Petano Odesláno 5. březen 2004 Odesláno 5. březen 2004 Kamos mi spatne objednal desticky a ja ted nevim co s nima - nevim na jaky jsou auto. znacka Lucas a ted ty cisla: GDB 327 WVA 20905 90R - 01024/004 Lucas 20905 - 1 mel by to byt Girling ale na jaky auto to je to nemam poneti - na moje ne a mel bych tam mit taky girling (jinak ja uz tam mam ty spravny takze to nemuzu ani vymenit - a navic je uz rozdelana krabicka a pretrzena pecetici nalepka) A nechcete je nekdo? cena 400,- staly 600,- a nejaky drobny Jsou uplne novy a nikdy nebyly namontovany v aute. Kdyztak sem prosim napiste i na jaky je to auto abych to mohl zkusit supnout alespon do inzert-expresu. Citovat
Rebik Odesláno 5. březen 2004 Odesláno 5. březen 2004 Typickej kutilskej problém, ´jako Bůček s tou poloosou, kdy už pochopíte, že Francouz montuje na lince díly podle toho, jak si ho ráno vyho.... Pokud to nemůžete vrátit a vzít si jiný je to fakt v háji, my to řešíme denně. Citovat
Petano Odesláno 6. březen 2004 Autor Odesláno 6. březen 2004 Hezky receno Kutilskej problem to ani tak neni protoze me Pazourek (viz servisy) rekl ze jemu jedno jestli si ty dily privezu nebo je koupi on protoze na nich nema zadny rabat. Pak rikal ze kotouce a desticky by sehnal za cca 2000 a ja je sehnal za 1600 akorat ze spatny Ted tam mam desticky Remsa vymenit to zkusim v pondeli - uvidim treba budou hodni a vymeni to Citovat
David 106s16 Odesláno 6. březen 2004 Odesláno 6. březen 2004 Ty deskyco mas jsou, co si z hlavy pamatuju, nejbeznejsi 205ka. Citovat
Rebik Odesláno 6. březen 2004 Odesláno 6. březen 2004 Pokud nemá Pazourek rabat na dílech tak je buď blbec nebo podniká mimo účetnictví, resp. nakupuje díly neadresně a zakázky nefakturuje. Už chápu těch 150 Kč/hod..... Tohle fakt není servis s odpovědností, možná tomu rozumí, ale chci vidět řešení problému až zkurví díl montáží. Citovat
Petano Odesláno 6. březen 2004 Autor Odesláno 6. březen 2004 Zakazku fakturuje (pokud teda clovek chce ) Nicmene s timhle jsem se setkal i u \"normalniho\" servisu (Auto Vacek - blbci) takze bych nerekl ze to bude v Brne nejak moc neobvykly. Dily kupuje neadresne - na fakture vypsany nejsou, jenom prace - asi si je pak odecita z prijmu. Jak si dela to ucetnictvi nevim. Citovat
Petano Odesláno 6. březen 2004 Autor Odesláno 6. březen 2004 Jeste dodatek ... Rebiku co se tyce odpovednosti souhlasim. Jde o to jestli je to ochoten clovek risknout. Nicmene kdyz se na to clovek podiva z Pazourkova pohledu vzhledem k objemu prace (je to v jedne garazi s montazni jamou) taky bych se na saskovani s dilama asi vykaslal. Citovat
Rebik Odesláno 6. březen 2004 Odesláno 6. březen 2004 No šaškování s dílama je obecně výnosnější než točit klíčem, ale každý má svou cestu. Navíc nevěřím, že v Brně neexistují závozy, dneska vidíš přes internet do skladů dodavatelů, takže s objednáním dílu problém fakt nevidím, jde to rychle a díle obecně jsou. Navíc větší odběr = zajímavé výhody, oni potřebují servisy a ti si mohou dost v pohodě vybrat dodavatele. Citovat
Ladis Odesláno 8. březen 2004 Odesláno 8. březen 2004 ### má svoje dodavatele a taky když nakoukne do krámu, kam já chodím kupovat díly (asi nejlacinější prodejma v Brně) tak mu na xicht dají slevu 30 %. Mně dávají menší a když je to někdo cizí tak klasika. Za nejlacinější cenu ve štatlu ### namontuje, 30 % je přirozeně jeho a odjíždí zákazník který fakticky i reálně není oškubaný. Pouze s pocitem dobře vykonané práce a vědomím, že díly na jeho autě sedí. Protože když si to koupí sám, tak cena je úplně stejná a předchází riziku špatné koupě dílu který neodpovídá. Svět je kulatej a točí se s náma nebo bez nás .... Třeba mít stále na paměti. [Editován dne 19/4/04 Ladis] Citovat
