Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ještě sundej tapec u spolujezdce kde prochází ty kabely kastlí (kulatej černej konektor) a koukni jestli z něho vedou ty 2 dráty (721, 722). :myslim

Odesláno
Původně zaslal: ladoun

Tak jsem dneska sehnal displej na teploměr ve Slušticích za 500, ale ukazuje jen 3 čárky čídlo mam v zrcátku asi to bude někde v drátech. v tý zásuvce mam asi 7 drátku nevíte někdo proč je jich tam tolik?

tyy jo za 500 :o na vrakaci v Hodkovicich u Jesenice jich mel plnou krabici za 200Kc kus

Mno pokud to ukazuje jen tri carky je nekde prerusenej obvod, setkal jsem se s tim, ze sice byly natazeny draty ve dverich od zrcatka ke konektoru v A sloupku a draty od displeje do konektoru pod popelnikem u radici paky, ale chybelo propojeni od toho konektoru pod popelnikem ke konektoru v A sloupku, takze bylo treba dotahnout tenhle kousek pod palubkou ( originalne ty draty vedou stredovym tunelem pod sedacku spolujezdce a pak pod plastovym oblozenim praveho prahu k A sloupku

Odesláno

Čau Ferry ja jsem ten co ti v pátek volal kvuli tomu čidlu na tu teplotu vody. jinak to mám jak píšeš. takže jsem to natáhl od dveří do palubky a už to ukazuje. Na ty Hodkovice jsem uplně zapomněl no ted s tím už nic nenadělám.

Odesláno
Původně zaslal: ladoun

no nejde to se nedá nic delat, ale tahat ty dráty ze dveří dovnitř je docela hustota.

to mi povídej já je tahal v únoru když jsem dělal elektrické zrcátka ,venku bylo okolo nuly;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...