Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já bych stejně od T-mobile nešel pryč, a je fajn že jednou měsíčně lze měnit paušál, na vyšší i nižší, a zadarmo. A jak říkám, jsem u nich už od 1998, a jinam bych nešel.

A pokud bude nějaká revoluce ve volání, tak to stejně během měsíce ostatní společnosti taky zavedou.

Odesláno
V 9. 4. 2017 at 15:29, stajgrpavel napsal:

Samsunga A5 měl bratr ... Než mu prasknul displej v kapse u kalhot....

Dle mého slabá konstrukce. Dotyk byl v pohodě ale displej vytekl. 

I když Samsung a jeho amoled displej je nádhernej 

Ta P10 je fakt pěkná . Pokud do ní půjdeš tak sem dej info jak funguje :-) fakt nad ní uvažuji . Bude mi končit smlouva u TM tak by mohli dát ještě lepší cenu ;-)

Tak po dnešním celodenním používání musím říct že P10 je fakt pecka,  zatím jsem nenašel nic co by mě vadilo, snad jedině že to nemá na psaní klasickou T9, ale to se už asi holt nedělá, nemá to ani ten Samsung co má kolega. 

Jinak co se týče té čtečky prstů, je to úplně bomba, funguje opravdu dobře a hlavně rychle. 

Nemám pro srovnání zkušenosti s jinýma mobilama v téhle cenové relaci ale já určitě P10 doporučuji. 

Odesláno

Jako upřímně, nikdy bych si nemyslel že půjdu do značky jako Huawei, ale nakonec jsem spokojenej, což se sám divím :D

Ono pochopitelně se uvidí za čas, třeba za rok, ale zatím teda pecka. 

Odesláno

Šalda : Neboj, já ji měl na testování a dal jsem ji opravdu zabrat, skoro celé dva dny jsem ji měl a nenašel jsem nic co by mi až tak úplně vadilo ba naopak mě dost věcí překvapilo.

Jen snad jedna věc mi vadila na kráse a tak trochu jsem to nepochopil a nemám to ověřeno zda výrobce dává jenom "bílou" nabíječku ke všem bar.variantám jelikož já k šedému přístroji měl bílou nabíječku a kabel ale to je detail.

Sony už dávno neptaří ke špičce na trhu jelikož cena vše dobré zabíjí. Co paměťovka, vkládal si nějakou nebo sis vybral dualsim verzi a budeš používat obě simkarty?

Odesláno

Já taky zatím nenašel nic co by mě vadilo, jinak nabíječku i kabel mám bílý, a mobil černej, ale kolega u Samsungu má taky bílý, asi je to dneska u všech. 

Jinak používám jen jednu sim, do druhýho slotu jsem dal paměťovou kartu, kterou jsem jen vyndal že Sony a dal do P10, takže tam mám hned všechny fotky a hudbu, jen zvlášť ve složce. 

A ještě teda hodně velká pochvala za foťák, fotí  super, i v úplné tmě jsem zkusil několik fotek a detaily krutý. 

Jak říkám, kdyby měla P10 klávesnici T9 tak není nic co bych vytkl. Ale tady ta qwertz taky není špatná, i když se překliknu  tak napíše to co jsem chtěl napsat, tak to bude asi jen o zvyku, ale psát zprávu za volantem už je docela riziko, toho už asi budu muset nechat :D

Odesláno

Klávesnici si stáhni z obchodu play :-)

Také jsem ji musel manželce stáhnout do UMI Touch :-) byla zvyklá z HTC M8 mini ... Ona ani raději nikdy nedělala ani update tudis jela do Vánoc na androidu 4.4.2 :-) 

Odesláno

Já si pamatuju že sem za volantem zvládl přebalit děcko a potom jsem mu ještě upletl na zimu svetr, během jízdy se toho dá stihnout docela hodně :D

Odesláno

Jinak dnes ráno mě mobil spadl na zem v kotelně a už mám prasklej displej, respektive krycí sklo, mám tam dva "pruhy" naštěstí to je vidět jen při pohledu z boku. Ale nadával sem teda celkem dost, a hned jsem si objednal v Číně obal i folii na mobil :D

Tohle se mě ještě nikdy nestalo, a navíc čtvrtej den co ho mám, no prostě paráda. 

Odesláno

To znám, taky mi takgle spadnul v kotelně a rovnou na displej, naštěstí to odneslo jen sklo pouzdra. Jelikož u mě dostává telefon celkem zabrat v práci tak používám LOVE MEI pouzdro, sice je ten telefon pak dost těžkej a velkej, ale vydrží hodně.

Odesláno z mého D6503 pomocí Tapatalk

Odesláno

To jsem se takhle hádal s kolenem s práce, když mě říkal že je lepší S7 edge než ta moje P10, já sem mu říkal, že ten mobil když spadne tak ho můžeš rovnou vyhodit. 

Díval jsem se i na mobily Cat, jen škoda toho malého displeje, jinak bych do něj šel hned, a v práci se mě smáli jak jsou ty Cat na hovno jak to nic neumí, já jim říkal že já od mobilu hlavně chci aby vydržel, nejsu žádná kancelářská krysa, takže já větší odolnost jen uvítám. 

Odesláno

Jinak kolegovi taky spadl teď 2 měsíce novej mobil, Samsung A5 2017,a má celý záda na kaši, má u toho i pojistku u O2, tak jim to tam šel dát, a oni že se to vztahuje jen na nefunkční mobil, takže odešel s neporizenou domů. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...