Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak se musím pochlubit. Moje mnohadenní podrobná teoretická příprava (tímto děkuji mému školiteli Ferrymu) vyústila tento víkend, kdy jsem přešel do praxe. Začal jsem v pátek večer a skončil v sobotu pozdě večer :D

Musím říct, že po těchto zkušenostech se nedivým, že za instalaci CZ chtějí v servisech okolo 1500,- já bych to už za míň taky nedělal :-)

Největší problémem se nakonec ukázala velikost mých rukou, protože je tam všude přístup, jak k penězům. Naštěstí byly všude očka na zachycení táhel, takže bylo prakticky dané, kam umístit motorek. Dále mě dosti zdrželo provrtávání průchodek dveří a v neposlední řadě i „krátkost“ dodávané kabeláže, kdy jsem musel trošku improvizovat a všechny kabely o zhruba 30cm nastavit (naštěstí bylo čím, i když správnou barevnost už bohužel dodržet nešlo).

Ovšem třešničkou na pověstném dortu bylo protažení kabelů kolem okna 3.dveří a jejich prostrčení gumovou průchodkou – ještě teď mě chytají křeče do prstů :D

Po úspěšném zapojení a vyzkoušení bylo potřeba ještě trochu doladit délku táhle ve dveřích, protože na dálku se sice auto zamklo/odemklo, ale při použití klíče se projevila krátkost táhel a odemkly se vždy jen ty jedny dveře. Teď již vše funguje jak má a jsem rád, že to mám z krku :-)

A zde několik foto pro představu:

post-0-14109601419636_thumb.jpg

Odesláno

Mne sa ten navod zide. :) Som na central s DO zvyknuty a v 106 ho nemam. Len sa bojim kupit nejaky \"lacak\", aby to niekto neotvoril kalkulackou. Ale zase nechcem kupovat nieco zbytocne drahe.

Odesláno

Děkuji všem za chválu:). Zase až tak dobrý návod to není. Počítal jsem , že udělám podrobnější, ale jak jsem se do toho čím dál víc zamotával, tak chuť fotit byla čím dál menší:nevim. Navíc ve 3 ráno už to člověku moc nemyslí :D

kujon 106: Vidíš, já na to úplně zapomněl - hlava plná centrálu:mrk. Ještě jsem s Petrem nemluvil, ale jestli došlo k předání, tak mi jí určitě nezapře. Každopádně moc děkuji - ani jsem se tě nezeptal, co jsem dlužen:mad:

[upravil dne 14.7.08 MJSytic]

Odesláno
Původně zaslal: RaT21

Mne sa ten navod zide. :) Som na central s DO zvyknuty a v 106 ho nemam. Len sa bojim kupit nejaky \"lacak\", aby to niekto neotvoril kalkulackou. Ale zase nechcem kupovat nieco zbytocne drahe.

No já když jsem viděl, jak jsou u 106 dělaný zámky, tak otevřít u ní dveře je asi to nejmenší :D:bacha

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Bude tě to stát přesně jedno pivo (prosim ne žádnej utrejch s možnými dalščími následky :D ) a splatnost je na nejbližšim sraze, kde se potkáme :D

OK:super, domluveno díky ;) Jen doufám, že se na nějakej sraz někdy dostanu:nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...