jofo Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Chcel som sa poradit ak mate skusenosti so soferovanim na dlhu vzdialenost. Chystam sa autom cca 2300km. A preto sa chcem opytat co je lepsie pre motor ked ma castejsie prestavky alebo ci ist co najviac v kuse kym vsetko bezi. Citovat
jofo Odesláno 24. červenec 2008 Autor Odesláno 24. červenec 2008 Budem mat 2.2hdi p 607 rok 2005. Tak dufam ma nesklame. Citovat
MatrixChose Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Dobrá volba taky bych bral i když to nemá pořádnej kufr Citovat
jofo Odesláno 24. červenec 2008 Autor Odesláno 24. červenec 2008 Noto ani nevrav ze ma maly kufor, lebo chcem z irska odstahovat co najviac veci. Predtym som mal 605 a tam som odviezol uplne vsetko, okrem velkej chladnicky:mrk. Citovat
jofo Odesláno 24. červenec 2008 Autor Odesláno 24. červenec 2008 A zabudol som pozdravuj RUMCAJZA a JICINSKE rybniky. Citovat
peugeotkovic Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Původně zaslal: jofo Noto ani nevrav ze ma maly kufor, lebo chcem z irska odstahovat co najviac veci. Predtym som mal 605 a tam som odviezol uplne vsetko, okrem velkej chladnicky:mrk. tak rakev ještě na střechu a vozík no:myslim A nebo??? Mi dáš na benzín a pojedu s tebou svým malým a pomůžu ti ty věci pobrat:aut A kouknu do Irska:mrk To by se mě i líbilo někde ještě pocestovat.:)A kdyby něco-navzájem se odtáhnem.. Teda mě nemusíš-mám kdyžtak havarijko.. Citovat
jofo Odesláno 24. červenec 2008 Autor Odesláno 24. červenec 2008 No Na strechu isto nieco pojde ale nechcem zas auto moc pretazit,predsa to nie je 100km. Inac po irsku sa da krasne pojazdit a popozerat koopec veci ale len ked je pekne co sa o tohorocnom lete neda povedat. Citovat
jozefsv Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Původně zaslal: jofo No Na strechu isto nieco pojde ale nechcem zas auto moc pretazit,predsa to nie je 100km. Inac po irsku sa da krasne pojazdit a popozerat koopec veci ale len ked je pekne co sa o tohorocnom lete neda povedat. ha, mal si vidiet ako som isiel z irska nalozeny na 605-ke.ta skoro skrtala zadnymi kolesami o blatniky.vsetko v poho,ale ked som isiel na trajekt tak mi zacal lopotat homokineticky klb,takze som sa 2500 km modlil.vydrzal a doma klakol. nemaj obavy to auto to zvladne s lavou zadnou. Citovat
peugeotkovic Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Původně zaslal: jofo No Na strechu isto nieco pojde ale nechcem zas auto moc pretazit,predsa to nie je 100km. Inac po irsku sa da krasne pojazdit a popozerat koopec veci ale len ked je pekne co sa o tohorocnom lete neda povedat. tak když jedeš sám a přifoukáš kola-věcma to tak nepřetížíš. 4lidé váží průměrně tak:myslim 2 chlapi 80+80kg a dvě ženušky po 60+60kg takže ty jako řidič 80kg a 200kg můžeš ještě napresovat v klidu.To se dá Ale všechno připoutat popruhy pořádně at\' nemáš při případné kontrole problémy:myslim No já byla v Chorvatsku týden tak tam bylo nádherně a ted\' mě ani nevadí že prší když mám nemocenskou:) Ale už se má vyčasovat:) Citovat
jofo Odesláno 25. červenec 2008 Autor Odesláno 25. červenec 2008 Pojdem len ja a moja manzelka a manzelkine veci, lebo ta ich ma na mraky. No to isto poznate ked su 50 az 70 percentne vypredaje v handrovych obchodoch a za posledny rok toho teda nastradala poriadne. Kde sa ja hrabem s jednou igelitkou:myslim. No uvidime lebo auto som este ani nevidel len na foto. Zatial je v belgicku, za dva tyzdne bude na slovensku a koncom augusta si idem pon. Potom pojazdim po slovenskych cestach tak dva tyzdne a horsa do irska. Dufam ze ma palubny pocitac nepotesi spravou ako antipolution system failure alebo nieco podobne. Este pred odchodom tomu dam spravit servis a hadam bude v poriadku. Aj vys te sa tak tesili na nove auticko a boli ste ako maly chalani plny ocakavania. Ja uz ratam dni a hodiny kedy budem moct do nho sadnut. Citovat
