Pavlista Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Ahojte, může někdo poradit, jestli se vyrábějí potahy na sedadla pro P806? Jde mi o potahy na všech 7 samostatných sedaček, včetně té užší vprostřed. Pro ty co potahy mají: Kde jste je sehnali a jaké zkušenosti s nimi máte? Předem díky. Pavlišta Citovat
adraj Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 kdysi jsem taky sháněl,ale potom jsem to vzdal. Bohužel dělají na 2 přední a zadní dělená a nebo jen přední. Koupili jsme taková klasická trika za pár korun. Ale stále pokukuji po lepších. Je to budto koupit po dvouch a nebo si nechat udělat na zakázku,ale tam ty ceny budou možná trošku jiné. Zase,ale kupovat to po dvou,tak nevim jak by to pasovalo na tu užší Citovat
Petura Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 tohle by mě taky zajímalo a stačilo by i těch 5míst (ty další sedačky jsou schované doma) Citovat
P607Olda Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 Kdysi jsem si je na fiátka ušil. Takže jde to i doma a bez praxe. Dokonce kombinace různých látek, a vypadaly dobře. Citovat
Pavlista Odesláno 25. červenec 2008 Autor Odesláno 25. červenec 2008 No, tak jsme před hodinkou koupili 3ks univerzálních potahů v hypersupermarketu L**L po 400kč. Docela tam padnou jak na přední, tak i na samostatné sedačky. V seznamu kompatibilních vozidel od těch potahů je uveden i Fiat Ulysee. Samozřejmě ty zadní potahy na 3 místnou lavici nevyužijeme. Na tu prostřední užší sedačku jsem to ještě nezkoušel. Zdraví Pavlišta Citovat
Guest novoták Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 ale já mám sedačku z dětskou sedačkou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.