezi hlavne na typu jednotky jakou mas... bo treba muzes mit dve auta stejnyho roku a tak a obe maji OBDII ale kazdy jinou řidici jednotku (treba BOSCH nebo MAGNETI-MARELLI) a jedno jde jedno ne...

Odesláno
Původně zaslal: maximum

to Y2K: objednaval si ho cez eBay?.. tiez mam zaujem o ten kabel, no s eBayom nie som neako kamos...

Hej hej...cez ebay....objednaval som uz viac veci a zatial pohoda.

Odesláno

ty chybovy hlasky sem dycky smazal a dal treba znova nacist a porat se tam nejak nepravidelne stridaly vsechny ktere sou na fotkach vejs... a proto me zajimaji ty seznamy chybovejch kodu... hlavne ta prvni bez popisku...

Diagnostika a soft není upraven přímo pro peugeot, takže se tam objevují i nesmysly. Vyskakují mi podobné:super

Odesláno

Mechanik mi tvrdil, že některé HDI a D si nerozumí se všema diagnostikama.

Občas se mi diagnostika nechytla se Scanmastrem na první pokus, ale po zapnutí a vypnutí Scantool a opětovném zapnuti Scanmastru pak jela. Používám ELM327.

Odesláno

Tak som to skusil.

Scanmaster nesiel ani po viacerych pokusoch (mozno daco robim zle, skuste poradit ked tak).

A ku kablu bol scantool soft a s tym to slo :papa

Odesláno

Tak co jsem se dočetl tak elm 327 je universální adaptér takže s ním jdou vlastně zdiagnostikovat všechny auta co jsou obdII i Eobd, Jen musíte mít ten správný soft.

Odesláno
Původně zaslal: ladagal

Tak co jsem se dočetl tak elm 327 je universální adaptér takže s ním jdou vlastně zdiagnostikovat všechny auta co jsou obdII i Eobd, Jen musíte mít ten správný soft.

No presne...a ten treba najst :roker

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

No, já se moc těším, až někdo opravdu napíše, že mu to funguje. Zatím vím jen o profesionálních diagnostikách v ceně desítek tisíc korun.

Necitas? Mne to funguje....

Na softe len zalezi co to dokaze.

Odesláno
Původně zaslal: kveton

Mě to na 206ce taky funguje! Nečekal jsem od toho žádné převratné funkce, prvořadě jsem to kupoval na čtení chyb a jejich vymazání.

Ja presne pre ten isty ucel...

Bohuzial ze mam pokazeny katalyzator (asi) to mi neodstrani... :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...