Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Další nehoda na D1 !!!

Recommended Posts

Odesláno

Jezdím po D1 často a až na některé výjimky se dá jet v poho v pravém i s rychlostí větší než je limit.

S uhnutím rychleji jedoucímu autu nemám problém a předjíždějící kamiony beru jako \"folklor\" a nechává mě to klidným :roker

Zrovna v sobotu mi u exitu na Jihlavu předemnou jedoucí auto hodilo šutr na přední sklo :bacha (takže výměna :grr:grr:grr ) no a v pondělí když jsem se vracel z Pyšel tak mi před Olomoucí jedoucímu kamionu asi dvěstě metrů přede mnou prdla guma z návěsu - maras :bojim , takže blinkry a zašlápnuté brzdy.

Odesláno

tak s fotkama :rollhttp://www.novinky.cz/clanek/146100-do-rozbiteho-fiatu-na-d1-vrazila-avie-dva-mrtvi.html

hrozně úzký odstavný pruh..vážně špatné místo:bojim

Tam bych z auta nevylezla:bojim-natož se tam fakt pouštět do opravy defektu:bojim Pokud jenom defekt-snažila bych se dojet pomalu s blikačkama dá\'l do příhodnějšího místa na prázdné gumě po plechu nehledě na to,že kolo totálně zničím..

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

těmi trotli co po ní jezdí ???

To taky ale také v jakém je stavu!!! To je hrůza po ní jet!!!!!!!:o:roll

Guest minimaxa
Odesláno

tooo jo, jel jsem po ní jednou v Pandě a myslel jsem že vyskočím ven. děs!

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

tooo jo, jel jsem po ní jednou v Pandě a myslel jsem že vyskočím ven. děs!

A to si jel jen jednou?? A co úsek z Brna do Prahy. To je panečku tankodrom!!:roll:grr:bacha

Guest minimaxa
Odesláno

apropos, řidič je povinen přizpůsobit jízdu stavu a povaze vozovky, ještě jsem neslyšel, že by ty tragédie na D1 byli způsobený stavem vozovky. Vždycky to zavinil nějakej dement :( kterej jel jak neměl.

Odesláno

Kolize na D1 vznikají opravdu především jízdou dementů, kteří netuší, že:

a) při změně pruhu JE potřeba blikat

b) zrcátka nejsou v autě proto, aby se partnerka mohla nalíčit

c) levý pruh slouží k předjíždění, nikoli k trvalé jízdě

d) auto, jedoucí rychleji než oni má také nějakou brzdnou dráhu

a když ještě připočítáme hustotu provozu, která se limitně blíží 100% vytíženosti - výsledek v podobě několika nehod denně (jen na této komunikaci) je jen a jen logickým.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...