Petano Odesláno 8. březen 2004 Autor Odesláno 8. březen 2004 tak to jsem nevedel ... ono to s tema dilama bylo asi nejaky nedorozumeni - prijde mi divny ze by mu bylo jedno jestli ty dily koupim ja nebo on ... a nebo mu zalezi na maximalni spokojenosti zakaznika zakaznik zjisti ze si muze koupit svoje dily o neco levnejs (pres znamyho ktery ma slevu na dily) pak je prinese s hrdym pocitem ze usetril a ze koupil levnejs no a pak zjisti ze jeden nebo vic dilu je jinejch tak si je stejne nakonec objedna u neho Citovat
vpa Odesláno 8. březen 2004 Odesláno 8. březen 2004 No prispeji se svou troskou do mlyna. Já mám zase zkusenosti takove ze dost casto prijdou s tim, ukaž stary díl a mi ti podle toho dáme nový. Poloosu jsem takhle menil na 205 2x nez mi konecne pasovala, taktez jsem menil lanka brzd, protoze mi tvrdili ze kazde ma byt jinak dlouhe, ale nebylo to ono, a taktez jsem treba menil vnitrek do zadniho prasatka, nepasoval napred prumer,pak mi dali z nejakeho jineho typu ale prumer i delka dobre, ale zas tam chybel o-krouzek tak rozdelal jinou sadu a dal mi jej, takze se clovek ujezdi ale zase posbira zkusenosti a ty se taky hodi. Takze kazdy musi jit cestou ktera mu vyhovuje. Citovat
petrolinecek Odesláno 8. březen 2004 Odesláno 8. březen 2004 Jenze to chce jeste jedny nervy do kapsy a potom taky dost casu a jeste mozna neco dalsi... To ma dnes docela malo lidi.Obvykle potrebuju driv jezdit, nez bych se v tom na nekolikrat sam hrabal a potom zjistil, ze to stjen jeste nepasuje...Je fakt, ze zalezi na situaci... Citovat
Rebik Odesláno 8. březen 2004 Odesláno 8. březen 2004 Ale především, v každé prodejně visí cedule jako kráva, že záruka se poskytuje pouze při montáži odborným postupem a jak se bude asi prokazovat, když ten díl nekoupil servis? Nemluvím samozřejmě o stěračích. Citovat
Ladis Odesláno 9. březen 2004 Odesláno 9. březen 2004 Je fakt lepší nakupovat díly a mít ho sebou v prodejně. Ale když potřebuju jezdit a současně kupovat s dílem v ruce, tak je to neslučitelnej problém. Jedině poloosu před krámem vymontovat z auta, ukázat a zase šup s ní do převodovky Já co beru od borců tady v Brně, tak mi všechno sedělo. Nejsou dokonalí, ale v katalozích umnějí hledat a to velice svižně. Vlastně přez tu stěnu katalogů na pultě je jenom někdy vydět rozcuchaná čupřina Asi nejlepší je si to rovně strčit k Pazourkům do dílny a ti promptně na to navěsí všechny potřebné díly. Pasuje to, seřízeno, promazáno. Pak hurá zaplatit rozumnou cenu a tradá na silnice poldům pod radar. Cedule na zdi, že musí být odborně montovány ... Však já jsem taky odborník A když to tam nejde, to bych se na to podíval s větším kladivem. Nejsme vůbec pintlich, aby se to nedalo vyměnit. Ještě nic nevzdorovalo tolik. Vlastně to bylo o víkendu, když jsem mněnil 1000W spirálu na předehřev vody v hlavě motoru. [Editován dne 9/3/04 Ladis] Citovat
Petano Odesláno 16. březen 2004 Autor Odesláno 16. březen 2004 Tak ty desticky se mi podarilo vratit a jeste jsem za ne dostal zpatky plnou cenu (takze jsem o 600 stovek bohatsi - coz se mi ted tesne pred vejplatou docela hodi )) Este porad existujou rozumni lidi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.