razor Odesláno 12. červenec 2008 Odesláno 12. červenec 2008 Zdravím všechny... Tak jakýpak máte zkušenosti s policií a tuningem ?? Za co a jak vysoký byly pokuty ? (neony,kola,nárazníky atd tad.... ) Citovat
Lentilka Odesláno 12. červenec 2008 Odesláno 12. červenec 2008 no já jsem čistej:D no do té doby než mě zastaví a zjistí že nemám koncovej tlumič, ale kamoš včera dostal pokutu za to že mu to řve... kat ven a pak jen trubku a pruchozi koncovku:D Citovat
čakom Odesláno 12. červenec 2008 Odesláno 12. červenec 2008 Jednou mi vyhrožovali za folie. řekl jsem jim že jsem to tak koupil tak mě pro tentokrát pustili:D Citovat
Ericce Odesláno 13. červenec 2008 Odesláno 13. červenec 2008 kamošovi dali pokutu za pneu. mel jinej rozmer jak v techničáku. rozdil byl jen v profilovem číslu. a taky ho točili za LED diody v parkovačkách a osvetleni špz. taky jim vysvetloval, že je to ledové bíla barva ale oni porad svoje, že nejsou slepí, že vona je modra. ono spíš jim vadilo, že to autí ma potunené. tady na slovensku policie hodne jde po tunerech. taky mu rikali, že mu vejfuk poradne rve ale za to jediny mu pokutu nedali.dalsimu kamaradovi chteli zevrat ridicak ze misto 13\" kol tam mel 15\". vzdyt to je smesny hold co narobime. musime se branit jak umyme. treba tim, že už jsem to tak koupili Citovat
Edison Odesláno 13. červenec 2008 Odesláno 13. červenec 2008 Původně zaslal: Ericce kamošovi dali pokutu za pneu. mel jinej rozmer jak v techničáku. rozdil byl jen v profilovem číslu. a taky ho točili za LED diody v parkovačkách a osvetleni špz. taky jim vysvetloval, že je to ledové bíla barva ale oni porad svoje, že nejsou slepí, že vona je modra. ono spíš jim vadilo, že to autí ma potunené. tady na slovensku policie hodne jde po tunerech. taky mu rikali, že mu vejfuk poradne rve ale za to jediny mu pokutu nedali.dalsimu kamaradovi chteli zevrat ridicak ze misto 13\" kol tam mel 15\". vzdyt to je smesny hold co narobime. musime se branit jak umyme. treba tim, že už jsem to tak koupili Jsem si nějak nevšim, že by rozměry kol byly v Osvědčení... Citovat
Medvěd Odesláno 13. červenec 2008 Odesláno 13. červenec 2008 Na Slovači už nevozí OTP, ale hezky celý TP složený jak harmoniku - a tam si samozřejmě polda přečte všechno. Citovat
f3Rd@ Odesláno 13. červenec 2008 Odesláno 13. červenec 2008 Ja zatim zadna pokuta, na folie nic nenamitali a na kola taky ne. Sice se blbe divali na nedodelany zadni naraznik, ale nerekli ani popel. Citovat
Edison Odesláno 13. červenec 2008 Odesláno 13. červenec 2008 Původně zaslal: Medvěd Na Slovači už nevozí OTP, ale hezky celý TP složený jak harmoniku - a tam si samozřejmě polda přečte všechno. Tak to maj blbý.. hoši, no... My přejdem na čipový OTP... :-)) Citovat
MALE FROG Odesláno 13. červenec 2008 Odesláno 13. červenec 2008 Tak me hezky poprudily pri silnicni prohlidce, prisel chlupac a zacal kola(mam je v tp ale nevozim ho)snizeny hm zadni kola v blatniku,vyfuk(je tam supersprint s atestem),pak me dal pokutu za to ze mam sjety gumy ani je nemeril sel na to z baterkou mel to v oku:super ty gumy maji 4mm:myslim nejdriv chtel 500kilo za kolo nakonec sem ho ukecal na 500kilo za vsechny... a dali me 2dny ultimatum ze si mam dat novy pneu...dobre ne? a jeste mu vadila samolepka z milovic na bocnim okne:bacha Citovat
