Dave_k Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Ještě sundej tapec u spolujezdce kde prochází ty kabely kastlí (kulatej černej konektor) a koukni jestli z něho vedou ty 2 dráty (721, 722). Citovat
ladoun Odesláno 16. červenec 2008 Autor Odesláno 16. červenec 2008 no tak od ty svorkovnice z toho kulatýho už dráty nepokračujou. takže je budu muset natáhnout. a pak to snad už konečně bude ukazovat. Citovat
Guest servisman Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 takže napojit a budeš spokojen Citovat
ladoun Odesláno 16. červenec 2008 Autor Odesláno 16. červenec 2008 já myslim ,že jo. pak dám vědet Citovat
ladoun Odesláno 17. červenec 2008 Autor Odesláno 17. červenec 2008 tak a už to ukazuje. od dveří až do přístrojovky jsem natáhl dráty. hurá a je to. Citovat
Ferry Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Původně zaslal: ladoun Tak jsem dneska sehnal displej na teploměr ve Slušticích za 500, ale ukazuje jen 3 čárky čídlo mam v zrcátku asi to bude někde v drátech. v tý zásuvce mam asi 7 drátku nevíte někdo proč je jich tam tolik? tyy jo za 500 na vrakaci v Hodkovicich u Jesenice jich mel plnou krabici za 200Kc kus Mno pokud to ukazuje jen tri carky je nekde prerusenej obvod, setkal jsem se s tim, ze sice byly natazeny draty ve dverich od zrcatka ke konektoru v A sloupku a draty od displeje do konektoru pod popelnikem u radici paky, ale chybelo propojeni od toho konektoru pod popelnikem ke konektoru v A sloupku, takze bylo treba dotahnout tenhle kousek pod palubkou ( originalne ty draty vedou stredovym tunelem pod sedacku spolujezdce a pak pod plastovym oblozenim praveho prahu k A sloupku Citovat
ladoun Odesláno 17. červenec 2008 Autor Odesláno 17. červenec 2008 Čau Ferry ja jsem ten co ti v pátek volal kvuli tomu čidlu na tu teplotu vody. jinak to mám jak píšeš. takže jsem to natáhl od dveří do palubky a už to ukazuje. Na ty Hodkovice jsem uplně zapomněl no ted s tím už nic nenadělám. Citovat
Guest servisman Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 spokojen nade vše hlavně že už je funkční Citovat
Guest servisman Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 pěkný jen škoda že nelze PP Citovat
ladoun Odesláno 20. červenec 2008 Autor Odesláno 20. červenec 2008 no nejde to se nedá nic delat, ale tahat ty dráty ze dveří dovnitř je docela hustota. Citovat
Guest servisman Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Původně zaslal: ladoun no nejde to se nedá nic delat, ale tahat ty dráty ze dveří dovnitř je docela hustota. to mi povídej já je tahal v únoru když jsem dělal elektrické zrcátka ,venku bylo okolo nuly;) Citovat
Kdo Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Původně zaslal: MJSytic Jen na teplotu za 500??? Ty woe to je drahý :roll Že jo?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.