saroskaluksa Odesláno 13. červenec 2008 Odesláno 13. červenec 2008 Ahoj, mám problém. Po průjezdu velkou kaluží mi přestane moje 406 HDi za 2min jít do otáček. Prostě nejde víc než 2000 otáček za 30min už ale 2600 zas po další době 3200 a po čase zas najednou bum a jede to normálně. Nechápu, nevim a ani v peugeotu nikdo nic. Nemáte někdo nějáký nápad. Vzducháč sem hned sundal mokrej nebyl. Nikde znatelně jako víc voda u motoru nebyla, prostě nic extra. Děkuju Citovat
saroskaluksa Odesláno 15. červenec 2008 Autor Odesláno 15. červenec 2008 nikdo nemá žádnej nápad ani tušení? Citovat
saroskaluksa Odesláno 18. červenec 2008 Autor Odesláno 18. červenec 2008 tak zas sem vymet kaluž a zapoměl na to, že to zas půl hod nepojede a bylo vymalováno. Nenapadá někoho něco? Citovat
Berkoff Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 voda v sani? spatne sani? dira nekde kam se dostane voda, a je vymalovano? turbo? Citovat
Ferry Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 vyhybat se velkym louzim, ono to sice efektne vypada, kdyz voda z podbehu strika vysoko a siroko daleko ale rozhodne to neni efektivni pro auto, voda se pak muze lehce dostat do sani a je zadelano na problem, v nejhorsim pripade ti to nasaje do motoru a jelikoz voda neni stlacitelna, konci takovy pripad znicenym motorem - ohnute ojnice, klikovka atd Citovat
Guest minimaxa Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 pomuže v tomto případě spodní kryt motoru? řekl bych že to hodně usnadní Citovat
Berkoff Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 jj, mlada tam taky \"susplech\" nema, a ma zadelanej celej motor az nahore na hlinikovym sani nejhorsi je ze voda caka i na alternator atd, a secko pude brzy taky do kelu ... Citovat
Gargamell Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Vy mě děsíte... když je někde taková pěkná velká loužička... s velkou chutí jí projedu. Jako malej Kryt motoru tam tedy mám. Citovat
janou Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Máš aj krytky na podblatníkoch ? Také malé oválne. Ja som tiež behol do mláky (FEST), zahltil som filter a odpravil váhu vzduchu. Filter bol ako špongia,plný vody. Podplastovým podblatníkom na ľavej strane je nasávací otvor sania (p406 2,0hdi 80kw).Pri vyššej rýchlosti je objem nasávaného vzduch dosť vysoký. Citovat
djlucky Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 moj kamarat tak skoncil v zahranici, hovoril ze ani nebola nejake velka mlaka ale presiel cez nu s P307 a zrusil motor nadobro Citovat
saroskaluksa Odesláno 18. červenec 2008 Autor Odesláno 18. červenec 2008 kryt motoru mám a louže rozhodně neberu naschvál ale díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.