Edison Odesláno 13. červenec 2008 Odesláno 13. červenec 2008 Původně zaslal: MALE FROG Tak me hezky poprudily pri silnicni prohlidce, prisel chlupac a zacal kola(mam je v tp ale nevozim ho)snizeny hm zadni kola v blatniku,vyfuk(je tam supersprint s atestem),pak me dal pokutu za to ze mam sjety gumy ani je nemeril sel na to z baterkou mel to v oku:super ty gumy maji 4mm:myslim nejdriv chtel 500kilo za kolo nakonec sem ho ukecal na 500kilo za vsechny... a dali me 2dny ultimatum ze si mam dat novy pneu...dobre ne? a jeste mu vadila samolepka z milovic na bocnim okne:bacha Služební číslo, neplatit na místě, klidně bych to nechal do správního řízení a ještě bych to dal inspekci a TV Nova. :-D Citovat
Vertex Odesláno 13. červenec 2008 Odesláno 13. červenec 2008 Původně zaslal: Edison Původně zaslal: MALE FROG Tak me hezky poprudily pri silnicni prohlidce, prisel chlupac a zacal kola(mam je v tp ale nevozim ho)snizeny hm zadni kola v blatniku,vyfuk(je tam supersprint s atestem),pak me dal pokutu za to ze mam sjety gumy ani je nemeril sel na to z baterkou mel to v oku:super ty gumy maji 4mm:myslim nejdriv chtel 500kilo za kolo nakonec sem ho ukecal na 500kilo za vsechny... a dali me 2dny ultimatum ze si mam dat novy pneu...dobre ne? a jeste mu vadila samolepka z milovic na bocnim okne:bacha Služební číslo, neplatit na místě, klidně bych to nechal do správního řízení a ještě bych to dal inspekci a TV Nova. :-D Jj, takový chytráky, který hned začnou o služebním čísle, mám nejraději Citovat
Edison Odesláno 13. červenec 2008 Odesláno 13. červenec 2008 Původně zaslal: Vertex Původně zaslal: Edison Původně zaslal: MALE FROG Tak me hezky poprudily pri silnicni prohlidce, prisel chlupac a zacal kola(mam je v tp ale nevozim ho)snizeny hm zadni kola v blatniku,vyfuk(je tam supersprint s atestem),pak me dal pokutu za to ze mam sjety gumy ani je nemeril sel na to z baterkou mel to v oku:super ty gumy maji 4mm:myslim nejdriv chtel 500kilo za kolo nakonec sem ho ukecal na 500kilo za vsechny... a dali me 2dny ultimatum ze si mam dat novy pneu...dobre ne? a jeste mu vadila samolepka z milovic na bocnim okne:bacha Služební číslo, neplatit na místě, klidně bych to nechal do správního řízení a ještě bych to dal inspekci a TV Nova. :-D Jj, takový chytráky, který hned začnou o služebním čísle, mám nejraději To je jasný. Komu by se líbilo, kdyby si na jeho služební postup chtěl někdo oprávněně stěžovat, že jo. :-D Na to mám jednu dobrou radu: Nedat ke stížnosti podnět, tj. postupovat při silničních kotrolách podle zákona. ;-) Nebo chceš tvrdit, že postup tohoto konkrétního orgánu byl vpořádku??? Ono... kdo chce psa býti, hůl si najde vždy. Jde o to, aby ta hůl byla taky \"podle pravidel\". ;-) [upravil dne 13.7.2008 Edison] Citovat
Fakir Odesláno 13. červenec 2008 Odesláno 13. červenec 2008 Původně zaslal: Vertex Jj, takový chytráky, který hned začnou o služebním čísle, mám nejraději Teda promiň, ale v okamžiku, kdy se začne policajt chovat nekorektně a vymýšlet si píčoviny, tak bych šel taky po služebním čísle. Někteří si na silnicích hrajou na bohy. Citovat
Edison Odesláno 13. červenec 2008 Odesláno 13. červenec 2008 Jojo.. Já se taky dostal do nepatrné lapálie s takovým jedním orgánem. Nejdřív mě zastavil kvůli nějaký kravině. Když se mu nepovedlo mi ji prokázat, tak chtěl vidět povinou výbavu... No to si naběhl... Citovat
