Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chcel som sa poradit ak mate skusenosti so soferovanim na dlhu vzdialenost. Chystam sa autom cca 2300km. A preto sa chcem opytat co je lepsie pre motor ked ma castejsie prestavky alebo ci ist co najviac v kuse kym vsetko bezi.

Odesláno

Noto ani nevrav ze ma maly kufor, lebo chcem z irska odstahovat co najviac veci. Predtym som mal 605 a tam som odviezol uplne vsetko, okrem velkej chladnicky:mrk.

Odesláno
Původně zaslal: jofo

Noto ani nevrav ze ma maly kufor, lebo chcem z irska odstahovat co najviac veci. Predtym som mal 605 a tam som odviezol uplne vsetko, okrem velkej chladnicky:mrk.

tak rakev ještě na střechu a vozík no:myslim

A nebo???:mrk Mi dáš na benzín a pojedu s tebou svým malým a pomůžu ti ty věci pobrat:aut A kouknu do Irska:mrk To by se mě i líbilo někde ještě pocestovat.:)A kdyby něco-navzájem se odtáhnem..

Teda mě nemusíš-mám kdyžtak havarijko..

Odesláno

No Na strechu isto nieco pojde ale nechcem zas auto moc pretazit,predsa to nie je 100km. Inac po irsku sa da krasne pojazdit a popozerat koopec veci ale len ked je pekne co sa o tohorocnom lete neda povedat.

Odesláno

No Na strechu isto nieco pojde ale nechcem zas auto moc pretazit,predsa to nie je 100km. Inac po irsku sa da krasne pojazdit a popozerat koopec veci ale len ked je pekne co sa o tohorocnom lete neda povedat.

ha, mal si vidiet ako som isiel z irska nalozeny na 605-ke.ta skoro skrtala zadnymi kolesami o blatniky.vsetko v poho,ale ked som isiel na trajekt tak mi zacal lopotat homokineticky klb,takze som sa 2500 km modlil.vydrzal a doma klakol.

nemaj obavy to auto to zvladne s lavou zadnou.

Odesláno

tak když jedeš sám a přifoukáš kola-věcma to tak nepřetížíš.

4lidé váží průměrně tak:myslim 2 chlapi 80+80kg a dvě ženušky po 60+60kg takže ty jako řidič 80kg a 200kg můžeš ještě napresovat v klidu.To se dá:)

Ale všechno připoutat popruhy pořádně at\' nemáš při případné kontrole problémy:myslim

No já byla v Chorvatsku týden tak tam bylo nádherně a ted\' mě ani nevadí že prší když mám nemocenskou:) Ale už se má vyčasovat:)

Odesláno

Pojdem len ja a moja manzelka a manzelkine veci, lebo ta ich ma na mraky. No to isto poznate ked su 50 az 70 percentne vypredaje v handrovych obchodoch a za posledny rok toho teda nastradala poriadne. :mrk Kde sa ja hrabem s jednou igelitkou:myslim. No uvidime lebo auto som este ani nevidel len na foto. Zatial je v belgicku, za dva tyzdne bude na slovensku a koncom augusta si idem pon. Potom pojazdim po slovenskych cestach tak dva tyzdne a horsa do irska. Dufam ze ma palubny pocitac nepotesi spravou ako antipolution system failure alebo nieco podobne. Este pred odchodom tomu dam spravit servis a hadam bude v poriadku. Aj vys te sa tak tesili na nove auticko a boli ste ako maly chalani plny ocakavania. Ja uz ratam dni a hodiny kedy budem moct do nho sadnut.

Odesláno

Autu je to jedno, kolik děláš přestávek, to musí vydržet jiné věci. Jezdím často dlouhé trasy na jeden zátah, takže rady:

- cestovní rychlost na dálnici 115 až 120 km/h

- naplánuj si průměrnou rychlost např. 90 km/h, ve skutečnosti budeš \"před\" plánem a to Tě uklidní

- zastávky podle potřeby, já je např. nedělám skoro vůbec

- dobrá hudba

- pojmi to jako příjemně strávený čas, např. jakoby ve vlaku, vše má své klidné tempo, hezká hudba, za okny se odvíjí film zajímavostí z krajiny.

- to auto je tak pohodlné, že je škoda z něho vylézt. Ať ta cesta trvá dlouho!

[upravil dne 25.7.2008 P607Olda]

Odesláno
Původně zaslal: obaf

A nechces si zobrat radsej toto:myslim.

Tam sa vojde manzelka aj so spalnou:D

[upravil dne 25.7.2008 obaf]

něco většího by nebolo..?:roker prý toho má paní fakt \"mraky\":mrk:D

Bo aby se tam pak nakonec teda vešla ještě ta jeho igelitka:D:D

Odesláno

Jofo: raděj nezapomen\' ibalgin.Pro případ,že by tě na tak dlouhé cestě v té skoprnělé poloze chytla krční páteř.Zastávky taky dělám nerada a jedu co nejdýl, ale ono fakt je dobré už tak po 5ti hodinách třeba jen přistavit a obejít si tak dvakrát,třikrát auto.Však motor vypínat nemusíš když nechceš;) Jo a ta únava nakonec fakt příjde-tomu věř.Když né po 7 hodinách tak po desíti ale přecijen se dostaví ač si to možná nebudeš chtít připouštět..

Kup si žvýkačky.Mě to pomáhá;)

Jo a dobré kapky do očí taky na dlouhou cestu vozívám.Kdyby náhodou začaly řezat oči,víš?

No a jinak št\'astnou cestu:papa

Tam i zpátky:papa

Odesláno

Hadam to zvladneme v poho. isto ze prestavky budu. Do francie je to cca 12 hod, potom 40 minut trajekt do anglie, po anglicku cca 7 hod a potom 1 hodka trajekt. Takze v trajektoch isto pospim. Mne pomaha dost redbull ale az tak za 6-7 hodin od pitia. Takze isto aj yen bude pribaleny.

Odesláno

Hadam to zvladneme v poho. isto ze prestavky budu. Do francie je to cca 12 hod, potom 40 minut trajekt do anglie, po anglicku cca 7 hod a potom 1 hodka trajekt. Takze v trajektoch isto pospim. Mne pomaha dost redbull ale az tak za 6-7 hodin od pitia. Takze isto aj yen bude pribaleny.

Tak mně kafčo nabo raděj dvě-před delší cestou:) Redbull bude v podstatě taky na principu kofeinu,ne?

Odesláno

No bude to nieco podobne ale az na to ze mne kava nepomaha vobec. redbull obsahuje este navise take nieco ako taurin a to je to co asikaj povzbudzuje. Minule som v lidli kupil nieco podobne ako redbull a to ti poviem to bola sila oproti redbullu. len skoda ze my potom buchalo srdce jako na zvonici pri poplachu. takze nejdem riskovat. este mam v podstate mesiac cas na tu cestu ale potom isto dam vediet ako sa slo a hlavne moje prve pocity s novym autickom.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...