Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak nějak jednoduše aktualizovat mapy TomTom pro PDA?

Recommended Posts

Odesláno

no neco v IT stare par mesicu za novinku povazuju, hlave kdyz za to chteji stale dost vysoky obnos ...

tt6 s dobrou mapou poridis o nekolik tisic min na aukru nebo ebay, tak proc vyhazovat tisice za TT7 nebo TT8 ...

myslim ze by ses mel uklidnit hlavne ty :)

Odesláno

Já mám v TT mapy \"675.1409\" a cesta CR - Pardubice vede stále přes Medlešice a Mikulovice, i když už několik let silnice I/37 přes tyto obce nevede.

Odesláno
Původně zaslal: RychJ-1

Zaptej se LubošSK jakou jsem mu poslal nabídku po SZ a pak piš něco o vyhazování peněz...

no jo tak pak uz to chapu, dyz to prodavam, tak bych se taky rozciloval dyz by nekdo napsal ze to je drahy :)

v pohode :)

ps: posli me taky v SZ at vidim kolik neska je tt7 nebo 8 nebo co to to ... treba udelame kseft :)

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Já mám v TT mapy \"675.1409\" a cesta CR - Pardubice vede stále přes Medlešice a Mikulovice, i když už několik let silnice I/37 přes tyto obce nevede.

odkud kam, skusim ....

mapy mam 680.1536 Easter Europe

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

odkud kam, skusim ....

mapy mam 680.1536 Easter Europe

Jak píšu. Chrudim - Pardubice

Ta nová silnice vede mimo obce, proste opustíš CR a vjedeš do Pardubic. Původní byla (a tak mě ta moje mapa vede) CR - Medlešice - Mikulovice - Dražkovice - Pce.

Odesláno

Zaptej se LubošSK jakou jsem mu poslal nabídku po SZ a pak piš něco o vyhazování peněz...

no jo tak pak uz to chapu, dyz to prodavam, tak bych se taky rozciloval dyz by nekdo napsal ze to je drahy :)

ps: posli me taky v SZ at vidim kolik neska je tt7 nebo 8 nebo co to to ... treba udelame kseft :)

Jako by nestačilo, že musím v tuto dobu sedět v kanclu a hledat jakékoliv alespoň jakž-takž rozumné záminky (jako je tato debata:-), abych nemusel makat na tom, na čem makat mám.

Kdybych byl alespoň zaměstnanec, a ne sám sobě zaměstnavatelem i zaměsnancem zároveň:(

Odesláno

I tobě??? Já myslel, že TT 6 je the best a je naprosto zbytečbé aktualizovat jak soft jako takový tak i mapy... Co by jsi dělal s mapama co jsou 3 měsíce starý???? :D

to mas pravdu :D

PS: nepsal sem ze TT6 je best, ale ze staci na to na co ho ma, a nemusi prechazet \"zbytecne\" na TT7 nebo 8 ... preber si to jak chces ...

Odesláno

I tobě??? Já myslel, že TT 6 je the best a je naprosto zbytečbé aktualizovat jak soft jako takový tak i mapy... Co by jsi dělal s mapama co jsou 3 měsíce starý???? :D

PS: nepsal sem ze TT6 je best, ale ze staci na to na co ho ma, a nemusi prechazet \"zbytecne\" na TT7 nebo 8 ... preber si to jak chces ...

Jenže to je právě ono, ono to není zbytečné v těch mapách je vážně rozdíl a to znatelný...

Jinak 8 do PDA nedostaneš ta je jen pro PNA...zatím...

Odesláno
Původně zaslal: LubošK

Jako by nestačilo, že musím v tuto dobu sedět v kanclu a hledat jakékoliv alespoň jakž-takž rozumné záminky (jako je tato debata:-), abych nemusel makat na tom, na čem makat mám.

Kdybych byl alespoň zaměstnanec, a ne sám sobě zaměstnavatelem i zaměsnancem zároveň:(

Uff, tak to sme na tom stejne, akorat ja to jaks taks stiham ... chjo ... nezavidim pracovni nedeli nikomu ...:roll

Odesláno

Jenže to je právě ono, ono to není zbytečné v těch mapách je vážně rozdíl a to znatelný...

Jinak 8 do PDA nedostaneš ta je jen pro PNA...zatím...

ehm, tak me jeste napis co je PNA? to nevim, a ze to nejde do PDA je pro me skoda :( mam pak uz jen klasickej notas, a v nem jak TT6 tak Geobazi, ktera s GPS modulem spolupracuje, ale opet mam verzi ktera ma takovy mapy, ze by clovek bl** :(

Odesláno

Uff, tak to sme na tom stejne, akorat ja to jaks taks stiham ... chjo ... nezavidim pracovni nedeli nikomu ...:roll

...od té doby, co manželce loni v listopadu ukradli naší Ochcávku, mám totiž jakési smolné období, takže jsem rád za každé vstřícné slovo.

Na druhé straně ale zaplaťpánbůh za to, že mám důvod sedět v práci i v neděli, než kdyby ještě ke všemu nebyly zakázky a já neměl do čeho píchnout.

Odesláno

PNA je zařízení ve kterám je jen navigace, např TT 920,930,720 atd atd....

Do PDA lze zatím dostat TT po verzi 7.

jasny, myslel sem si tospravne ... nj, tak treba casem skusim TT7, ale ani jednoho PDA se zatim nezbavuju, resp jena prodej jen 55éka, ale tu nikdo nechce, takze je to jedno, a necham si zatim TT6, pac fakt na moje ucely na sraz a do PHY to staci ....

Diky za osvetleni a fakt se neslob ze byl drsnej :) nemyslim to nikdy spatne :)

Odesláno

...od té doby, co manželce loni v listopadu ukradli naší Ochcávku, mám totiž jakési smolné období, takže jsem rád za každé vstřícné slovo.

Na druhé straně ale zaplaťpánbůh za to, že mám důvod sedět v práci i v neděli, než kdyby ještě ke všemu nebyly zakázky a já neměl do čeho píchnout.

Na smolne obdobi prd, proste nekdy je dobre,jindy je hur, ale nikdy neni tak zle, aby nemohlo byt jeste hur, takze je vlastne porad dobre :)

Odesláno

A navíc se ještě utěšuji, že jelikož se podle mých předchozích zkušeností vyskytují jak skvělé zprávy, tak také průsery kumolovaně vždy v \"trsech\", říkám si při každe další jobovce, že to už je určitě ta poslední a že teď už musí konečně začít období, kdy budu mít zase \"z pr.... štěstí\".

Zatím ale zase furt nic - takže třeba teď naposledy v pátek jsem byl s naším Pažoutkem 307 SW na prohlídce po 120 000 km, která byla první pravidelnou prohlídkou po skončení záruky, a nakonec mě to stálo - když nepočítám nové gumy Michelin Energy Saver, které jsem si předtím koupil na Netu -skoro 30.000,-

Takže i když jsem počítal, že to bude drahé (přeci jen to byla druhá \"velká\" prohlídka po předchozí 60tisícové a taky ty předchozí \"malé\" prohlídky byly až podezřele levné), až takovou \"pálku\" jsem přeci jen nečekal...

[upravil dne 27.7.08 LubošK]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...