Podlesny Odesláno 26. červenec 2008 Autor Odesláno 26. červenec 2008 OK, dikes Ked to budem davat dokopy a skusat a bla bla a budem mat problemy tak sa ozvem ale aj tak mam pochybnosti Citovat
bisa Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 Tu elektrickou anténu zapíná rádio.Dává to impuls do modrého drátu.Nebo sku spřipojit jenom + do toho modrého drátu a musí se to rozjet. Citovat
Fusion Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Já když sem to zapojoval tak to bylo divný, různě sem to musel zkoušet než to šlo tak jak mělo a nevíc to nefungovalo vždy. Pro ušetření nervů to chce někoho kdo bude zapínat/vypínat nebo u sebe vzadu mít ovladač. Nechápu proč to je taková šílenost. A dráty podle barev tuším neseděly. Citovat
Šalik Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 Když už je řeč o anténách tak bych měl taky dotaz. Nevíte kde sehnat samotnou anténu? Vysouvání mi funguje, ale je trochu ohlá tak se nezatahuje úplně a vypadá to dost blbě... Citovat
Podlesny Odesláno 30. červenec 2008 Autor Odesláno 30. červenec 2008 Vcera som to pozeral, tak na tych kabloch pri radiu bol kabel na ovladanie anteny odopnuty. Tak som ho zapol a teraz je to uz len otazka casu a vole kedy to spojazdnim. Citovat
Fusion Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Šalik: stačí nějakej univerzál, http://www.aukro.cz/item406866032_elektricka_antena.html Citovat
Diamond_605 Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Ahoj, pánové řešil jsem to same, ale protože se mi nechtělo tahat kabely přes celej interier, zapojil jsem ovládací v tvojem případě modrej, přes relátko ke koncovým světlům, tzn že antena se vysouvá když rosvítím světla v podstatě po nastartování, ty zbylý dva kabely jsou napájení, to jsem sebral z vypínače na otevření kufru druhej drát je kostra. není to úplně správně, ale svůj účel to splní. Citovat
Fusion Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 To je rozumnej nápad, to mě nikdy nenapadlo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.