P607Olda Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 Autu je to jedno, kolik děláš přestávek, to musí vydržet jiné věci. Jezdím často dlouhé trasy na jeden zátah, takže rady: - cestovní rychlost na dálnici 115 až 120 km/h - naplánuj si průměrnou rychlost např. 90 km/h, ve skutečnosti budeš \"před\" plánem a to Tě uklidní - zastávky podle potřeby, já je např. nedělám skoro vůbec - dobrá hudba - pojmi to jako příjemně strávený čas, např. jakoby ve vlaku, vše má své klidné tempo, hezká hudba, za okny se odvíjí film zajímavostí z krajiny. - to auto je tak pohodlné, že je škoda z něho vylézt. Ať ta cesta trvá dlouho! [upravil dne 25.7.2008 P607Olda] Citovat
jofo Odesláno 25. červenec 2008 Autor Odesláno 25. červenec 2008 Ja sa tesim na cestovanie, len aby vsetko bolo v pohode. Dik za rady Citovat
obaf Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 A nechces si zobrat radsej toto:myslim. Tam sa vojde manzelka aj so spalnou:D [upravil dne 25.7.2008 obaf] Citovat
peugeotkovic Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 Původně zaslal: obaf A nechces si zobrat radsej toto:myslim. Tam sa vojde manzelka aj so spalnou:D [upravil dne 25.7.2008 obaf] něco většího by nebolo..? prý toho má paní fakt \"mraky\":mrk:D Bo aby se tam pak nakonec teda vešla ještě ta jeho igelitka:D:D Citovat
peugeotkovic Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 Jofo: raděj nezapomen\' ibalgin.Pro případ,že by tě na tak dlouhé cestě v té skoprnělé poloze chytla krční páteř.Zastávky taky dělám nerada a jedu co nejdýl, ale ono fakt je dobré už tak po 5ti hodinách třeba jen přistavit a obejít si tak dvakrát,třikrát auto.Však motor vypínat nemusíš když nechceš Jo a ta únava nakonec fakt příjde-tomu věř.Když né po 7 hodinách tak po desíti ale přecijen se dostaví ač si to možná nebudeš chtít připouštět.. Kup si žvýkačky.Mě to pomáhá Jo a dobré kapky do očí taky na dlouhou cestu vozívám.Kdyby náhodou začaly řezat oči,víš? No a jinak št\'astnou cestu:papa Tam i zpátky:papa Citovat
Guest novoták Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 já jezdim z náklaďákem tak jestli dáte dost tak se tam otočím!! Citovat
jofo Odesláno 25. červenec 2008 Autor Odesláno 25. červenec 2008 Hadam to zvladneme v poho. isto ze prestavky budu. Do francie je to cca 12 hod, potom 40 minut trajekt do anglie, po anglicku cca 7 hod a potom 1 hodka trajekt. Takze v trajektoch isto pospim. Mne pomaha dost redbull ale az tak za 6-7 hodin od pitia. Takze isto aj yen bude pribaleny. Citovat
peugeotkovic Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 Původně zaslal: jofo Hadam to zvladneme v poho. isto ze prestavky budu. Do francie je to cca 12 hod, potom 40 minut trajekt do anglie, po anglicku cca 7 hod a potom 1 hodka trajekt. Takze v trajektoch isto pospim. Mne pomaha dost redbull ale az tak za 6-7 hodin od pitia. Takze isto aj yen bude pribaleny. Tak mně kafčo nabo raděj dvě-před delší cestou:) Redbull bude v podstatě taky na principu kofeinu,ne? Citovat
jofo Odesláno 25. červenec 2008 Autor Odesláno 25. červenec 2008 No bude to nieco podobne ale az na to ze mne kava nepomaha vobec. redbull obsahuje este navise take nieco ako taurin a to je to co asikaj povzbudzuje. Minule som v lidli kupil nieco podobne ako redbull a to ti poviem to bola sila oproti redbullu. len skoda ze my potom buchalo srdce jako na zvonici pri poplachu. takze nejdem riskovat. este mam v podstate mesiac cas na tu cestu ale potom isto dam vediet ako sa slo a hlavne moje prve pocity s novym autickom. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.