Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

406 coupe - zlty clen rodiny - auto bohuzial predane...ale naslo sa :)

Recommended Posts

Odesláno

To nie...

Som sa s nim stretol, skoda ze bol v cele.

Toho uja som v zivote nevidel.

Jedine ze by to bol ten co bol s nim ktoreho nechytili.

Odesláno

Měla by to zaplatit lakovna,oni měli v tu dobu zodpovědnost za tvoje auto,měli ho zabezpečit proti takvým č*rákům.Mě asi před třema rokama vykradli auto v servisu taky,rozflákali okno a ukradli rádio v hodnotě asi 50kč:nevim A platil to majitel servisu a pak mohl vymáhat náhradu po pachatelích...Je blbost aby jsi to plati ty ze svého,přišel jsi k tomu jako slepej k houslím....

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Ratam ze s tym budu len problemy...

A vraj mam pravo ziadat nahradu skody od pachatela...to sa mam co :grr

[upravil dne 26.11.2009 Y2K]

Sorry, ale co je to za blbost?

Ty jsi předal auto servisu dne XX s tím, že potřebuješ dát auto do kupy po střetu se zajícem, jinak auto bylo O.K. Od té chvíle za veškeré škody na autě následně vzniklé MUSÍ nést plnou zodpovědnost servis (ať už se na podobnou škodu může pojistit nebo ne). Pokud se k problému servis postaví a auto opraví, jedině dobře - ale za jejich!!! V žádném případě bych nepřistoupil na žádnou spoluúčast, natož abych JÁ následně něco řešil s nějakým polským feťákem - Ty jsi auto do servisu předal a chceš, aby bylo zpátky ve stejném stavu, to podle mě u soudu nejde nevyhrát (a soudit se se servisem bude určitě mnohem snazší než s nějakou polskou fetkou, která nic nemá a jejíž život je v každodenním ohrožení).

P.S. 309 GT byl o něco rychlejší

[upravil dne 26/11/2009 Medvěd]

Odesláno

já bych lakovně vyfakturoval škodu a když by odmítli platit, tak poslat do konkurzu - žádný sraní. Myslím, že když to budeš řešit nějakou umírněnou cestou tak se bohužel ničeho nedomůžeš....:blicismajlik

Odesláno

Uz som pisal ze majitel lakovne povedal ze da auto dokopy.

A este k tomu je to tak trocha znamy takze dohodnut sa s nim hadam nebude problem a ja zbytocne problemy nechcem tiez robit.

Ale samozrejme si stojim za tym ze mna to nemoze stat ani korunu.

[upravil dne 26.11.2009 Y2K]

Odesláno
Původně zaslal: omegaalfa

já bych lakovně vyfakturoval škodu a když by odmítli platit, tak poslat do konkurzu - žádný sraní. Myslím, že když to budeš řešit nějakou umírněnou cestou tak se bohužel ničeho nedomůžeš....:blicismajlik

Pokud je dílna ochotná auto opravit, pak bych jim ho klidně opravit nechal - ale pouze na jejich náklady. To, co píšeš, mi prozatím přijde zbytečně tvrdé - na takové jednání je ještě určitě dost času.

Odesláno

mazec co tady ctu! verim, ze ti karu daji dokupy a budes se v ni zase spokojene vozit. i kdyz... podle toho co o tvem aute vim, mozna nad nim opravdu visi nejaka smula... :nevim kamoska mela megane scenic a taky porad nejaky maler. auto uplne jak proklete. skoncilo to bocnim narazem a odepsanim scenicu...

Odesláno

Ked som si teraz precital co sa stalo tvojmu milacikovi tak som skoro mysku spucil :grr ...kokso nemam slov a uprimne je mi ta luto :( , verim tomu keby to bolo auto jednoho z polisov co ho tam nasli by ten fetak asi nahodou neprezil ...:grr nemalo by sa nikomu zle priat ale takychto by trebalo uz len zakopat ...

Este ma zaujima ako ti to cele dopadne , dufam ze dobre bo co sa deje v poslednom case s ludmi nieje normalne...aj mne sa prihodila jedno nemile prekvapenie ale zatial dufam ze s dobrym koncom , ved sa uvidi este dam potom vediet ;)

Odesláno

Dakujem vsetkym za prejavene sympatie, celkom mi to pomaha.

Este co som zabudol, chlapik, lebo sa neda nazvat chalanom kedze ma okolo 50tky dostal celkom nakladacku podla toho co som videl.

Totizto prave mal sluzbu na policii moj dobry kamos ktory patril k obdivovatelom mojho auta. A prave ten tam utekal a ten ho vymakol.

A ked videl ze prave moje auto tam stoji a to co s nim je a este v nom nasiel jeho tak to vraj bral dost osobne...:bacha

Sice mne to nijak nepomoze ale tak hadam on si ulavil.

Odesláno

prave som to all docital a tiez mi to je luto :(...prajem ti aby ti vsetko dobre dopadlo,aby ti tvoj milacik vypadal ako novy a hlavne aby si bol uz potom len a len spokojny:).......byt mnou tak necham celu opravu na servis (kedze mali za auto zodpovednost) a popri tom vymaham peniaze od toho polaka ci uz sudne alebo nie,ale odskodne by som chcel urcite!...narobi taku skodu a po mesiaci ho pustia:grr

Odesláno

ten poliak je jednoducho feťák, je to tip zvieraťa ktoré nemá už v živote asi čo stratiť. chýbalo mu na fet, tak chcel niečo speňažiť. keďže pravdepodobne nemá fakt čo stratiť, tak miesto zrazu bude pri cele predbežného zadržania ako už Qcko avizoval. prineste si nejaké palice alebo vám najbližšiu alternatívnu zbraň:D tomu debilovi by nepomohla ani svätenná voda keby tam fakt prídeme

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...