Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych se zeptat, čím byste doporučili nalepit písmena Peugeot a 406 na zadni cast vozu. Daval jsem novy lak a nevím, čím a jak to přilepit. Popřípadě poraďte i kde se ta věc dá koupit. Rozhodně bych si přál, aby to drželo tak, aby to sajrat a voda ze silnice nepovolili a ja to neztratil. Taky nechci, aby to byl třeba silikon a ten mi potom kolem těch písmen vylejzal na kastli...

Odesláno

Kdyz jsem mel svou 306-ku tak jsem to tam taky lepil :) Nejlepsim je dvojslozkove lepidlo - asi jedinou jeho nevyhodou je, ze kdyz to nalepis, tak uz to nesundas :) Takze jakakoliv krivost je videt - naporad :D

Odesláno

Ja tyhle věci lepim lepidlem na autoskla. Lepí to jako svi.... a parchanti zlodějský to jen tak nesundaj. Ale bacha na nepřiměřený množství. Aby to fakt nevylezlo kolem pismen. Fakt stačí jen trošku lepidla a drží.

Odesláno

To je sice pekne, ze to zlodeji nesundaji jen tak lehce, ale pokud bude neodbytny tak to sunda. Jenze bohuzel i s novym lakem a to urcite nasere vic nez nejaky napis za dve kila!

Ja osobne bych sel do te pasky, nebo jen minimum silikonu.

Odesláno

Nevím, jestli myslím tu samou pásku, ale oboustranná na koberce s tou textilní bází (je trošku tlustčí) aly myslím že pro tento účel by rozhodně vyhovovala. Dobře vyrovnává rozdíly a lepí jako čert.

Tam kde prodávají koberce, PVC. Hornbach, OBI a tak dál.

Odesláno

Žádná kobercovka nebo neco podbného......\"Bisexuální \" oboustranou pásku jsme koupil v Colorenu ( prodejna s barvama ).Je to páska 5mm široká.Prodává se po 2 a 5 metrech. Vubec není pod písmenama a lakem. Žádný zloděj by to neměl pozvat, následně uloupnout. Officiální název nevím....

Odesláno

Kobercovku fakt ne, jinak vcelku cokoliv, co nemá mezi vrstvami moc té polyuretanové pěny - pak tam zateče voda a nevydrží to. Já jsem kdysi koupil nějaký Bull přímo pro exteriéry - má to černou barvu, je to tenké a drahé (cca 100,- snad za 3m). Zadní odrazku na 405 neudržela, ale na ten nápis by to stačilo. Jsou ale i levnější.

Odesláno

Ja koupil normalka v autopotrebach oboustrannou lepici pasku pro automobilisty... nejakej noname vyrobek, ale drzi... jinak je vyrabi firma 3M, takze by to mohly mit v papirnictvich atd...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...