Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám problém. Po průjezdu velkou kaluží mi přestane moje 406 HDi za 2min jít do otáček. Prostě nejde víc než 2000 otáček za 30min už ale 2600 zas po další době 3200 a po čase zas najednou bum a jede to normálně. Nechápu, nevim a ani v peugeotu nikdo nic. Nemáte někdo nějáký nápad. Vzducháč sem hned sundal mokrej nebyl. Nikde znatelně jako víc voda u motoru nebyla, prostě nic extra. Děkuju

Odesláno

vyhybat se velkym louzim, ono to sice efektne vypada, kdyz voda z podbehu strika vysoko a siroko daleko ale rozhodne to neni efektivni pro auto, voda se pak muze lehce dostat do sani a je zadelano na problem, v nejhorsim pripade ti to nasaje do motoru a jelikoz voda neni stlacitelna, konci takovy pripad znicenym motorem - ohnute ojnice, klikovka atd

Odesláno

pomuže v tomto případě spodní kryt motoru? řekl bych že to hodně usnadní :roll

Odesláno

jj, mlada tam taky \"susplech\" nema, a ma zadelanej celej motor az nahore na hlinikovym sani :( nejhorsi je ze voda caka i na alternator atd, a secko pude brzy taky do kelu ...:(

Odesláno

Máš aj krytky na podblatníkoch ? Také malé oválne. Ja som tiež behol do mláky (FEST), zahltil som filter a odpravil váhu vzduchu. Filter bol ako špongia,plný vody. Podplastovým podblatníkom na ľavej strane je nasávací otvor sania (p406 2,0hdi 80kw).Pri vyššej rýchlosti je objem nasávaného vzduch dosť vysoký.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...