BrankoKK Odesláno 21. duben 2010 Odesláno 21. duben 2010 tak ja este na svoj kit sania stale cakam, ale akonahle dorazi domov, tak sa ide na vec. vyhodit airbox, zamenit to za ten kit a pozapajat vsetky cidla a hadice by nemal byt problem, nakolko mam kit vyrabany na zakazku presne pre moj motor. chcel by som sa ale poradit ohladne privodu studeneho vzduchu. ja mam taky plan, ze tam dam takyto kryt filtra na oddelenie od motora. potom sa ale nebudem srat so ziadnymi hadicami a trubkami, rovno pred filtrom sa bude rezat diera do kapoty. ako mam ale zabranit, aby sa mi tam do motora nedostaval kadejaky bordel a haved a hlavne pri dazdi aby mi to nebralo vodu. ma dakto dajaky napad??? Citovat
kovi306 Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 jn přesně takhle sem to chtěl dělat já, jenže tam mam ABSko takže to uplně takhle za světlo nedám Citovat
kopr Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 jo jasny u 1,6 a abs tam je malo mista to resi kamos jak to tam dat Citovat
lipim Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 Ja to mám udelaný skoro takhle akorát nemám ocelovou trubku ale plastovou, a mám to aj odstínené od tepla, zejtra odfotím [upravil dne 30/4/10 lipim] Citovat
Jenda 309 Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Původně zaslal: GRiMx tak jsem tak koukal ta vložka od KN stojí cca 1500,- kč nevíte někdo o levnější do 306:myslim Mno já mam v autě sport vložku, ale teď nvm od koho je, budu nahazovat zase origo box, protože je to na kkt odstíněný a žere to horkej vzduch, navíc na 1.4ce není třeba tolik vzduchu a na zvuk mám laďák kterej je brutální i bez filtru, Takže levnější variantu mám, záleží spíš na tom jak budu mít čas Citovat
lipim Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 Původně zaslal: Jenda 309 Původně zaslal: GRiMx tak jsem tak koukal ta vložka od KN stojí cca 1500,- kč nevíte někdo o levnější do 306:myslim Mno já mam v autě sport vložku, ale teď nvm od koho je, budu nahazovat zase origo box, protože je to na kkt odstíněný a žere to horkej vzduch, navíc na 1.4ce není třeba tolik vzduchu a na zvuk mám laďák kterej je brutální i bez filtru, Takže levnější variantu mám, záleží spíš na tom jak budu mít čas skús se podívat sem, já jsem s tím spokojenéj http://www.mptuning.cz/index.php?main_page=index&cPath=412&zenid=3s64e15mtc6mvv6ibuade7fq03 [upravil dne 30/4/10 lipim] Citovat
Jenda 309 Odesláno 22. květen 2010 Odesláno 22. květen 2010 Tak jsem nahodil origo box s novým papírákem a vřele doporučuju Znatelná ochota jít do otáček, takže pokud jste někdo koupil auto s domrveným \"sportovním\" sáním tak rozhodně nahodit zpět origo Citovat
rootsky Odesláno 22. květen 2010 Odesláno 22. květen 2010 Původně zaslal: Jenda 309 Tak jsem nahodil origo box s novým papírákem a vřele doporučuju Znatelná ochota jít do otáček, takže pokud jste někdo koupil auto s domrveným \"sportovním\" sáním tak rozhodně nahodit zpět origo Tohle by se mělo napsat někam nahoru a tučně červeně, je to odpověď na skoro všechny dotazy ohledně úprav sání (a co jich tu je...) Citovat
Radek 306 Odesláno 22. květen 2010 Odesláno 22. květen 2010 asi tak,upravovat saní na motoru co má pár koní je opravdu zabavení se na dlouhé večery a úplně zbytečně Citovat
406 Paddy Shaggy Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 Koukám jak blázen, jak to tu řešítě.... Taky sem nad tím uvažoval a doufal, že se tu něco dozvím.. Zatím tu píšete o tom jak to udělat, ale nikdo ste sem nenapsali jestli vám to pomohlo. Jen jedna poznámka o tom, že to jde asi líp do plynu... Vždyť by to mělo dát aspoň 3 koně... Citovat
wooody Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 pochybuju že to něco přidá, spíše to ještě ubere........ pokud to není odlazený přímo pro ten motor Citovat
406 Paddy Shaggy Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 Tak už někdo píšete, že to pomáhá... Super, takže spíš sportovní airbox (Green za 1800) ?? Citovat
winco Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 aky je rozdiel v týchto filtroch okrem tvaru??? maju aj neake rozdielne vlastnosti?? Citovat
smashing Odesláno 28. květen 2010 Odesláno 28. květen 2010 teda chlapi a dake skusneosti foto a napajania na peugeot 206 GTi 2.0 l bbenzin? Citovat
winco Odesláno 28. květen 2010 Odesláno 28. květen 2010 mňa by tase zaujímalo ako to maju vriešene ludia u 206 1,4i teda okrem toho kitu od racelandu hlavne od kial privadzaju studený vzduch Citovat
smashing Odesláno 28. květen 2010 Odesláno 28. květen 2010 tak celkovo foto ake mate porbene na 206 sanie a ci mate este cosi preroben ako sa aj tuna uvadya okrem sisky Citovat
Jenda 309 Odesláno 28. květen 2010 Odesláno 28. květen 2010 Původně zaslal: rootsky Původně zaslal: Jenda 309 Tak jsem nahodil origo box s novým papírákem a vřele doporučuju Znatelná ochota jít do otáček, takže pokud jste někdo koupil auto s domrveným \"sportovním\" sáním tak rozhodně nahodit zpět origo Tohle by se mělo napsat někam nahoru a tučně červeně, je to odpověď na skoro všechny dotazy ohledně úprav sání (a co jich tu je...) Bohužel to spousta lidí odmítá pochopit Ono to že mam na autě sportovní sání/filtr hezky zní a vypadá, má to brumlavej zvuk ale jinak je to celkem k hovnu. Takže pokud to někdo dělá kvůli zvuku doporučuju místo filtru radši koupit koncovku, vyjde to na stejný prachy s tím rozdílem že si nedomrvim výkon a udělá to lepší zvuk jak filtr. Oni sice všichni řvou že závodní auta to maj taky, jenže u těch je to za trošku jiný peníze a většinou si s tím někdo hodně dlouho hraje aby to mělo nějaký výsledky, u odstínění to teprve začíná... Jinak s rádobysporovnímsáním 0-100 za 13s, s origo nesportovním papírovým filtrem 11s, takže těch pět klokanů \"co ten sportovní vzducháč zaručeně dá voe\" zřejmě někam odhopsá a vezme sebou nějaký ty kámoše... můžete to řešit klidně dál v dalších patnácti tématech na dalších třiceti stranách.... Pokud to není alespoň dvoulitr a nehodláte do toho dát aspoň 10 tis tak se na to radši vyserte, ztráta času, klokanů a peněz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.