MJSytic Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 Tak se musím pochlubit. Moje mnohadenní podrobná teoretická příprava (tímto děkuji mému školiteli Ferrymu) vyústila tento víkend, kdy jsem přešel do praxe. Začal jsem v pátek večer a skončil v sobotu pozdě večer Musím říct, že po těchto zkušenostech se nedivým, že za instalaci CZ chtějí v servisech okolo 1500,- já bych to už za míň taky nedělal :-) Největší problémem se nakonec ukázala velikost mých rukou, protože je tam všude přístup, jak k penězům. Naštěstí byly všude očka na zachycení táhel, takže bylo prakticky dané, kam umístit motorek. Dále mě dosti zdrželo provrtávání průchodek dveří a v neposlední řadě i „krátkost“ dodávané kabeláže, kdy jsem musel trošku improvizovat a všechny kabely o zhruba 30cm nastavit (naštěstí bylo čím, i když správnou barevnost už bohužel dodržet nešlo). Ovšem třešničkou na pověstném dortu bylo protažení kabelů kolem okna 3.dveří a jejich prostrčení gumovou průchodkou – ještě teď mě chytají křeče do prstů Po úspěšném zapojení a vyzkoušení bylo potřeba ještě trochu doladit délku táhle ve dveřích, protože na dálku se sice auto zamklo/odemklo, ale při použití klíče se projevila krátkost táhel a odemkly se vždy jen ty jedny dveře. Teď již vše funguje jak má a jsem rád, že to mám z krku :-) A zde několik foto pro představu: Citovat
MJSytic Odesláno 14. červenec 2008 Autor Odesláno 14. červenec 2008 7 [upravil dne 14.7.08 MJSytic] Citovat
RaCes Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 takyto navodik sa tu urcite dakomu zijde ... Citovat
OK406 Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 Ať slouží k plné spokojenosti:super Citovat
RaT21 Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 Mne sa ten navod zide. Som na central s DO zvyknuty a v 106 ho nemam. Len sa bojim kupit nejaky \"lacak\", aby to niekto neotvoril kalkulackou. Ale zase nechcem kupovat nieco zbytocne drahe. Citovat
kujon106 Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 paráda, pěkná práce co krytka, došla? Citovat
MJSytic Odesláno 14. červenec 2008 Autor Odesláno 14. červenec 2008 Děkuji všem za chválu:). Zase až tak dobrý návod to není. Počítal jsem , že udělám podrobnější, ale jak jsem se do toho čím dál víc zamotával, tak chuť fotit byla čím dál menší. Navíc ve 3 ráno už to člověku moc nemyslí kujon 106: Vidíš, já na to úplně zapomněl - hlava plná centrálu:mrk. Ještě jsem s Petrem nemluvil, ale jestli došlo k předání, tak mi jí určitě nezapře. Každopádně moc děkuji - ani jsem se tě nezeptal, co jsem dlužen:mad: [upravil dne 14.7.08 MJSytic] Citovat
MJSytic Odesláno 14. červenec 2008 Autor Odesláno 14. červenec 2008 Původně zaslal: RaT21 Mne sa ten navod zide. Som na central s DO zvyknuty a v 106 ho nemam. Len sa bojim kupit nejaky \"lacak\", aby to niekto neotvoril kalkulackou. Ale zase nechcem kupovat nieco zbytocne drahe. No já když jsem viděl, jak jsou u 106 dělaný zámky, tak otevřít u ní dveře je asi to nejmenší :bacha Citovat
kujon106 Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 Jj, Péťa jí má u sebe No a bude to drahý hochu :D Citovat
MJSytic Odesláno 15. červenec 2008 Autor Odesláno 15. červenec 2008 Původně zaslal: kujon106 Jj, Péťa jí má u sebe No a bude to drahý hochu :D A jejejej:o Tak povídej Citovat
kujon106 Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Bude tě to stát přesně jedno pivo (prosim ne žádnej utrejch s možnými dalščími následky ) a splatnost je na nejbližšim sraze, kde se potkáme Citovat
MJSytic Odesláno 15. červenec 2008 Autor Odesláno 15. červenec 2008 Původně zaslal: kujon106 Bude tě to stát přesně jedno pivo (prosim ne žádnej utrejch s možnými dalščími následky ) a splatnost je na nejbližšim sraze, kde se potkáme OK:super, domluveno díky Jen doufám, že se na nějakej sraz někdy dostanu:nevim Citovat
Alesek Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Já jsem koupil tuto sadu http://aukro.cz/item399371911_centralni_zamykani_na_dalkova_ovladani.html instalace mi trvala cca 3 hodinky, nejhorší bylo že všude málo místa, a v této sadě mi kabeli v klidu vystačili centrál funguje solidně, ale ještě bych ho chtěl napojit aby mi blikli blinkry při otevření a zamčení, poradí někdo? jinak jsem spokojen:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.