pajo Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Může mi někdo poradit jak upevnit hagusy na střechu auta? Sundal jsem částečně z interiéru čalounění ze střechy s představou, že tam bude nějaká příprava (závity apod.) a ono nic. Když jsem si místo pro připevnění vyměřil podle auta od známého, tak mi to vychází, že to bude držet jen v plechu střechy. Stačí to? A pokud to někdo víte, tak podle otvoru v hagusu to vypadá, že bych to měl upevnit šroubem o prum. 10mm na krajích a uprosřed 6mm. Díky moc za případné odpovědi. Peugeot 306 kombi, 1,9 D [upravil dne 29.7.2008 pajo] Citovat
noradek Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Jestli ti pomůže přiložený obrázek,ale jsou tam ze spodu ještě nějaké úchyty. Citovat
Ferry Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 u hagusu jsou takove plastove prvky s kovovyma podlozkama, ty plasty jsou prisroubovany do boku (ramu strechy) a hagus je prisroubovanej skrz ten plast a kovovou podlozku dotykajici se plechu strechy skoda ze nemas 406ku, mam komplet hagusy i s tema plastama a podlozkama na prodej Citovat
Marcel505 Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Mě někdo říkal, že ty hagusy na střechu kde hagusy nikdy nebyli přehodit nejdou. Ale nevím už u kterého Peugeota to bylo... Snad že je jiná střecha či co... Ale fakt nevím, tak nechci mlžit... Tak příp. sorry za Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.