petrolinecek Odesláno 9. březen 2004 Odesláno 9. březen 2004 Chtěl bych se zeptat, čím byste doporučili nalepit písmena Peugeot a 406 na zadni cast vozu. Daval jsem novy lak a nevím, čím a jak to přilepit. Popřípadě poraďte i kde se ta věc dá koupit. Rozhodně bych si přál, aby to drželo tak, aby to sajrat a voda ze silnice nepovolili a ja to neztratil. Taky nechci, aby to byl třeba silikon a ten mi potom kolem těch písmen vylejzal na kastli... Citovat
Ladis Odesláno 9. březen 2004 Odesláno 9. březen 2004 Čím to lepí ve fabrice netuším, ale Loctite by jistě mněl nějaku odpověď ve své nabídce lepidel. A pokud ne, tak už jedině Kanagon. Citovat
Sepp Odesláno 9. březen 2004 Odesláno 9. březen 2004 Kdyz jsem mel svou 306-ku tak jsem to tam taky lepil Nejlepsim je dvojslozkove lepidlo - asi jedinou jeho nevyhodou je, ze kdyz to nalepis, tak uz to nesundas Takze jakakoliv krivost je videt - naporad Citovat
graver Odesláno 9. březen 2004 Odesláno 9. březen 2004 Vzhledem k nízké hmotnosti by to šlo i biadhezívní páskou - podobně jako třeba zadní odrazka u 405. Citovat
Petr605 Odesláno 9. březen 2004 Odesláno 9. březen 2004 Na 205 je to prilepeny (aspon, co jsem videl) tou bisexualni, nebo jakou, paskou...:D ...a drzi to slusne. Citovat
Jarda Muller Odesláno 9. březen 2004 Odesláno 9. březen 2004 Na mého pažouta jsme to lepil obostranou páskou.....a dříži vše už druhý rok .....nezanechává žádné stopy, lihem se to umeje Citovat
graver Odesláno 9. březen 2004 Odesláno 9. březen 2004 Jo, oboustranná je biadhezívní (resp. bisexuální :-)). Má to tu výhodu, že si nepoškodíš lak. Citovat
Honza Odesláno 9. březen 2004 Odesláno 9. březen 2004 Ja tyhle věci lepim lepidlem na autoskla. Lepí to jako svi.... a parchanti zlodějský to jen tak nesundaj. Ale bacha na nepřiměřený množství. Aby to fakt nevylezlo kolem pismen. Fakt stačí jen trošku lepidla a drží. Citovat
Ladis Odesláno 9. březen 2004 Odesláno 9. březen 2004 Honzo : Když jsme u toho lepidla na sklo, jaké máš na mysli? Něco jsem hledal, ale marně. Dej tip. Citovat
roness Odesláno 9. březen 2004 Odesláno 9. březen 2004 Co takhle pritlouct to hrebikama!!!! :cool::cool: Citovat
lkr@cbox.cz Odesláno 9. březen 2004 Odesláno 9. březen 2004 To je sice pekne, ze to zlodeji nesundaji jen tak lehce, ale pokud bude neodbytny tak to sunda. Jenze bohuzel i s novym lakem a to urcite nasere vic nez nejaky napis za dve kila! Ja osobne bych sel do te pasky, nebo jen minimum silikonu. Citovat
michal cermak Odesláno 9. březen 2004 Odesláno 9. březen 2004 .........a nebo jezdi bez nápisu:papa Citovat
lkr@cbox.cz Odesláno 9. březen 2004 Odesláno 9. březen 2004 Jo to je taky moznost, ale jak potom ti lajci a pezotu neznaly lidickove poznaji co to je za auto. Se jim zalibi a misto 406 si koupi ochcavku !!!!! Citovat
petrolinecek Odesláno 10. březen 2004 Autor Odesláno 10. březen 2004 Hele panove, tak ja bych souhlasil s tou bisexualni paskou ,ale kde ji mam koupit a porpipade bude asi vic druhu, takze me poradte jeste to:cool: Citovat
Ladis Odesláno 10. březen 2004 Odesláno 10. březen 2004 Nevím, jestli myslím tu samou pásku, ale oboustranná na koberce s tou textilní bází (je trošku tlustčí) aly myslím že pro tento účel by rozhodně vyhovovala. Dobře vyrovnává rozdíly a lepí jako čert. Tam kde prodávají koberce, PVC. Hornbach, OBI a tak dál. Citovat
Jarda Muller Odesláno 10. březen 2004 Odesláno 10. březen 2004 Žádná kobercovka nebo neco podbného......\"Bisexuální \" oboustranou pásku jsme koupil v Colorenu ( prodejna s barvama ).Je to páska 5mm široká.Prodává se po 2 a 5 metrech. Vubec není pod písmenama a lakem. Žádný zloděj by to neměl pozvat, následně uloupnout. Officiální název nevím.... Citovat
graver Odesláno 10. březen 2004 Odesláno 10. březen 2004 Kobercovku fakt ne, jinak vcelku cokoliv, co nemá mezi vrstvami moc té polyuretanové pěny - pak tam zateče voda a nevydrží to. Já jsem kdysi koupil nějaký Bull přímo pro exteriéry - má to černou barvu, je to tenké a drahé (cca 100,- snad za 3m). Zadní odrazku na 405 neudržela, ale na ten nápis by to stačilo. Jsou ale i levnější. Citovat
impact Odesláno 10. březen 2004 Odesláno 10. březen 2004 Ja koupil normalka v autopotrebach oboustrannou lepici pasku pro automobilisty... nejakej noname vyrobek, ale drzi... jinak je vyrabi firma 3M, takze by to mohly mit v papirnictvich atd... Citovat
petrolinecek Odesláno 11. březen 2004 Autor Odesláno 11. březen 2004 Díky všem, opravdu se dá koupit i v motopotřebách a taky v Colorenu a taky v drogérkách, které jsou zaměřený na barvy laky, silikony, .... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.