Mahel Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 Ahoj ludkovia. Tak na slovensku mame LPG osial tak mam par otazok. Ake mate skusenosi s LPG na 306-kach ? Ake su na 306-kach vihody a nevihody ? Co ma caka a neminie prerobenim auta na LPG? Ake bivaju problemy? Mate niekto nejake foto nadrze v kufri ze ako to tam vizera tak sem hodte foto dik. Citovat
PnR Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Ahoj neviem ako dlho si mas v plane nechat auto a kolko najazdis ale oc som si ja pocital, sa to nevyplati.. okrem zvyseneho opotrebenia motora pocitaj s peknou palkou pri montazi.. nepametam si to uz presne ale potrebujes povolenie od nejakeho uradu ze si to tam mozes dat ( obhliadka + potvrdenie ) a potom montaz.. napr skodovky a nejake dalsie auta mozes prestavovat uplne kludne oni maju nejak vseobecne povolenu prestavbu.. aj ked peugeot robil aj nejake auta na benzin + lpg rozhodne neviem ci sa ti to oplati investovat do 10rocneho auta.. Citovat
Ferry Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 zvysene opotrebeni motoru je jen historicky blabol, kterej platil mozna u skody 120, tim bych se vubec neridil, osobne mam najeto na moji 1.8 16V 300 000km a rozhodne neni nejaka opotrebovana ( tuhle pri sundani olejove vany ani stopa po nejakych usadach karbonu apod ) vyssi pocatecni investice se vrati az po dobe zavisle na poctu najetych kilometru za rok. cili pokud nenajedes alespon 20 000km/rok a nehodlas si to auto nechat alespon dalsi tri nebo pet let, tak to asi nema cenu s predpisy ohledne montaze na slovensku nemuzu radit, to je treba zjistit si u nektere montazni dilny Citovat
yaris1 Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Zdravím, nevím jak je to na slovensku, ale jak bylo napsáno v předešlém příspěvku o tom povolení tak to už neplatí , mé předešlé auto sice nebylo peugeot, montáž mě sice vyšla na 24,000 kč, ale byljsem spokojenej, opravdu záleží kolik ročně najedeš, mě se to zak po 3 letech vrátilo a pak jsem to prodal, mělo to už 19 let takže to tvé má 10 let, to bych neřešil. Při současné ceně benzínu se ti to určo vyplatí. A motor tím netrpí, naopak se mi zdá při jízdě na plyn daleko kultivovanější a kyž jsem potřeboval předjet tak jsem to přepnul na benzín a je to , když máš stříkačku, tak tak jen přepneš na přepínači a ani to nepoznáš. Největší paráda je jak jedeš tankovat, nabereš za pár stovek plnou a jseš vysmátej. Já plyn doporučuji a kdybych si znovu kupoval auto, už by to nebyl nafťák ale zase na plyn. JDI DO TOHO!! Citovat
PnR Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 no ak myslite potom daj vediet co si zistil a kolko co stoji, mozno by som do toho potom siel tiez a vlastne ked mas priame vstekovanie tak pootm nema zmysel prepinat na benzin nie? malo by to mat rovnaky vykon nie? [upravil dne 17.7.2008 PnR] Citovat
Mahel Odesláno 17. červenec 2008 Autor Odesláno 17. červenec 2008 No este uvidim chcem to len ked bude v kufri nadrz tak stratim kufor ktori dost viuzivam. Neviem ci sa da dat ta nadrz miesto rezervi von dole pod auto ci tomu nevadi voda sneh atd: este sa musim na to poinformovat. Neam niekto nejake foto kto uz ma LPG ze ako je ta nadrz? Citovat
PnR Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 http://www.zdruzenie-lpg.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=82&Itemid=35 tak trosku som hladal, nas sa tyka bod 3. tj vybavovanie ( poplatky dokopy 8k) a az potom montaz.. Citovat
lipnicak Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Nez spekulovat kolik za co, tak opravdu je lepsi doptat se v nejake dilne kde to montujou.. Kamos ma na 306 1.4i LPG system pouzivany na jednobodovejch feldach a nic navic neplatil. Pochybuju ze mate nejaky jiny auto. Ja osobne mam nadrz misto rezervy a velikost ty nadrze je maximalni co se do kose na rezervu vesla (dojezd 400km). Co se tyka ochrany nadrze, tak je pouze nastrikana ochranym nastikem na podvozky a multiventil je natren vazelinou. Pak je na nem jeste kryt, takze to nic neudela. Mam to overeny. Pokud se na to vyprdnete, muze to vyoxidovat a pri tankovani vystrelit. Rezervu vozim v kufru tu dojzdovou placatou. O kufr sem tedy neprisel. Bacha na systemy u peugeotu sou 4. 1)Karburator jako u s120, 2)jednobod vstrikovani (podobnej system jako karbec ale ma to jednoduchej pocitac), 3) 4bodový paralerni odvozeny od jednobodu (u toho je system defacto oddelen ma vlastni ECU a vyuziva jen cidla) 4) a posledni 4bodovy sekvencni, kde vstriky LPG sou \"paralerne\" spojeny se vstrikama benzinu a ECU plynu jen upravuje dobu vstriku. Ceny sou cca 1) 15-20t, 2)18-25t, 3)35-40t, 4)32-40t v CZK Citovat
