Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Právě jsem se vrátil od koncesionáře Peugeot. Taky máte ten

pocit,že dokud tam není člověk v kvádru s kufříkem,tak jste

obtížný hmyz ???!!! Nedejbože,když ukáže,že tomu trochu

rozumí !!!

Jsou tam ti lidi na to arogantní chování školení???Byl jsem

u nich v Ova,Brně,i v Praze a všude takový nějaký divný

pocit.

Mám tento pocit ku.va jenom já?

Odesláno

ne to rozhodně sam nejsi. me stačilo kdyz mi několikrát řekli ze kecám protoze tvrdím ze na moje auto fap, ze ho proste mit nemuze. proste koncesionář peugeot. samo světle výjimky se najdou, ale moc sem jich nepotkal.

Odesláno

Už jsem psal jinde, ke koncesionáři jak k zubaři - jen když není vyhnutí... Vznikne průser a špatná nálada...

Je to tím, že mají diplomaticky-politicky-organizačně vyboxováno určité vyjímečné postavení, takže nepodléhají běžnému konkurenčnímu prostředí. Mohou tedy fakturovat přemrštěné částky za úkony, které jsou pochybné kvality.

Odesláno

to je vsude, mam stejny poznatek i od dealera korejskych vozu. taky jsem si myslel, ze kdyz mu zaplatim dve auta a spousty nesmyslnych ukonu pri garanckach, tak by mohl sve znechuceni z me osoby alespon trochu maskovat.

nastesti jsem od prirody tez arogantni, tak mi necini problem s takovym clovekem komunikovat. pripadne ho nechat 40minut dohledavat v databazi nasi dodavku, aniz bych mu prozradil, ze jsme po ukonceni leasingu vymenili RZ :aut

Odesláno

Tak to já mám opačný zážitek,Peugeot ---Hranice. Nechával jsem tam opravovat auto po bouračce (starý pán neviděl černou barvu:D:D) a chovali se ke mě výborně.Musel jsem chvíli čekat a sekretářka mi nabídla kafe,čaj.Přijímací technik pro mě přijel na vlak. nádraží.Takže spokojenost.:super

Odesláno
Původně zaslal: Davidf

Tak to já mám opačný zážitek,Peugeot ---Hranice. Nechával jsem tam opravovat auto po bouračce (starý pán neviděl černou barvu:D:D) a chovali se ke mě výborně.Musel jsem chvíli čekat a sekretářka mi nabídla kafe,čaj.Přijímací technik pro mě přijel na vlak. nádraží.Takže spokojenost.:super

Hranice a koncesionář? V seznamu na peugeot.cz jsem nenašel. Upřesni, prosím.

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Původně zaslal: Davidf

Hranice a koncesionář? V seznamu na peugeot.cz jsem nenašel. Upřesni, prosím.

http://www.firmy.cz/detail/238209-pavel-pilar-hranice-i-mesto.html ale asi jsem to popletl tam to byl jen service omluva

[upravil dne 26/7/08 Davidf]

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Právě jsem se vrátil od koncesionáře Peugeot. Taky máte ten

pocit,že dokud tam není člověk v kvádru s kufříkem,tak jste

obtížný hmyz ???!!! Nedejbože,když ukáže,že tomu trochu

rozumí !!!

Jsou tam ti lidi na to arogantní chování školení???Byl jsem

u nich v Ova,Brně,i v Praze a všude takový nějaký divný

pocit.

Mám tento pocit ku.va jenom já????

Jo jo, máš pravdu...

Už jsem to tu párkrát psal...

Ze mě jednou málem vyskočil z okna...

Já je fakt nechápu, ale asi mají jiný kšefty, tak na normální lidi jako jsme my kašlou.

Jako viděl jsem prodejce, jak nabízel vietnamcům novou 207ku, nebo 308, už nevím...

Hele, to bylo něco jako \"No tohle je 308, tohle 207 a tak\"

Jako tohle mi říct, tak se tam už neukážu.

A kde jsi byl v Praze?

No hele, ono je to o tom, co oni musí a co můžou. Takže dělat neústupnýho a trvat si na svém. :bacha

Odesláno

Nevím,kde sem byl,Prahu moc neznám,jsem z trochu větší vesnice:D (Ostrava)--na Nově nás při

předpovědi počasí ani neukazujou--byla to prostě modrá bedna Pežot,jak se to dnes všude

staví.....:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...