Miku Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 to bure_406 , o chlastu se tu nezmiňuji schválně,jelikož pak už by vodu jel každý (i ti japonci s foťákama :D:D ) já mám raději plachtění , ale má bytná raději plácá pádlama Hadra , jestli není mezi váma žádný zkušený vodák , tak se neboj dívat kolem a přiučíš se, když se párkrát uděláš Obzvláště Český Krumlov se mi líbil (dudák hrající na mostě byl boží - ale už je to dávno:nevim ) Citovat
KoudaK Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 Já jel Vltavu z Vyšáku (Vyšší Brod) 3x a měl jsem s sebou vždy: 2x pantofle (jedny do vody a jedny na souš) 1X pevná obuv.. Večer se hodí.. 1x šustákovou bundu.. Něco na hlavu,Kšiltovku nebo klobouk.. (Hodí se) No a pak hadry na spaní a spacák. A to vše jsem měl v plastovým barelu nebo v lodním vaku.. Sekera,kotlík atd... A co se týče helmy a vesty tak snad jedině pro děcka na těch pár splavů co na tý řece je jinak to nemá smysl... Já jí tam nikdy něměl a jsem tu... Citovat
Hadra Odesláno 21. červenec 2008 Autor Odesláno 21. červenec 2008 Šmarja, proč jste mi nikdo neřekl, že se na té vodě tolik chlastá? Nakonec jsme to otočili jen na jednom jezu. Počasí ve čtvrtek teda pěkně naprd, všechno mokrý z deště, ale potom bylo fajn, jen toho piva a rumu a slivovice jsem tolik najednou asi ještě nevypil. Nicméně je tam lidí, jak mravenců. Citovat
RychJ-1 Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Voda z minulého roku... :D:D Kdo uhádne kdo jsem já,vyhraje panáka... Citovat
Kurt Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Hadra: tak vítej zpátky! Taky jste zkoušeli vožrat komáry? Citovat
Hadra Odesláno 26. červenec 2008 Autor Odesláno 26. červenec 2008 Kurte kdyby jenom komáry. Já mám čéče z kempů tolik kamarádů, ale nepamatuju si je Co vím jistě, tak příště ssebou neberu kytaru, to starání o ni je naprd a nemůžeš pořádně válčit. Geniální je pizza na vodě, tam z nás budou mít zážitek ještě hodně dlouho. Ale podruhý bych to už asi nejel, chtělo by to něco živějšího, ta Vltava sotva teče. A těch lidí je tam opravdu moc, přišla mi to taková rejžovací atrakce a romantika je v pr.... Citovat
RychJ-1 Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Hadra: Vltava sotva teče? Zkus Berounku a pak si povíme... Citovat
peugeotkovic Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 lidičky:mrk no to je nádhera:aut ta relaxační videjka:mrk škoda že mě nejde i zvuk.. Citovat
Kurt Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Co mají nějaký relaxační videa společnýho s Vltavou? Fakt se nemusíš vyjadřovat ke všemu. Hadra: no já z toho udělal ten stejný závěr - jel jsem to, líbilo, ale že bych se tam musel tlačit opakovaně, to zas né. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: Hadra Kurte kdyby jenom komáry. Já mám čéče z kempů tolik kamarádů, ale nepamatuju si je Co vím jistě, tak příště ssebou neberu kytaru, to starání o ni je naprd a nemůžeš pořádně válčit. Geniální je pizza na vodě, tam z nás budou mít zážitek ještě hodně dlouho. Ale podruhý bych to už asi nejel, chtělo by to něco živějšího, ta Vltava sotva teče. A těch lidí je tam opravdu moc, přišla mi to taková rejžovací atrakce a romantika je v pr.... Jestli chceš, vezmu tě na divoký Labe Citovat
peugeotkovic Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: Kurt Co mají nějaký relaxační videa společnýho s Vltavou? Fakt se nemusíš vyjadřovat ke všemu. Hadra: no já z toho udělal ten stejný závěr - jel jsem to, líbilo, ale že bych se tam musel tlačit opakovaně, to zas né. no taky tam krásně teče voda,taky:aut Já na to narazila právě na tom jeho odkaze na fotky,no:) [upravil dne 26.7.2008 peugeotkovic] Citovat
Kurt Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: peugeotkovic no taky tam krásně teče voda,taky:aut Ještě klika, že nám tu nereportuješ zážitky z koupelny - tam taky teče voda. Citovat
peugeotkovic Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: peugeotkovic no taky tam krásně teče voda,taky:aut Ještě klika, že nám tu nereportuješ zážitky z koupelny - tam taky teče voda. no to fakt nehrozí.. to neboj:mad: Citovat
Katchi Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Já su taky vodák za 14 dní vyrážíme na Vltavu...klasika... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.