TWISTR Odesláno 8. březen 2004 Odesláno 8. březen 2004 Ahoj, prosím o radu. Moc možností nemám, byla to past jako hrom, ale jak z ní aby to nestálo mailant. Auto P 205, 1.4 XS, r.v. 88, motor monoblok, koupeno v listopadu 03, motor údajně 120000 (nechová se špatně, je znát slušné zacházení). Na autě bohužel brutální tuning předku – velmi krátké a měkké pružiny takže auto jezdilo v dorazech. V únoru napravováno (mimo rovné silnice nejezditelné) - zvednuto na originál pružiny + nové tlumiče. Od prvního km po zvednutí km výrazné problémy - prudký tlukot do pedálů a volantu zejména při vytočení do otáček na dvojku a trojku, hlučnost předku, jemné vibrace volantu ve vyšších rychlostech, v nízkých rychlostech velmi viditelné horizontální vibrace celého předku, při prudkém rejdu „přeskočení“ v řízení. 90 % potíží ustane při nabrání spolujezdce. Ještě před objevením problému mým stálým servisem (malá dílna nedělající pežoty) konstatováno: - těžce chycený zadní pravý silentblok motoru, cvakající uchycení pravé poloosy v převodovce, lehce jetý vnější kloub pravé poloosy. - dobré kotouče, ložiska, čepy, ramena nevypadají jetě - volnější řízení Po konzultacích příznaků s několika pežotáři (odhad na blbou poloosu) jsem zajel do malého servisu dělajícího francouze. Mechanikem vysloveno podezření na příčinu v uložení poloosy v převodovce, ale provedena výměna pravé poloosy - repas. Bez zlepšení. Cestou domů jsem se stavil u bývalého servisáka. Poté co se projel a vyslechl informaci o výměně poloosy nezávisle bez prohlídky konstatoval možný problém v uložení poloosy v převodovce. V průběhu minulého měsíce vyzkoušeno se zimáky i letňáky kvůli vyvážení kol, bez vlivu. Kudy tedy jít?? - zkusit druhou poloosu cca 3000 Kč? - vyměnit urvaný silenblok? To udělám stejně. - ramena a čepy – vypadají dost slušně, ale lehce to táhne doprava - zkusit tu převodovku – koupit vabank nějakou starou nebo zkusit vyměnit to uložení Máte někdo podobnou zkušenost??? Poraďte kudy jít??? Že by ta převodovka dělala takovej bordel a tak hrozně ky(i)klala celým autem?? Citovat
Ladis Odesláno 9. březen 2004 Odesláno 9. březen 2004 Fíha, to je ranec informací a problémů... Sestři, podejte skalpel, bude se řezat! No, ten silentblok na motoru bych vymněnil asi jako první. A k tomu bych přidal čepy řízení (každý za 250, žádná podstatná položka a jistota). K tomu zřejmně druhou převodku řízení. Jestli to přeskakuje, tak to bych v tom vůbec nejezdil. Jedině s vysokou životní pojistkou. Když jsou kotouče dobrý, jen mně tak napadá shodit kolo a jenom zkusmo protočit kotoučem a pupitáskem promněřit kolik hází na autě. Není někde kolem uložení kola taky chybka? Když byl dosavadní jízdní režim tak divokej? Nejsem profi opravář, jen se tím hodně zabývám... Taky sem mněl problémy s hnacíma hřídelema, taky sem řešil před nedávnem předek. Možná když jsi dal druhou poloosu, tak se něco zlepšilo, ale v tom chumlu vybrací sis toho nevšimnul. Že by to bylo až tak hrozný s tím uložením? Citovat
Rebik Odesláno 9. březen 2004 Odesláno 9. březen 2004 Silentblok motoru bych měnil hned, vůli čepů řízení musí mechanik poznat, takže podle kontroly, spíš bych dal nové silony do těla řízení, resp. se podíval na jeho hřeben. Monobloky jsou obecně problematické, většinou se předelávali na klasické a pokud tomu někdo dával záhul, převodovka může být v háji, jenže kde ji sehnat? Citovat
oddie Odesláno 9. březen 2004 Odesláno 9. březen 2004 Ty vibrace, v závislosti na zatížení motoru (vytočení) a rychlosti jsou nejspíš dané špatným vnitřním kloubem na poloose, nebo přímo v převodovce. Pokud jde o celek, tak monoblok je prostě průser, a nechtěl bych jej ani zadarmo. Obávám se, že nejlevnější řešení bude se toho auta zbavit (by? se ztrátou), a pořídit si něco jiného. Jako druhý nejlevnější postup (i když o dost dražší) bych viděl výměnu toho pos.... monobloku za nějaký jiný agregát. Citovat
TWISTR Odesláno 9. březen 2004 Autor Odesláno 9. březen 2004 Silentblok půjde nový to je jasné, čepy řízení jsou nové, tam problém nebude. Ta druhá poloosa se jevila na zvedáku slušně, ale ještě ji nechám prohlídnout. Tohodle se asi těžko zbavím. Jak by to kdokoliv projel, hodil by mně to na hlavu takže to budu muset řešit. Vašenda v prosinci nabízel nějaké monobloky. Jsou ještě k mání? Že by se z nich vybralo potřebné do té převodovky?? Příp. vyměnit celej blok?? Asi mně nezbyde než objet vrakáče na Pardubicku:-(( Citovat
Rebik Odesláno 9. březen 2004 Odesláno 9. březen 2004 Monoblok jsme vyhodili, protože jsme nečekali, že by ho vůbec někdo chtěl. Ale přestavíme ti to -)))) na normální motor. Ještě takový tip, jezdíme do Krasnic u Litošic a souseda máme hodně slušného mechanika Pavla Pecolda 603184840. My mu tedy hlavně vozíme čerpadla což je ti jedno, ale třeba by ti pomohl, zkušeností má dost a máš to pět km. Citovat
oddie Odesláno 9. březen 2004 Odesláno 9. březen 2004 Zbavit se dá čehokoliv, záleží jen a pouze na ceně. Podobnými vraky už se zabývám dost dlouho, takže opakuji: nejmenší ztráta je se toho zbavit. Ale dělej, jak myslíš... Jak se prosím \"jeví poloosa na zvedáku\"??? Na zvedáku poznáš akorát tak roztrženou manžetu, jinak kulový. Na zjištění, jestli je poloosa OK, se musí vyndat - a i tak to v některých případech nejde v ruce poznat, až když se rozebere! Přesně tenhle problém jsem tu popisoval cca před dvěma lety, v příspěvku \"vibrace agregátu\", nebo tak nějak, od té doby jsem to na různých autech řešil několikrát. Citovat
TWISTR Odesláno 9. březen 2004 Autor Odesláno 9. březen 2004 Rebik děkuju za tip. Zkusím toho Pecolda, mám ho přes kopec a případně bych se na vás obrátil s přestavbou na jinej motor. No ale ještě zkusím tu druhou poloosu. Známá má taky P 205 a měla úplně stejný problém se všemi příznaky, vyřešily to obě poloosy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.