Buro Odesláno 12. březen 2004 Odesláno 12. březen 2004 Nazdar vsetci ! Este predtym ako zhodim plechace, chcel by som dat do poriadku ALU kolesa. Miestami su poskodene, vyzera to ako opraskana a olupana farba, niekde su az cierne. Neviete mi niekto poradit, ako by som to mohol svojpomocne zvladnut ? Chcel by som od vas nejaky strucny popis, ako sa to robi, ake mi treba naradie, pripravky, tipy a triky atd. Citovat
Fusion Odesláno 22. březen 2004 Odesláno 22. březen 2004 www.autotuning.cz tam je na to návod, taky do toho jdu Citovat
Dave_k Odesláno 22. březen 2004 Odesláno 22. březen 2004 Chlapci, chlapci vrháte se do toho za 5minut12. To už mělo bejt dávno připraveno. Citovat
Zoun Odesláno 25. březen 2004 Odesláno 25. březen 2004 Já jsem jednou opravoval kola na Pajero opískovat cca 250 kč kus a pak nový lak.Nebo existuje firma co dělá galvanickou úpravu,ale nevzpomenu na její název můžu zjistit když bude zájem. Citovat
Honza Odesláno 25. březen 2004 Odesláno 25. březen 2004 A co takhle leštit ? Už jsem to zkoušel na jednom starym rafku a docela goooood Chce to jen pevné nervy. Chystam se vlitnout na moje kolesa. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.