Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak ja este na svoj kit sania stale cakam, ale akonahle dorazi domov, tak sa ide na vec.

vyhodit airbox, zamenit to za ten kit a pozapajat vsetky cidla a hadice by nemal byt problem, nakolko mam kit vyrabany na zakazku presne pre moj motor.

chcel by som sa ale poradit ohladne privodu studeneho vzduchu. ja mam taky plan, ze tam dam takyto kryt filtra na oddelenie od motora.

potom sa ale nebudem srat so ziadnymi hadicami a trubkami, rovno pred filtrom sa bude rezat diera do kapoty.

ako mam ale zabranit, aby sa mi tam do motora nedostaval kadejaky bordel a haved a hlavne pri dazdi aby mi to nebralo vodu.

ma dakto dajaky napad???

Odesláno

Ja to mám udelaný skoro takhle

akorát nemám ocelovou trubku ale plastovou, a mám to aj odstínené od tepla, zejtra odfotím

sanie.jpg

[upravil dne 30/4/10 lipim]

Odesláno
Původně zaslal: GRiMx

tak jsem tak koukal ta vložka od KN stojí cca 1500,- kč :myslim nevíte někdo o levnější do 306:myslim

Mno já mam v autě sport vložku, ale teď nvm od koho je, budu nahazovat zase origo box, protože je to na kkt odstíněný a žere to horkej vzduch, navíc na 1.4ce není třeba tolik vzduchu a na zvuk mám laďák kterej je brutální i bez filtru, Takže levnější variantu mám, záleží spíš na tom jak budu mít čas :D

Odesláno
Původně zaslal: Jenda 309

Původně zaslal: GRiMx

tak jsem tak koukal ta vložka od KN stojí cca 1500,- kč :myslim nevíte někdo o levnější do 306:myslim

Mno já mam v autě sport vložku, ale teď nvm od koho je, budu nahazovat zase origo box, protože je to na kkt odstíněný a žere to horkej vzduch, navíc na 1.4ce není třeba tolik vzduchu a na zvuk mám laďák kterej je brutální i bez filtru, Takže levnější variantu mám, záleží spíš na tom jak budu mít čas :D

skús se podívat sem, já jsem s tím spokojenéj

http://www.mptuning.cz/index.php?main_page=index&cPath=412&zenid=3s64e15mtc6mvv6ibuade7fq03

[upravil dne 30/4/10 lipim]

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak jsem nahodil origo box s novým papírákem a vřele doporučuju :D Znatelná ochota jít do otáček, takže pokud jste někdo koupil auto s domrveným \"sportovním\" sáním tak rozhodně nahodit zpět origo :potlesk

Odesláno

Tak jsem nahodil origo box s novým papírákem a vřele doporučuju :D Znatelná ochota jít do otáček, takže pokud jste někdo koupil auto s domrveným \"sportovním\" sáním tak rozhodně nahodit zpět origo :potlesk

Tohle by se mělo napsat někam nahoru a tučně červeně, je to odpověď na skoro všechny dotazy ohledně úprav sání (a co jich tu je...):papa

Odesláno

Koukám jak blázen, jak to tu řešítě....

Taky sem nad tím uvažoval a doufal, že se tu něco dozvím..

Zatím tu píšete o tom jak to udělat, ale nikdo ste sem nenapsali jestli vám to pomohlo.

Jen jedna poznámka o tom, že to jde asi líp do plynu...

Vždyť by to mělo dát aspoň 3 koně...:ticho

Odesláno
Původně zaslal: rootsky

Tohle by se mělo napsat někam nahoru a tučně červeně, je to odpověď na skoro všechny dotazy ohledně úprav sání (a co jich tu je...):papa

Bohužel to spousta lidí odmítá pochopit :D Ono to že mam na autě sportovní sání/filtr hezky zní a vypadá, má to brumlavej zvuk ale jinak je to celkem k hovnu. Takže pokud to někdo dělá kvůli zvuku doporučuju místo filtru radši koupit koncovku, vyjde to na stejný prachy s tím rozdílem že si nedomrvim výkon a udělá to lepší zvuk jak filtr. Oni sice všichni řvou že závodní auta to maj taky, jenže u těch je to za trošku jiný peníze a většinou si s tím někdo hodně dlouho hraje aby to mělo nějaký výsledky, u odstínění to teprve začíná...

Jinak s rádobysporovnímsáním 0-100 za 13s, s origo nesportovním papírovým filtrem 11s, takže těch pět klokanů \"co ten sportovní vzducháč zaručeně dá voe\" zřejmě někam odhopsá a vezme sebou nějaký ty kámoše... můžete to řešit klidně dál v dalších patnácti tématech na dalších třiceti stranách.... Pokud to není alespoň dvoulitr a nehodláte do toho dát aspoň 10 tis tak se na to radši vyserte, ztráta času, klokanů a peněz :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...