Ericce Odesláno 13. červenec 2008 Odesláno 13. červenec 2008 Jsem si nějak nevšim, že by rozměry kol byly v Osvědčení... tak tak, hezky celej a složenej jak harmonika. je tam psaný rozmer kol pr.: 195/65 R15 91H + rozmer rafikov 6,5Jx15 + prelis rafikov ET20. kdyz jedno z toho nesedi je problem. dost zalezi i natom na jakyho blba natrafite. dobry snad je uz bohuzel jen to ze se tam píše taky alternativa kol. ja tam mam uvedeny 205/60 R15 91V a jeste 205/55 R16 91W. ale zase vsechno se da kdyz se chce jo a folie na prednim skle ani nerikam. pri nejlepsim vam budto daji pokutu od 500 do 2000 a vyhrozuji odebratim TP a nebo vam kazou je pred nima strhnout. je to strasny. nejlepsi na tom celym je, ze čtvrtina policejskych aut maji folie i na prednich oknech a jsou presne tak tmave jako ti zadni no chapete to? za chvili si daji na passati a octavie 18\" kola :D Citovat
f3Rd@ Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 Původně zaslal: Ericce Jsem si nějak nevšim, že by rozměry kol byly v Osvědčení... tak tak, hezky celej a složenej jak harmonika. je tam psaný rozmer kol pr.: 195/65 R15 91H + rozmer rafikov 6,5Jx15 + prelis rafikov ET20. kdyz jedno z toho nesedi je problem. dost zalezi i natom na jakyho blba natrafite. dobry snad je uz bohuzel jen to ze se tam píše taky alternativa kol. ja tam mam uvedeny 205/60 R15 91V a jeste 205/55 R16 91W. ale zase vsechno se da kdyz se chce jo a folie na prednim skle ani nerikam. pri nejlepsim vam budto daji pokutu od 500 do 2000 a vyhrozuji odebratim TP a nebo vam kazou je pred nima strhnout. je to strasny. nejlepsi na tom celym je, ze čtvrtina policejskych aut maji folie i na prednich oknech a jsou presne tak tmave jako ti zadni no chapete to? za chvili si daji na passati a octavie 18\" kola :D NO tak kdyby mi rekl at strhnu folie a sam je tam mel, tak bych mu asi odpovedel, ze je strhnu az po nem. Vsem jednim metrem. Citovat
Edison Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 Tak bych to viděl zase tak, že taková \"kontrola\" mohla býtprotiprávní, protože orgáni při ní porušili předpis. Už tím, že maj taky folii. Jestli se nepletu, mohlo by to zafungovat. A jestliže by měli řeči, tak pro ten případ to chce mít uložený číslo na inspekci a normálně před nima tam rovnou zavolat. :-D Já měl jednou potíž s měšťákama... a jak votočili, když mi z mojí radiostanice zaslechli vlastní dispečink... :-) Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 ja ted mocne klepu na zuby a na vse nehorlave, nemam jediny problem s PČR, vždy se k nim chovam maximalne slusne a v 90% pripadu odjedu bez pokuty. Naposled na sraz v Pezot restauraci me po prujezdu jednosmerky chytli ja se kal a nakonec bez pokuty me doprovodili na misto naseho setkani, protoze jsem tam nemohl trefit :-) Citovat
f3Rd@ Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 Původně zaslal: Edison Tak bych to viděl zase tak, že taková \"kontrola\" mohla býtprotiprávní, protože orgáni při ní porušili předpis. Už tím, že maj taky folii. Jestli se nepletu, mohlo by to zafungovat. A jestliže by měli řeči, tak pro ten případ to chce mít uložený číslo na inspekci a normálně před nima tam rovnou zavolat. :-D Já měl jednou potíž s měšťákama... a jak votočili, když mi z mojí radiostanice zaslechli vlastní dispečink... :-) ale to je taky zakazany poslouchat policejni frekvenci, ne? Citovat
Edison Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 Není zakázáno poslouchat okoli... Je zakázano slyšené informace, patřící někomu jinému zneužívat, předávat třetí osobě a podobně. Viz telekomunikační zákon. :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.