satan1984 Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 uvazujem aj ja o kupe LPG na motor 2.0i 16 v mam ale cabrio tak neviem ci mam moznost niekde napchat tu nadrz Citovat
PnR Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 su nadrze ktore vies vopchat namiesto rezervy... potom staci vyriesit uz len mensi rezervu a snad sa zmesti do kufru a zaberie menej miesta ako nadrz Citovat
satan1984 Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 a su nejake problemy na slovensku s montovanim LPG na peugeoty??ci radsej sa plati nacierno??? Citovat
satan1984 Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 az traz som si vsimol ten link.k tomu 3 bodu to znamena ze 100% dostanem povolenie na prestavbu ked sa s autom nerobili ziadne nedovolene upravy??:myslimalebo je v tom zas nejaky hacik??? Citovat
PnR Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 no tak ja som hladal na nete o tom uz davnejsie veci a je aj slovenske lpg forum takze skus sa skor tam opytat.. urcite budu mat viac skusenosti teoreticky nemaju preco nedovolit, na hociaky benzin sa da namontovat lpg (ked to ide na skode 120 alebo na hummery preco nie na peugeote? ) a okrem toho aj peugeot sam montoval nejaky motor s lpg.. tak mi napadlo.. co keby sa dali zohnat nejake papiere z takeho peugeotu? :) v kazdom pripade ti drzim palce a prajem pevne nervy ozvi sa ako sa ti podarila prestavba Citovat
satan1984 Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 no som zistoval obtelefonovaval atd. a zistil som pre moj pripad ze to nie je mozne ze sa neupravuje moj motor 2,0i 16 v jedine do objemu 1,8i 16v. a na cierno to davat skor asi nechcem.zbytocne problemy na pumpe a zistovanie ci je to legalne montovane alebo nie........ Citovat
EXI.60 Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 Původně zaslal: satan1984 no som zistoval obtelefonovaval atd. a zistil som pre moj pripad ze to nie je mozne ze sa neupravuje moj motor 2,0i 16 v jedine do objemu 1,8i 16v. a na cierno to davat skor asi nechcem.zbytocne problemy na pumpe a zistovanie ci je to legalne montovane alebo nie........ Vysvětli mi ty problémy na pumpě!Na slovensku chtěj vidět při každým tankováním papíry od LPG?Měl jsem auto na LPG,ale toto se mi v česku nestalo. Citovat
satan1984 Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 to zas nie pri kazdom pumpovan nie. stalo sa mi to 2 krat na tej istej pumpe Slovnaft. pytala sa ci je to legalne a ci mam od toho papier. povedal som ze hey ale nemam ho pri sebe.natankovala ale odvtedy som tam uz radsej nechodil aby nezavolala policajtov. Citovat
EXI.60 Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Původně zaslal: satan1984 to zas nie pri kazdom pumpovan nie. stalo sa mi to 2 krat na tej istej pumpe Slovnaft. pytala sa ci je to legalne a ci mam od toho papier. povedal som ze hey ale nemam ho pri sebe.natankovala ale odvtedy som tam uz radsej nechodil aby nezavolala policajtov. Tak to asi neměla co napráci,tak lidi zkoušela.Nevím o co jí šlo:bacha.Stejně kdyby ti auto vybouchlo u tankování,tak by to byla tvoje vina že to máš na černo.Podle mě není jejich povinnost zjištovat u každého auta na LPG jestli to má s papírem nebo ne.Byla to asi jen buzerace! Citovat
satan1984 Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 to hey buzeracia to bola ale co ked by zavolala policajtov? Citovat
EXI.60 Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Původně zaslal: satan1984 to hey buzeracia to bola ale co ked by zavolala policajtov???? To by byl asi fakt průser.Já radši zastávám legální-uděláš nehodu,nebo něco vyhodíš do vzduchu a pojištovna z tvého poviného ručení nic nezaplatí-zaplatíš to ze svého.Dnes jdou škody do milionů-vyplatí se ušetřit pár tisíc?Jestli montáž stojí 15 nebo 20 tisíc je už skoro jedno.Vždyt jedeš hned za polovinu po vyjetí z montáže!Pak se ti už jen vše vrací do kapsy. Citovat
satan1984 Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 to hey ale pokial nemas schvalene auto na prestavbu?? co potom??? este jedna otazocka kolko stoji CNG a LPG v CZ??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.