Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Může mi někdo poradit jak upevnit hagusy na střechu auta? Sundal jsem částečně z interiéru čalounění ze střechy s představou, že tam bude nějaká příprava (závity apod.) a ono nic.:myslim Když jsem si místo pro připevnění vyměřil podle auta od známého, tak mi to vychází, že to bude držet jen v plechu střechy. Stačí to? A pokud to někdo víte, tak podle otvoru v hagusu to vypadá, že bych to měl upevnit šroubem o prum. 10mm na krajích a uprosřed 6mm. Díky moc za případné odpovědi.

Peugeot 306 kombi, 1,9 D

[upravil dne 29.7.2008 pajo]

Odesláno

u hagusu jsou takove plastove prvky s kovovyma podlozkama, ty plasty jsou prisroubovany do boku (ramu strechy) a hagus je prisroubovanej skrz ten plast a kovovou podlozku dotykajici se plechu strechy

skoda ze nemas 406ku, mam komplet hagusy i s tema plastama a podlozkama na prodej

Odesláno

Mě někdo říkal, že ty hagusy na střechu kde hagusy nikdy nebyli přehodit nejdou. Ale nevím už u kterého Peugeota to bylo... Snad že je jiná střecha či co... Ale fakt nevím, tak nechci mlžit... Tak příp. sorry za :xvul

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...