ozzy56 Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Právě jsem se vrátil od koncesionáře Peugeot. Taky máte ten pocit,že dokud tam není člověk v kvádru s kufříkem,tak jste obtížný hmyz ???!!! Nedejbože,když ukáže,že tomu trochu rozumí !!! Jsou tam ti lidi na to arogantní chování školení???Byl jsem u nich v Ova,Brně,i v Praze a všude takový nějaký divný pocit. Mám tento pocit ku.va jenom já? Citovat
buml Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 ne to rozhodně sam nejsi. me stačilo kdyz mi několikrát řekli ze kecám protoze tvrdím ze na moje auto fap, ze ho proste mit nemuze. proste koncesionář peugeot. samo světle výjimky se najdou, ale moc sem jich nepotkal. Citovat
P607Olda Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Už jsem psal jinde, ke koncesionáři jak k zubaři - jen když není vyhnutí... Vznikne průser a špatná nálada... Je to tím, že mají diplomaticky-politicky-organizačně vyboxováno určité vyjímečné postavení, takže nepodléhají běžnému konkurenčnímu prostředí. Mohou tedy fakturovat přemrštěné částky za úkony, které jsou pochybné kvality. Citovat
.mycTD Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 to je vsude, mam stejny poznatek i od dealera korejskych vozu. taky jsem si myslel, ze kdyz mu zaplatim dve auta a spousty nesmyslnych ukonu pri garanckach, tak by mohl sve znechuceni z me osoby alespon trochu maskovat. nastesti jsem od prirody tez arogantni, tak mi necini problem s takovym clovekem komunikovat. pripadne ho nechat 40minut dohledavat v databazi nasi dodavku, aniz bych mu prozradil, ze jsme po ukonceni leasingu vymenili RZ Citovat
Davidf Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Tak to já mám opačný zážitek,Peugeot ---Hranice. Nechával jsem tam opravovat auto po bouračce (starý pán neviděl černou barvu:D:D) a chovali se ke mě výborně.Musel jsem chvíli čekat a sekretářka mi nabídla kafe,čaj.Přijímací technik pro mě přijel na vlak. nádraží.Takže spokojenost. Citovat
P607Olda Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: Davidf Tak to já mám opačný zážitek,Peugeot ---Hranice. Nechával jsem tam opravovat auto po bouračce (starý pán neviděl černou barvu:D:D) a chovali se ke mě výborně.Musel jsem chvíli čekat a sekretářka mi nabídla kafe,čaj.Přijímací technik pro mě přijel na vlak. nádraží.Takže spokojenost. Hranice a koncesionář? V seznamu na peugeot.cz jsem nenašel. Upřesni, prosím. Citovat
Davidf Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: P607Olda Původně zaslal: Davidf Tak to já mám opačný zážitek,Peugeot ---Hranice. Nechával jsem tam opravovat auto po bouračce (starý pán neviděl černou barvu:D:D) a chovali se ke mě výborně.Musel jsem chvíli čekat a sekretářka mi nabídla kafe,čaj.Přijímací technik pro mě přijel na vlak. nádraží.Takže spokojenost. Hranice a koncesionář? V seznamu na peugeot.cz jsem nenašel. Upřesni, prosím. http://www.firmy.cz/detail/238209-pavel-pilar-hranice-i-mesto.html ale asi jsem to popletl tam to byl jen service omluva [upravil dne 26/7/08 Davidf] Citovat
Marcel505 Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Právě jsem se vrátil od koncesionáře Peugeot. Taky máte ten pocit,že dokud tam není člověk v kvádru s kufříkem,tak jste obtížný hmyz ???!!! Nedejbože,když ukáže,že tomu trochu rozumí !!! Jsou tam ti lidi na to arogantní chování školení???Byl jsem u nich v Ova,Brně,i v Praze a všude takový nějaký divný pocit. Mám tento pocit ku.va jenom já???? Jo jo, máš pravdu... Už jsem to tu párkrát psal... Ze mě jednou málem vyskočil z okna... Já je fakt nechápu, ale asi mají jiný kšefty, tak na normální lidi jako jsme my kašlou. Jako viděl jsem prodejce, jak nabízel vietnamcům novou 207ku, nebo 308, už nevím... Hele, to bylo něco jako \"No tohle je 308, tohle 207 a tak\" Jako tohle mi říct, tak se tam už neukážu. A kde jsi byl v Praze? No hele, ono je to o tom, co oni musí a co můžou. Takže dělat neústupnýho a trvat si na svém. Citovat
ozzy56 Odesláno 27. červenec 2008 Autor Odesláno 27. červenec 2008 Nevím,kde sem byl,Prahu moc neznám,jsem z trochu větší vesnice:D (Ostrava)--na Nově nás při předpovědi počasí ani neukazujou--byla to prostě modrá bedna Pežot,jak se to dnes všude staví..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.